Vojska Split

poruka: 9
|
čitano: 1.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vojska Split

Pozdrav ..dakle evo ja sam iz splita i sada trebam valjda otici negdije u splitu da vidim ima li u vojsci natječaja zaročnu vojsku pa me zanima da li itko zna gdje točno trebam otići???
te da li znate koliko traje ročna vojska? 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 14:57 (ante5656).
14 godina
neaktivan
Re: Vojska Split

Itko?

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Pozdrav ..dakle evo ja sam iz splita i sada trebam valjda otici negdije u splitu da vidim ima li u vojsci natječaja zaročnu vojsku pa me zanima da li itko zna gdje točno trebam otići???
te da li znate koliko traje ročna vojska? 

3mj?

http://www.morh.hr/hr/karijera-u-morh-u/dragovoljni-rocnici/9010-program-dragovoljnog-vojnog-osposobljavanja-31012014.html

Mislim da ideš tam di si išao ispunjavati onaj poziv...

http://www.morh.hr/images/stories/morh_2014/pdf/podrucni_odsjeci_12052014.pdf

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 15:24 (zerocool12).
14 godina
neaktivan

Aha ... znaci 3 mjeseca  ...
Hvala na tim adresama!!!

Znate li jos mozda   kao u tom vojnom roku što radim točno ... ? 

14 godina
neaktivan

Itko {#}

13 godina

Ides na obuku u Sl. Pozegu a za sve ostalo odes u Vojni odsjek i lijepo pitas i daju ti odgovore o svim tvojim obvezama i pravima........... 

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 16:36 (pukycro).
17 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Aha ... znaci 3 mjeseca  ...
Hvala na tim adresama!!!

Znate li jos mozda   kao u tom vojnom roku što radim točno ... ? 

Prvo moras proci selekciju i tesitranja pa onda tek ako te prime na DSVR. Za upasti je teško sve ovisi koju školu imaš završenu. Oni sa medicinskom školom , medicinom , FER-om , PMF- upadaju skoro odmah preko reda. Ako si gimnazijalac ekonomist ili pravnik onda jako teško.

14 godina
neaktivan

Aha u redu ja sam završio elektrotehničku školu 

17 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Aha u redu ja sam završio elektrotehničku školu 

Bitno je da je neka strukovna. Ono čega imaju previše kao što sam rekao pravnici , gimnazijalci i ekonomisti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice