Malo gledam, dvd dual layer - 5 kn... hm... :-o
Gdje to ?
ebay :)
Malo gledam, dvd dual layer - 5 kn... hm... :-o
Gdje to ?
Hrvatskoj ne fali ništa jer Hrvatska je najlipša Zemlja na svitu.Svatko ko živi u ovoj Zemlji bi trebao da bude ponosan na nju.v
More. :) Nista vise...
hahaha
slažem se
hebo ravnice kad sunce ožeže....
Hoćeš ti sebi naručiti 
Hrvatskoj ne fali ništa jer Hrvatska je najlipša Zemlja na svitu.Svatko ko živi u ovoj Zemlji bi trebao da bude ponosan na nju.v
Fali nama puno toga... Najvise u glavi.
Fali nama puno toga... Najvise u glavi.
ne mislim na ljude već na zemlju,i meni bi tribalo posložiti par dasaka u glavi
Kao i ja,ali ja mrzim more od svega srca,a obožavam rijeke i jezera.
Dragec0 je li te prepala ona slika koju sam stavio u nespavalicama.
Hoćeš ti sebi naručiti 
Ne, opce pa necu... :D
Ja ih gledam godinama i ništa,warhammer 40k mi je uništio neke fobije koje sam imao.
lol,uspoređivati bazen s morem
pozz!
jao kad mi mama vidila ocjene kontam da je srčiku dobila 
pozz!
jao kad mi mama vidila ocjene kontam da je srčiku dobila 
kako grafa 
odo ja u školu
Brutalan je trailer od Dark Crusade-a osobito kad wraith(necronska jedinica) raskida jednog marinca u dva djela.
Zapravo ono ti je oružje koje ti skida slojeve molekula s tebe.Meni je jedna od najboljih stvari u 40k-u veliki broj ukrasa i natpisa na oklopima,zbog toga neki ljudi misle da su to fantazijski oklopi,ali iza ukrasa se skriva veoma napredna tehnologija.
Ja ti pišem dosta redovno lexicanum(40k wikia).
kako grafa 
odo ja u školu
pa normalno..
evo stoji u kucistu..
Kao prvo ono nisu fazori(a fazori su zapravi veoma slabi kad s njima gađaš neke metale,jedino su dobri protiv organske tvari) ono su ti laserski topovi(ja nagađam da su to plazma oružja s manjom snagom),mitraljezi su teški bolteri,a to su ti oružja čiji su meci zapravo rakete s veoma jakim eksplozivom.
I ona dva topa su ti puno naprednija od današnjih topova(izgled vara je li).
Onaj trailer od Dawn of War-a(bez ekspanzije) je idiotski jer da su išli prema službenoj verziji marinaca svi bi oni orkovi u traileru bili mrtvi,a marinici ne bi primili ni jedan gubitak.
kao mi nije predobra slika...
ovajjj, razmerje...
Stormblade(varijanta Baneblade-a) s plazma topom iz Steel Legio moda za Dawn of War.