Veza maloljetne i punoljetne osobe zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 20.712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Veza maloljetne i punoljetne osobe

Imam 18 godina i zanima me po zakonu koja je donja granica osobe s kojom ja smijem biti?

Hvala

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
Re: Veza maloljetne i punoljetne osobe
cuspajz kaže...

Imam 18 godina i zanima me po zakonu koja je donja granica osobe s kojom ja smijem biti?

Hvala

Ako je neka maloljetna djevojka u pitanju, mislim da to trebaš pitat njenog tatu {#}

18 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran

U vrazju mater danasnji klinci kad idu j***t moraju prvo naucit 100 strana zakona.

17 godina
cuspajz kaže...

Hvala

Kao nebi smjela biti mlada od 18 god, barem to prvo pada vecini na um (pa eto, niti 17 bez obzira sto ti imas 18 mada ona moze biti zrelija, samostalnija i sto sve ne od tebe), u jednu ruku zbilja glupo ali opet u drugu ruku i ima nekog smisla, stvar je u tome sto se ljudi od 18 god odrasli ljudi, samostalni, manje naivni, "pametniji", slobodniji da tako kazem i sto sve ne. U jedno ruku je to i ok jer ono, ako ti imas recimo 22 god, a cura 16, kakva je to veza? ona moze biti "balava", naivna, vjerojatno ce napustiti skolu ili ce ju jednostavno poceti zanemarivati i sto sve ne, a ti punoljetan (vozacka, osobna, posao, samostalan jer ne ovisis o drugima itd). Klince u mnogim situacijama lakse "nadmudris" nego neke starije opcenito (uvijek ima izuzetaka ali govorim opcenito). Da se razumije, nisam za pedofiliju jer su mi pedofili jedni od najgorih vrsta ljudi (mozda cak gori i od ubojica jer nekada ubijes cisto radi osvete itd) ali ovo 18 vs 17, 16 vs 15 itd je vec glupo zato sto zakon gleda nekakav prosjek, vecinu i sto sve ne odnosno ne odnosi se na nekakav konkretan primjer ako me razumijes sto zelim reci....

Isto i kod ogranicenja brzine....ono kao, na nekim mjestima ne bi smio voziti brze od 60 KM/h ako ides u zavoj bez obzira sto su neki vozaci dovoljno iskusni da mogu i sa 80-100 KM/h ali prosjecni covjek nije sposoban za to, zato je zakon i tu, znaci, opet izuzeci....

Kako god, moj savjeti ti je da rijesis/rijesite prvo skolu..... dobru razmisli hoces li se upustati u to prerano (mislim osnovati obitelj sto prije ako si to planirao), znam neke ljude koji su bas ono skolovani (zbilja jesu, ne mislim na strebere ili one fake), mogli su imati svoj posao snova ali danas imaju neki obicni posao, a imaju znanje za mnogo vise od toga upravo iz razloga sto su se prerano upustili u taj brak. Gle, ne kriziriam ih..... njihov izbor, danas su mozda sretniji i sve to jer nije niti posao sve, samo hocu reci da mozes jos uvijek uzivati u zivotu, a skola jednom dode i prode (nema povratka), obitelj itd ce doci na svoje jednoga dana odnosno ne moras to imati odmah, opet,  mozes se skolovati i vandredno ali mozda jednostavno vise neces imati vremena jer tko zna sto te ceka u buducnosti itd... na tebi je odluka!

Slucajno naletih na ovu temu sa naslovne, inace ne komentiram ovakve teme ili mi se jednostavno neda opcenito, just my 2 cents....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Kako god, moj savjeti ti je da rijesis/rijesite prvo skolu..... dobru razmisli hoces li se upustati u to prerano (mislim osnovati obitelj sto prije ako si to planirao), znam neke ljude koji su bas ono skolovani (zbilja jesu, ne mislim na strebere ili one fake), mogli su imati svoj posao snova ali danas imaju neki obicni posao, a imaju znanje za mnogo vise od toga upravo iz razloga sto su se prerano upustili u taj brak. Gle, ne kriziriam ih..... njihov izbor, danas su mozda sretniji i sve to jer nije niti posao sve, samo hocu reci da mozes jos uvijek uzivati u zivotu, a skola jednom dode i prode (nema povratka), obitelj itd ce doci na svoje jednoga dana odnosno ne moras to imati odmah, opet,  mozes se skolovati i vandredno ali mozda jednostavno vise neces imati vremena jer tko zna sto te ceka u buducnosti itd... na tebi je odluka!

Slucajno naletih na ovu temu sa naslovne, inace ne komentiram ovakve teme ili mi se jednostavno neda opcenito, just my 2 cents....

Ma krivo si me skonto. Ja se nemislim ženit prije 28 godine :)

Ovo me čisto zanimalo u sučaju da budem na nekom partyu sa curom od 15 godina (1. razred srednje) i oboje se napijemo, pa da znam poslje kakve eventualno mogu bit posljedice sa zakonske strane.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 14:37 (cuspajz).
14 godina
neaktivan

Heheheh ako se oboje napijete od tog ne bude nista :)

Let it be
16 godina
steve90 kaže...

Ako je neka maloljetna djevojka u pitanju, mislim da to trebaš pitat njenog tatu {#}

mislim da svi znamo kako bi to završilo

16 godina
neaktivan
duzda kaže...

Mislio sam ak budemo oboje pijani i ak je mala fizički dovoljno zrela da sigurno necu razmišljat kolko ima godina, nego cu krenut u akciju. If you know what I mean

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 14:45 (cuspajz).
14 godina
protjeran
cuspajz kaže...
duzda kaže...

Mislio sam ak budemo oboje pijani i ak je mala fizički dovoljno zrela da sigurno necu razmišljat kolko ima godina, nego cu krenut u akciju. If you know what I mean

Pas mater sve im se mora crtat. Nikad pijan nejdi j...t, nikad.

Desit ce ti se da ti se taj plan da se ozenis sa 28 godina na brzinu obije o glavu pa ces sa 28 imati klinca u osnovnoj skoli. 

14 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
    pa ces sa 28 imati klinca u osnovnoj skoli. 

Šta fali tome? :D

15 godina
royalhero kaže...
Tyberius_Prime kaže...
    pa ces sa 28 imati klinca u osnovnoj skoli. 

Šta fali tome? :D

Ništa, ako ga možeš uzdržavati i pružiti mu normalno djetinjstvo.
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ništa, ako ga možeš uzdržavati i pružiti mu normalno djetinjstvo.

Naravno, nisam vidio da ovaj pijan želi nešto, pa zato.

Da, normalno je, kod nas se na djecu dobivenu u 20-oj, 21-oj, gleda kao neželjenu, što ne mora biti slučaj.  

16 godina
neaktivan

Može LOCK teme

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice