e ljudi može jedna uslugica?
sve što trebate učiniti je otići na ovu stranicu i glasati za moju pjesmu
cijenio bih kad biste to napravili :)
e ljudi može jedna uslugica?
sve što trebate učiniti je otići na ovu stranicu i glasati za moju pjesmu
cijenio bih kad biste to napravili :)
Eto glaso sam, jel ti sad to cjenis
..............
ja nisam
može li mi netko pomoći
krenem da kopiram folder na DVD i izbaci mi ovo:
This DVD-ROM drive is read only.You can copy files to this writable DVD but you must insert it into writable drive
prije toga sam kopirao jedan setup.exe i sve je prošlo normalno
...ništ mi nije jasno, jel kopiraš na isti DVD na koji si kopiral "jedan setup.exe" (ako da moral si još onda namjestiti
da ga snimaš kao multisession disc), a ako ne onda valjda ne valja DVD, btw sa kojim software-om snimaš...
Hola narode! Evo malo pica,da vas oraspolozim ;)
dobre pice
ljudi može link od one teme kak se švercat.... il kak se više zove.. treba mi hitno!
jao zar nema nitko tko bi mi dodjelio nešto poker chipova na facu :(
jbt al je neš pusto u bircu......pa đe ste svi
ljudi može link od one teme kak se švercat.... il kak se više zove.. treba mi hitno!
hellooo
hellooo
a kud bi se ti šverco...haha
a kud bi se ti šverco...haha
a zemljopis sutra test a kite imam pojma.. daj mi link plz
...ništ mi nije jasno, jel kopiraš na isti DVD na koji si kopiral "jedan setup.exe" (ako da moral si još onda namjestiti
da ga snimaš kao multisession disc), a ako ne onda valjda ne valja DVD, btw sa kojim software-om snimaš...
ma sve rješeno
...onda pozovi pivo ili da ja ubacim jednu novu fotku...
e nez za link...to će već netko nać....al da te utješim ja pišem povijest.....jake utjehe ha? 
http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/salabahteri/18447.aspx?jumpto=865928&sort=asc&view=flat
evo ga---našo
Ljudi da li je ATI 4650 otprilike jednake brzine kao x1950 Pro? Rikava mi stara grafa a uzeo bi nešto slično (po pitanju brzine)
Pozdrav svima nakon 7 dana...
Ljudi da li je ATI 4650 otprilike jednake brzine kao x1950 Pro? Rikava mi stara grafa a uzeo bi nešto slično (po pitanju brzine)
4650 je sporiji, jer ima DDR2 memoriju na sebi... Preporučio bi ti HD4670 koja je oko 500kn
Pozdrav svima nakon 7 dana...
O stipice, kako smo? 
Koliko imaš para za grafu?
LINK - 560KN
LINK - 560KN
Khm :)

LINK - 560KN
Pare nisu problem. Jednostavno želim nešto što sličnije po brzini x1950 s kojom sam bio jako zadovoljan (što se tiče performansi). Mislim može i nešto malo jače ako je ok cijena
Inače rađe bi onda uzeo XFX-icu
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.449
Ne vjerujem da je između 4650 i 4670 tolika razlika da opravda 50% veću cijenu
Nisam, na kraju sam gledao bio u 8 ujutro, nigdje nije došla. Večeras ću pogledati. Kakva je, jel epic?
Nemoj spoilati mi plizzzz....
Oly još nisi prodao grafu?
I kako ide s spamanjem?