- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima..
iman neki problem sa mozzilon, neče mi pamti podatke (username i pass) za forume i web stranice ( facebook, bug.hr itd..) ako netko netko zna neko pomogne ..
živili
Dobro jutro. 
Birc otvoren. 
Jutro Ivan, kako je
Jutro Ivan, kako je

Da ja sam na godišnjem sada do polovice 8 mjeseca pa mogu ovako ujutro poći slikati
U SX1 imaš, ja bi ga volio imati, jer ovaj moj nije baš lagan (1885g kaže vaga)
Mrcina, meni je super.
A on ti je i avatar na fotozineu jel?
Mrcina, meni je super.
A on ti je i avatar na fotozineu jel?

A ništa odoh ja škljocati vani (al ću ispušiti na Klickalici na fotozineu
)
jutro svima, jbga nisam moga spavat pa sam leže na krevetu
bilo mi teško dignit se upalit komp.... onda jel imate nešto planirano
danas ili samo ladovina......
Evo vratih se sa slikanja. Sada odoh nešto raditi na gliseru
ljudi bok, sigurno ste se zapitali gdje sam svo ovo vrijeme...nisam se ni javljao na forumu jer nisam imao priliku dok sam bio na maturalcu u Istri...bio sam 4 dana i sry jer se nisam javio :-D
ljudi bok, sigurno ste se zapitali gdje sam svo ovo vrijeme...nisam se ni javljao na forumu jer nisam imao priliku dok sam bio na maturalcu u Istri...bio sam 4 dana i sry jer se nisam javio :-D

Da ne otvaram novu temu, jel mi moze netko rec koja je komanda za one recenice na CoDu da ih odma pokaze cim se stisne neka tipka?
Da vidite koji bug me snašao u Crysis warheadu. Igram ja fino normalno i od jednom skužim patke umjesto metaka i bombi i niti jednog neprijatelja nisam mogao ubiti. Sada sam skinuo patch i sve je uredu
Pozdrav ekipa. Samo da vam se kratko javim. Potroših danas puno energije na nekom kompu da bih ustanovio da mu nedostaje upravo toga, energije.
Promijenih napajanje i sve radi ko urica!
Pozdrav ekipi u bircu!Nekako je prazan.Zar su vec poceli godisnji?Evo ja na kratko da se javim,sutra idem na more sljakat pa nebum mogao pratit novosti par dana...
taman doša sa kupanja, sad ću jednu bržolu okinit pa na balun......
sta se radi?
sta se radi?
jel koristi netko seedbox?
Skokni do Cresa 
Evo samo da vas sve skupa pozdravim prije fajrunta i moram ići.Runda se podrazumijeva:)
Kako to da Ivan nije otvorio Birc 
Dobar dan svima koji dođu