Ma preskupo je to uzmem si ja HD 5770 Vapor-x i miran sam.
Preskupa, a u rangu je sa HD5830/HD5850 koje isto toliko koštaju 
zar nije i gtx480 preskupa 
Ma preskupo je to uzmem si ja HD 5770 Vapor-x i miran sam.
Preskupa, a u rangu je sa HD5830/HD5850 koje isto toliko koštaju 
zar nije i gtx480 preskupa 
Nice...........
Ocu i ja to............
I jos kad vidim teme vezane uz Apple, kenja mi se...
Ja ga ne kupujem već mjesecima...
ne spominjite apple na ovom forumu
kad ga god netko spomene krene svađa
ne spominjite apple na ovom forumu
kad ga god netko spomene krene svađa
To peč
Tko hoće neka kupuje, tko neće neka šuti!
Tko hoće neka kupuje, tko neće neka šuti!nemam ja ništa protiv applea samo me nervira što uvijek krene svađa čim se spomene to ime na forumu
Dobra večer.
Malimeki,Malimeki,Malimeki
Večer ekipa razmišljam da kupim D-Link switch 
Lol Batista mislio sam da ti imaš,a i onako neću kupovati 8 -portni već 16 portni switch 8 portni već imam 
Noup, routere, switcheve i sl uredjaje ne narucujem...
Lol Batista mislio sam da ti imaš,a i onako neću kupovati 8 -portni već 16 portni switch 8 portni već imam 
Ponovo Lol već sam našao gdje ću kupiti nisam konkretno mislio na tebe,mislio sam da i ti prodaješ,od tebe bi htjeo druge stvari kupiti 
Jabuka - Apple
Mali Meki - Microsoft
Jabuka - Apple
Mali Meki - Microsoft
Mećava - Blizzard
Ma jok- Microsoft=Mikro mekan!
Ponovo Lol već sam našao gdje ću kupiti nisam konkretno mislio na tebe,mislio sam da i ti prodaješ,od tebe bi htjeo druge stvari kupiti 
Dam se kladit da ciljas na wrt54gl ? :)
prejednostavno
sad smo ja i ti najveći spameri na forumu 
prejednostavno
nema veze - doslovno je,a i fora je!
Sad si me podsjetio - neznam dali si ti bio već na forumu kada je bio jedan bise pako... tip je luđak - glumio je da se svađa sa svojom sestrom ili tako neš,par tisuća nickova itd.. pogledaj hall of shame tamo ćeš ga naći!
Da pogodio si ali kad već kažeš da ne naručivaš routere onda ništa od njega jer ti imaš svoj pa predpostavljam da ga neprodaješ,onda sam drugo mislio antene od tebe kupit 
Da pogodio si ali kad već kažeš da ne naručivaš routere onda ništa od njega jer ti imaš svoj pa predpostavljam da ga neprodaješ,onda sam drugo mislio antene od tebe kupit 
Ma ne isplati se mi se narucivat routere i sl. Imam jos jednog rezervnog ali taj je rezerva... :)
Evo, stavio sam temu o prodaji playera... :D
To prek e-bay-a uzimaš?
Ma ne isplati se mi se narucivat routere i sl. Imam jos jednog rezervnog ali taj je rezerva... :)
Bil prodao rezervu (šalim se)
Nezanimaju me playeri 
Sad će ti reći da nevoli kad ga neko pita šta ima u ponudi i da ti je to isto kao kad uđeš u gostionu i pitaš šta ima za piti 
rider ti odgovorio :)
To prek e-bay-a uzimaš?
Jep
Bil prodao rezervu (šalim se)
Nezanimaju me playeri 
Sad će ti reći da nevoli kad ga neko pita šta ima u ponudi i da ti je to isto kao kad uđeš u gostionu i pitaš šta ima za piti 
Tako je... :)
adapter bluetooth usb
switch usb hub (4p)
antenna 10dbi + stander
antenna 10dbi
kabel chinch 5m
vijci za pc kuciste
termometar digitalni
tipkovnica fleksibilna
adapter molex to 4x Y
heatsink RAM
daljinski PC - PCI