Rambox,dobro je.terapija prošla,pa se mora malo i šljakati...
Batista,sjećam se ja karmina gdje se je i zapjevalo nakraju...
Prije jedno 5-6 god sam s ekipom zaruzio na karminama, mjesec dana od sramote nisam izasel van iz kuce... Sjetim se da smo pjevali - zivim jer Bog ima neki razlog da me drzi na zivotu... 
Kad je kumova baka umrla,skupila se uža rodbina,a to ti je samo njezine djece 12 kom.Pa sad ti zbrajaj kolko je tu njihove djece i još eventualne unučadi.Počelo se cugati još od doma,a kad su je pokapali na groblju,onda se zaorila i pjesma-teško za povjerovat al hebiga tak je bilo...
Frendu kad je stari umro,poslije sprovoda na karminama mi odvalili muziku i nakraju izašli van pjevajući.
Nitko od tih ljudi skup samnom nije se skrivao,sve se odvijalo normalno sljedećih dana...
Kad je kumova baka umrla,skupila se uža rodbina,a to ti je samo njezine djece 12 kom.Pa sad ti zbrajaj kolko je tu njihove djece i još eventualne unučadi.Počelo se cugati još od doma,a kad su je pokapali na groblju,onda se zaorila i pjesma-teško za povjerovat al hebiga tak je bilo...
Frendu kad je stari umro,poslije sprovoda na karminama mi odvalili muziku i nakraju izašli van pjevajući.
Nitko od tih ljudi skup samnom nije se skrivao,sve se odvijalo normalno sljedećih dana...
Prejako :D, svaka vam cast. Mi se tome jos dan danas smijemo. :)
Da covjek ne radi gluposti iz zezancije ne bi se kasnije imali cemu smijat... Malo blagog crnog humora ne skodi :)
Heh'...
Pitanje je znas li uopce kakvu 'narodnu'....
Bravo IVO care
Mislim da su cajke,koliko se sjećam,al nije bitno.Meni nesmeta dokle god meni pored uha ne trešti,a sebi za gušt ko kaj sluša,doma ili na mp3 nije bitno
...
opet sam dobio žuti,ovaj put zbog "bumpanja" teme 
Ok.
Hah mom zutom danas istjece rok trajanja
..........
A jbt kakvih pojava ima na forumu! Strašno.
Eh da, pozdrav svima iz kišne Rijeke.
Ha,nešto si dobio.Bolje i to nego li kakvu boleštinu.I opet bi mogao reći da si nekaj dobio
...
Ivo,ko te muči,sigurno si morao brisati neki spam,mjesto sa nama da piješ pivu
...
Ivo,ko te muči,sigurno si morao brisati neki spam,mjesto sa nama da piješ pivu
...
Ma niš posebno. Vrijeme me muči:)
A jbt kakvih pojava ima na forumu! Strašno.
Eh da, pozdrav svima iz kišne Rijeke.
Da vidio sam, pregledavam teme u kojima sudjelujem i jedno 5 ih je suspendirano :)
Ne razumijem...
pozdrav svima iz srednjeg vjeka, malo sam zapea u Firenci,
a inače ode je jako sunčano...
pozdrav svima iz srednjeg vjeka, malo sam zapea u Firenci,
a inače ode je jako sunčano...
Vidim igra se AC2 :)
uživaj...
čini se da se stanjem s netom normalizira (skidam nešto,trenutni prosjek je 460 kb/s,nadam se da neću ureći nešto)
Vidio sam to :)
...neprimjetan si sa tim avatarom, tek sam sad vidio onu tvoju poruku...
Sugava kisa. Taman sam mislio van na kavu. :'(
eeeee moj komšija...jadan ti....bit će bolje
...znaš kak kažu: Iza kiše uvijek Sunce sja...ali u našem slučaju dolazi još više kiše (puj,puj,puj...da ne bi ureko)
šta ima dečki? (i cure) 
...znaš kak kažu: Iza kiše uvijek Sunce sja...ali u našem slučaju dolazi još više kiše (puj,puj,puj...da ne bi ureko)
Ma nek' ide u vrazju mater. :(
Ma nek' ide u vrazju mater. :(
God damn it...opet je počela...vani ko da je mrak pao.... %$&)/%&!%)"#$&=)/!%"#$&!(&"$&=)!"$&!="/%$=&(!$&&=$?!"$ <---psujem i ide onaj pi-pi-pi zvuk u pozadini