Jel se mogu kako maknuti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uspio sam maknuti jedan screenshot, jel mogu kako drugi? Jel mogu drugi na način da uploadam 1x1 sliku?
Sams e obrise..ak si cital prije tu enkima se obrisal acc pa se odlogiraj i probaj ulogirat i reci stanje..
Uspio sam maknuti jedan screenshot, jel mogu kako drugi? Jel mogu drugi na način da uploadam 1x1 sliku?
Odaberi "Single Photo" i uplaodaj nekj
Evo, ajde odi vidi jel sada dobro.
Uspio sam!
eto jesam i radi sve ;) budemo vidjeli kako će ovo napredovat
eto jesam i radi sve ;) budemo vidjeli kako će ovo napredovat
Super :)
Hoću li ja dobiti neke lajkove ili poglede preko noći ili?
Preko noci je i najbolje. Bude se filipinci i ostala ekipa sta visi na tom bubblewsu dan i noc pa imas lajkova malo vise.
Hoću li ja dobiti neke lajkove ili poglede preko noći ili?
Jedino ak budeš sanjaril
...mislim ak si lajkal preko dana onom ko nije online i on to vidi kansije budeš... "Nema lajka bez lajka"
Ja zato i lajkam nove postove i većina mi vrati lajk :)
I stavi copyright na post ak nisi..
Idem ja ln
Danas
- 6
- 627
- 1
- 882
- 91
- 16 $
Hoces rec da si zaradio preko 2k dolara?
Ili kao 16 dolara sve ukupno mislim da bi bilo puno realnije :)
Hvala svima na pomoći.
Danas
- 6
- 627
- 1
- 882
- 91
- 16 $
Hoces rec da si zaradio preko 2k dolara?
Ili kao 16 dolara sve ukupno mislim da bi bilo puno realnije :)
Articles
Views
Comments
Total
Ja sada imam:
- 2
- 48
- 0
- 85
- 12
- 2.45$
- 69
- 1300
- 0
- 3679
- 291
- 53.7 $
7 dana sam registriran
A ja sam se danas registrirao :)
A ja sam se danas registrirao :)
samo skupljaj konekcije i igraj pametno, evo ovako ti je najbolje, oko 8 ujutro se ustani, konektaj se s ljudima, lajkaj im 5 postova, oni ce to vidjet u svojim notifikacijama i uzvratit ce ti...evo recimo ja sam malo neaktivan zadnja dva dana, imam preko 400 notifikacija pa ih mnogo nit ne vidim, ali imam neke ljude koji me prate bez obzira na sve i lajkaju...a takvi vrijede...i onda im uzvratim kad shvatim da nisam dobio obavijesti...uglavnom, lajkaj 5 komada i vidjet ces, vratit ce ti minimalno konekcijom i lajkom
Evo upravo sam reedemao prvih 50$, sad cu vidjeti kada cu ih dobiti. Trebalo mi je 6 dana, imao sam 32 posta i skupio sam oko 1100 konekcija.
Realno, dnevno se bez problema moze uz 5 postova zaradivati 10$, pogotovo kada se ima oko 1000 konekcija (u cca 1 min od objave odmah dobijes 1$, a onda i vise kada lajkas postove drugim ljudima pa ti oni vrate).
Evo upravo sam reedemao prvih 50$, sad cu vidjeti kada cu ih dobiti. Trebalo mi je 6 dana, imao sam 32 posta i skupio sam oko 1100 konekcija.
Realno, dnevno se bez problema moze uz 5 postova zaradivati 10$, pogotovo kada se ima oko 1000 konekcija (u cca 1 min od objave odmah dobijes 1$, a onda i vise kada lajkas postove drugim ljudima pa ti oni vrate).
da, definitivno, recimo da od tih 1000 konekcija 500 ih je online i vidi tvoju objavu, njih jos pola nece ili vidjeti ili nece im se dat otvoriti, tako da ti ostaje 250 ljudi, od toga ih je 50 nezainteresirano za tvoje objave, ostajes na 200 ljudi, od toga ti njih pola jos daju nogu iako su vidjeli obavijest, i ostajes na 100 ljudi, od kojeg ti pola njih lajka, ali posto ti tih 100 ljudi vidi objavu, to je 1,5$ po postu, sto nije mala lova :)
Nadam se da me neće izbaciti iako radim sve po pravilima.
da, definitivno, recimo da od tih 1000 konekcija 500 ih je online i vidi tvoju objavu, njih jos pola nece ili vidjeti ili nece im se dat otvoriti, tako da ti ostaje 250 ljudi, od toga ih je 50 nezainteresirano za tvoje objave, ostajes na 200 ljudi, od toga ti njih pola jos daju nogu iako su vidjeli obavijest, i ostajes na 100 ljudi, od kojeg ti pola njih lajka, ali posto ti tih 100 ljudi vidi objavu, to je 1,5$ po postu, sto nije mala lova :)
da, to se dobije skoro odmah, a onda kada jos i lajkas postove drugima, u 10min se nekad zna skupiti i 3$ za jedan post
samo da napomenem, nemojte komentirati clanke: nice post, happy bubbling, good article itd....jer...nemojte se cuditi onda banu
Napisao sam uvodni post zasad, ako me do sutra ujutro ne banaju nastavljam :D

Vidio sam na profilu jedne da ona na kraju svakog posta napiše koliko ima znakova sa razmakom i bez. Tako ću i ja od sada početi raditi.
Dislikes: 1
Views: 1647
Comments: 220
Total: 32,65$
Ovo mi nova zarada nakon sto sam prije 3 dana isplatio. Nadam se da cu jos u sljedeca 2 sata nabit par dolara pa cu imat oko 37-38 dolara. Onda sutra ostatak i isplati.
Ide mi sve bolje i bolje. AK ovak nastavim isplacivat cu svakih 4 dana sa dnevnom zaradom od oko 13 dolara.
Inace clan sam negdje 2 tjedna s tim da sam bio neaktivan par dana zato sto sam bio na moru i jos 2 dana nisam piso.
A zanimljivo je da mi je prije par dana cilj bio da kad ukupan zbroj lajkova, komentara i viewova bude 100, a sad mi vecina zadnjih postova ima prek 100 lajkova, a objavim ih negdje 5 dnevno.
jako dobro majstore
Novi acc, novo ime/mail itd..
Napravio sam ga popodne, odlogirao, ulogirao, zasada je još živ. Napisao sam prvi post, sad ću prije spavanja vas opet sve dodati, pa ćemo vidjeti ujutro.
Bez linkova na postove molim.
Stavljajte samo linkove na profile, ostalo brišem.
Hvala.