Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 186.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
johnyaces777 kaže...

ja bi se regao,više iz zabave i da vidim kako to funkcionira,iz jedinog razloga jer sam rječit i non stop filozofiram o nečemu,pa tko zna,možda nešto bude od tog na kraju...ali ne bi htio griješiti,imam FB acc na svoje ime,koje bi povezao,ali ne bi želio neku grešku,kao da netko drugi shera moj post,pa da to izazove da mi se izbriše acc...nemam twiter,pa ne kontan,objavite samo link na vaš post na BW,zar ne...

imao bi o svačemu pisati,pročita san cilu temu,nije problem 400 znakova,eng također,tema koliko hočeš,fokus će biti poker,nba i kompovi :) zasada...

stavio bi svoj nick odavde,tako da bi volio sve korektno napraviti,pa ako ima još netko neku primjedbu ili na što da obratim posebnu pažnju,unaprijed hvala {#}

Zaboravi poker. :D

Trebas samo pazit na slike, reklame, slova ...to je najglavnije

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jel ovo zaista radi? Prvi put u zivotu cujem za ovo i cini mi se nevjerovatno, iako sam citao temu i vidim uglavnom pozitivna iskustva. Je li neko podigao novac koji je ovdje zaradio? {#}

15 godina
harell kaže...

Jel ovo zaista radi? Prvi put u zivotu cujem za ovo i cini mi se nevjerovatno, iako sam citao temu i vidim uglavnom pozitivna iskustva. Je li neko podigao novac koji je ovdje zaradio? {#}

je matija(ovaj sto je iznad tebe napisao post)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
harell kaže...

Ja sam u nevjerici. Mislio sam da je ovo ko one stranice da klikam reklame i ankete ispunjavam za 0.0001$. Mislim 400 rijeci nije uopste puno ja to na forumima istipkam u sekundi. Ajd napravicu acc pa da vidimo

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo i mene, nemam šta za izgubit. Mislim da sam vas sve connectao.

Napisao sam nekih 5 postova, i već imam 3 dolara. I jedno pitanje, pišete li tamo o prvoj stvari koja vam padne napamet ili imate neke strategije? Ja uglavnom pišem o čemu god trenutno razmišljam, pa dosta gluposti napišem {#}

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

evo i ja se regao pa da vidimo :)

moj profil

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
11 godina
protjeran
harell kaže...
win4crazzy kaže...
harell kaže...

Ja sam u nevjerici. Mislio sam da je ovo ko one stranice da klikam reklame i ankete ispunjavam za 0.0001$. Mislim 400 rijeci nije uopste puno ja to na forumima istipkam u sekundi. Ajd napravicu acc pa da vidimo

To kliktanje reklama za tu siću je gubljenje vremena...to samo budale rade.

400 slova, ne riječi. Najbolje je napisat najmanje 450 slova zbog znakova (ne broje se+razmaci)

11 godina
protjeran
Medikus kaže...

Evo i mene, nemam šta za izgubit. Mislim da sam vas sve connectao.

Napisao sam nekih 5 postova, i već imam 3 dolara. I jedno pitanje, pišete li tamo o prvoj stvari koja vam padne napamet ili imate neke strategije? Ja uglavnom pišem o čemu god trenutno razmišljam, pa dosta gluposti napišem {#}

Pišem o čem stignem,kaj mi padne napamet. Nije da baš mogu birat jer nekad neznam kaj bi napisal

14 godina
neaktivan
matija410 kaže...
harell kaže...
win4crazzy kaže...
harell kaže...

To kliktanje reklama za tu siću je gubljenje vremena...to samo budale rade.

400 slova, ne riječi. Najbolje je napisat najmanje 450 slova zbog znakova (ne broje se+razmaci)

Aha ja mislio rijeci, onda jos bolje jbt. A imam pitanje recimo da li ja smijem pisati o nekom desavanju u svijetu ili u nekom polju. Npr evo sad citam o ovom facebookovom eksperimentu i vec znam sta bih napisao, naravno necu sad copy paste ili prevodit sa drugih jezika nego svojim rijecima. Ako to ne smijem raditi onda da pisem iz glave nesto nevezano?

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Danas digao pola jučerašnje zarade s 2 posta i uopće nisam bio po bws-u. WooHoo! :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran
harell kaže...

Aha ja mislio rijeci, onda jos bolje jbt. A imam pitanje recimo da li ja smijem pisati o nekom desavanju u svijetu ili u nekom polju. Npr evo sad citam o ovom facebookovom eksperimentu i vec znam sta bih napisao, naravno necu sad copy paste ili prevodit sa drugih jezika nego svojim rijecima. Ako to ne smijem raditi onda da pisem iz glave nesto nevezano?

Pisi nekj iz glave

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo i ja sam tu :)

Jbg ja vec napisah ovu kao vijest o facebooku, dalje cu iz glave bubat

15 godina
Zarada na BubbleWs

naletio sam na ovog lika link removed
i sad me zanima dali je dozvoljeno ovako u statusu napisat tipa koji su vasi hobiji pa da ovi dolje mogu spamat komentare.

koliko se sjecam, netko je u temi pisao da je zabranjeno motiviranje da ti lajkaju ili komentiraju
al ocito funkcionira jer tip ima oko 800 postova,50 000 lajkova i 18 isplata, valjda bi do sad bio banan 

i pored svega toga, na kraju teksta nema copyright 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 19:41 (XXX-Man).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Smijes ih pitat. Nesmijes napisat "Like if you like my article" i druge komentare takvog  tipa.

Makni link posta...

Btw nije spamanje ak jedan user napise jedan, smisleni komentar

12 godina
neaktivan

jel može skoro uopče bez slika za početak,jer nisan baš neki stručnjak,dok nešto ne smislim,pa stavin neke slike koje su sigurno sigurne,lol...

poker je meni dosada samo donio,nisam nikad ništa ulagao,a samo sam dobio nazad,jesan trošio dosta vremena za ne previše love,ali opet nisan u minusu...{#}

evo i mene,samo ja ne znan šta i kako,pa ako netko želi,slobodno nek me doda,ja cu isto pokušati s vama se conectat,pa cemo vidit dalje...

http://www.bubblews.com/account/249147-johnnyaces777

evo,pa me stavite di ste vi svi skupa u grupu ode...i jel se broji ako ja komentiram ili lajkan šta čitin i komentiran,iako je bolje napisati post,pa dobijati lajkove...necu odmah pisati,pričekaču da sam siguran da račun radi kako treba i to...

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Jel se sjeća netko jel mi prije 3 sata bio objavljen post isti kakav sam sad objavio? Ne znam jel mi nije objavilo pa nisam skužio ili je izbrisan post (ne znam zašto bi bio).
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

LOL! Tek sam sada posjetio BubbleWs i vidim da u banci imam 6.43$, a jučer imao 6$. :)

15 godina
Zarada na BubbleWs

Iznenaden sam, ovo je odlicno ako isplacuju pare i ne kompliciraju

Danas sam se registrirao imam vec preko 4dolara

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 21:52 (Intel&ATI).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Mrzim ovo cekanje isplate...sad je 17 dana,katastrofa

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ja njima nigdje nemogu nac pravila na stranici ima neko link?

15 godina
neaktivan
Pinkyz kaže...

ja njima nigdje nemogu nac pravila na stranici ima neko link?

http://www.bubblews.com/terms

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Upravo stisnuo veliko zeleno dugme i pisalo mi je da vreme cekanja isplate ne bi trebalo biti duze od sedam dana...pa ono videcemo

13 godina
neaktivan

Koliko ti je trebalo da skupiš pare?

Trava raste tamo gdje je posadiš.
13 godina
neaktivan
Medikus kaže...

Koliko ti je trebalo da skupiš pare?

Registrovao se 21 juna. S tim da dva ili tri dana nisam nista radio iz razloga sto su mi dva puta brisali nalog pa sam malo kulirao. Pa posle dok sam skupio konekcije dovoljno za neki pristojan broj lajkova i komentara. Racunaj da mi je ukupno trebalo sedam dana da sakupim. Ali moras da gledas na vremensku razliku, jer kod ovih filipinaca sat ide sest sati unapred, a i kod amerikanaca nesto slicno. Tako da ti je bitno i vreme postovanja kako bi mogao da skupis lajkove i komentare u dovoljnom broju. 

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nije bilo duze od 7 dana prike mjesec dana...sad je 17 dana..

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pozdrav!

Mene muči to što sam ograničen. Da li se smije skinut slika? Npr sa official stranice nekog proizvoda/igrice ili što god, i onda to uredit, znači nebi samo metnu sliku, nego bi dodao frameove i nabacao više slika.

Stvarno ne znam što da pišem, i sjedio sam se da bi napisao svojih top 5 android aplikacija, eh sad bi ja skinuo ikone aplikacija i metnuo ih u jednu sliku i napisao ono od broja 1 -5, i to se ne smije, jel?

Tehnički svaka slika koja nema copyright nije ničije vlasništvo i čim se nalazi na internetu smiju je svi koristit, po meni to tako ide...

15 godina
I ja cekam jos taj paypal da mi naprave pa da mogu redeemat jer ak cu cekat na paypal jos 2 tjedna, doci cu i do drugog redeema kak ovo brzo raste haha
Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
I ja cekam jos taj paypal da mi naprave pa da mogu redeemat jer ak cu cekat na paypal jos 2 tjedna, doci cu i do drugog redeema kak ovo brzo raste haha

Pa bitno je da imas paypal ne moras da ga potvrdis karticom za pocetak. Stici ce ti novac na paypal bez obzira sto nemas racun u banci. Samo ima valjda neka ogranicenja. Ja nemam racun u banci pa sam samo napravio paypal ovako. Racun cu naknadno prvo da vidim pare na paypalu pa tek onda prava banka. 

11 godina
protjeran
animal4444 kaže...
FiCoO kaže...

Pa bitno je da imas paypal ne moras da ga potvrdis karticom za pocetak. Stici ce ti novac na paypal bez obzira sto nemas racun u banci. Samo ima valjda neka ogranicenja. Ja nemam racun u banci pa sam samo napravio paypal ovako. Racun cu naknadno prvo da vidim pare na paypalu pa tek onda prava banka. 

Neznam od kud si,ali kad napraviš račun na paypalu (Hrvatski) nemožeš opče primat novce dok ne povežeš karticu, tak da ak redeemaš nebudeš dobil pare jer nemožeš primit novce,a kasnije njih boli kura zbog čega nii mogel dobit i nebudu ti ponovo slali (tak sam se ja sjeb 2x za $25)..

14 godina
Zarada na BubbleWs

Jel itko redemao sa onim visa gift cardovima? ili ono buy me this?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 11:25 (zelenbic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice