Bome je jutros jako hladno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bome je jutros jako hladno...
brutalno... ja ne znam kak je u OSku s dravom, sva sreća pa tu ne živim u njemu, al radim (al na 3.katu :), ali mislim da ima neki preljev tamo ako krene izljevati da ide na kopiku a ne u grad...
E ajd čekirajte fotošop na grudima ove cure LINK ili sam ja sljep
100 %. Cijela je sredjena rekao bih.
Dobro jutro.
jeb. ako nitko nema chipova na facu pa šta je to!
Šala...
Imam ja, ali nemam čipova....
Jutro jučer bio na Maji Šuput kakve noge ima
A sutra na more
haaahaaahahahahahahahahah
haaahaaahahahahahahahahah
Šefe dobra, dobra!
Mitsuoka (jeb. nick nikad ga točno ne napišem) kad će mo se vidit ja i ti?
Još malo pa u školu.l
Dobar dan ljudi - evo mene na produženom odmoru
Baš danas išao kupiti novu grafu - ali ga sada sve letiiiiiiii
Ali zato lete i pare iz novčanika
Hm... Ti obozavas kad te pitaju - kakvu... :P
Dobar dan 
Eto i mene nakratko.
Moram postavit jedno pitanje,možda je glupo,al kaj bi ja sad.Što radite sa recimo torrentima i sličnim stvarima za koje mislite da će vam jednog dana možda zatrebati?Da li ih možda zipate pa pohranite negdje(da zauzmu čim manje mjesta)ili kaj?
Imam nekih stvari pa se pitam kaj s tim napraviti,dal trajno obrisati ili...
Jer ako ih i obrišem znam da se mogu još uvijek pronaći na kompu dok ne obavim fragmentaciju(iako neznam niti kako ih tražiti,al tim se budem bavio drugi put,mada neko objašnjenje i smjernice uvijek dobro dođu)Možda i arhiviram poruku pa da ne zaboravim,eto.
Eto onda i piva,slavim prvu godišnjicu na Bug forumu...
grrr ako još netko napiše i jednu jedinu rijec protiv caja, dovesti cu pred birc "zelene aktiviste"
i tražiti njegovo zatvaranje 
Eto i mene nakratko.
Moram postavit jedno pitanje,možda je glupo,al kaj bi ja sad.Što radite sa recimo torrentima i sličnim stvarima za koje mislite da će vam jednog dana možda zatrebati?Da li ih možda zipate pa pohranite negdje(da zauzmu čim manje mjesta)ili kaj?
Jer ako ih i obrišem znam da se mogu još uvijek pronaći na kompu dok ne obavim fragmentaciju(iako neznam niti kako ih tražiti,al tim se budem bavio drugi put,mada neko objašnjenje i smjernice uvijek dobro dođu)Možda i arhiviram poruku pa da ne zaboravim,eto.
Sve sto skinem snimim. Filmove pogotovo.
Jutro :)
...jutro...skoro sam zaboravio...
opet štrajkaš dok se ja borim s trolovima
Hm... Ti obozavas kad te pitaju - kakvu... :P
Razgovarali smo jučer u bircu o njoj. Jedina promjena je što sam uzeo Saphire verziju a ne XFX
Inače grafa je ATI 4670
Eto i mene nakratko.
Potrpam na 2 vanjska diska, laptop (ionako većinu stvari gledam na PC-u a laptop mi služi za faks ili povremeni rad) a nešto što pogledam spržim ako je vrijedno toga
evo mene iz škole
...pa dao sam mu t.u...
meni je najjača ona: don't feed the troll
...pa dao sam mu t.u...
..e jesi da nisi