Evo ako niste još pogledali odite na www.youtube.com.Evo tu se može raspravljati o novom izgledu youtuba...pohvale ili prigovori su dobrodošli!
Edit:kliknite na neki video pa će te znati o ćemu pričam
Evo ako niste još pogledali odite na www.youtube.com.Evo tu se može raspravljati o novom izgledu youtuba...pohvale ili prigovori su dobrodošli!
necu gledat link,sigurno je opet 1.Aprilska šala
lol ajde u 100kn da nije, inače prvo pogledaj prije nego komentiraš
lol ajde u 100kn da nije, inače prvo pogledaj prije nego komentiraš
preglup je skin.
i sve posjeca na google chrome,barem stil.
sranje
meni se svida, ali mi se nekako cini da je ovo prvoaprilska sala
ma oni to vec duze probavaju to znaju stavit u kasne sate..
a ujutro zna bit na starom
meni se novi vise sviđa od starog
meni je shit ne snalazim se bas previse jer nema onih zvjezdica
i to mi sad jako fali jer nemogu procjenit ako je neki video shit ako npr ima 1 zvjezdicu
bezveze mogli su jednostavno ostaviti kako je bilo
Svježi dizajn mi se uvijek sviđa, sad je malo ljepše i jednostavnije.
Evo redesign i player-a.
Skin je glup i nevalja,ja neznam ni zvuk namjestit
Ma užasno totalno smeće...isto tako znao bih 2-3 puta otići tjedno na autoklub.hr al i oni su promijenili stranicu. Sad je gore nego na youtube-u...ja osobno mislim da je BUG DVD zastario što se tiče izgleda ali DVD je TOTALNO SUPER...brzo i jednostavno nađeš što ti triba....stvari koje služe za informiranje dakle DVD-i web siteovi trebaju da budu što jednostavniji a igre trebaju izgledati što bolje..
Ljudi samo kompliciraju...Poput ovih Windowsa 7..užasni su ali XP je zastario pa nemam izbora šmrc...
No moramo znati da se nekim ljudima ipak novi layout-i sviđaju...
Pun je neakvih čičarija nebi bilo loše da ostave onaj stari
Ma vi uopće niste prilagodljivi na promjene(kao ni pola Youtube-a).
Novi layout je, nakon malo privikavanja, dobar.
Ma vi uopće niste prilagodljivi na promjene(kao ni pola Youtube-a).
Novi layout je, nakon malo privikavanja, dobar.
Pa naravno da je dobar :)
Većina ljudi samo teško mijenja navike... Windows 7 je bolji od XP-a, novi Youtube dizajn je funkcionalniji od starog i to je 100% sigurno jer su ga sigurno osmišljavali ljudi, profesionalci, koji znaju što rade...
Meni se osobno novi dizajn playera puno više sviđa - onaj prošli je već zastario i jednostavno se njegov izgled nije uklapao u 2010. Ovaj je lagan, funkcionalan i jednostavniji - i vjerojatno omogućava na neki način i bolju koncentraciju na video sadržaj...
Neznam da li se to dogada jos nekom ali ja kad odem na youtube jedan put je novi skin a drugi put je opet stari,dal to ima veze sa starijom verzijom mozille ili se to i drugima dogada