E zna neko kak raštemati(razbiti) betonski blok 50x50x50 s menaalnom cijevi nutra...PLizz....
Svašta...
Dinamit?
Joj pa kak se toga nisam sjetio...Imam 3 tone TNT-a u podrumu...Svašta....Dajte neki koristan prijedlog...
E zna neko kak raštemati(razbiti) betonski blok 50x50x50 s menaalnom cijevi nutra...PLizz....
Svašta...
Dinamit?
Joj pa kak se toga nisam sjetio...Imam 3 tone TNT-a u podrumu...Svašta....Dajte neki koristan prijedlog...
Veselim se novom kompu.Dosta mi je samo biti na internetu i ne igrati igre,samo da mi je još flat.
Preko koga imaš net?
Toughbook CF-18.Kod sebe u kući.
Veselim se novom kompu.Dosta mi je samo biti na internetu i ne igrati igre,samo da mi je još flat.
Preko koga imaš net?
On misli na providera 
Preko koga imaš net?
Mislim na kojeg provajdera: T-com,Optima,CARNet...
EDIT: kasnim 
Štemalica/ Hiltica
Malj/macola i metalni klinovi...
Preko koga imaš net?
On misli na providera 
HT Mostar.
Odsada je pratim svaki dan.
Šta je sa olijem? Nije ga valjda grafa rastopila
Kuha ručak na njoj 
Štemalica/ Hiltica-nemam
Malj/macola i metalni klinovi...-Imam oboje....
POjasnis kako?
pozz ljudi.. treba mi program koji konvertira iz spotova u mp3... skinio sam hrpu pjesama sa youtubea i sad to trebam konvertirat u mp3 ako je to moguće i sa kojim programom bi to mogo??
pozz ljudi.. treba mi program koji konvertira iz spotova u mp3... skinio sam hrpu pjesama sa youtubea i sad to trebam konvertirat u mp3 ako je to moguće i sa kojim programom bi to mogo??
FLV to MP3 converter....KLIK
pa gle...imas youtube downloader :P
on ti skine i preko njega konvertiras odma
Zašto uopće skidaš spotove?Imašovaj addon za firefox i njime skida mp3 pjesmu s Youtube-a
Dobar dan 
Štemalica/ Hiltica-nemam
Malj/macola i metalni klinovi...-Imam oboje....
POjasnite kako?
Ajde pomagajte....
Bio sam ja na forumu,i gledao vaše postove tražim malo po njuškalu neki korišten AP da se malo susjedima prikačim 
Dosla mi eksperimentalna ploca od 2860 kontakata, velika beba :) Jedva cekam da se krenem igrat :)
Bio sam ja na forumu,i gledao vaše postove tražim malo po njuškalu neki korišten AP da se malo susjedima prikačim 
Kupi radje ovo, nema tog AP-a s niti jedno modifikacijom da ima tolku snagu :)
Nisam probao, cekam da vidim frenda kolko ce modifikacija na sebi imat (3 oka, 22 prsta i sl.), ludjak radi gigantske sektorske antene, 3 kom i na svaku takva jedna kartica...
Dosla mi eksperimentalna ploca od 2860 kontakata, velika beba :) Jedva cekam da se krenem igrat :)
Kod tih "ploča" ne treba lemit ništa,jel
Kod tih "ploča" ne treba lemit ništa,jel
Tako je, to je poanta :)
Vidiš mogao bi i ja tak nešt uzet jer mi se neda lemit 
Vidiš mogao bi i ja tak nešt uzet jer mi se neda lemit 
Evo imas ovakvu na primjer za kupit u "Lijepoj" nasoj ili se snac i nabavit plocu od 1000 kontakata vise za 3x manju cijenu :)
Lemit opce nije uredno kada nesto radis u nedoumici, ovak samo izvadis i to je to.
Nisam probao, cekam da vidim frenda kolko ce modifikacija na sebi imat (3 oka, 22 prsta i sl.), ludjak radi gigantske sektorske antene, 3 kom i na svaku takva jedna kartica...
Ma znam da sa običnim AP nemožeš nešto postići,razmišljao sam da stavim jednu Grid antena od 24 dBi,ali budem pogledao i ovo tvoje 
Ma znam da sa običnim AP nemožeš nešto postići,razmišljao sam da stavim jednu Grid antena od 24 dBi,ali budem pogledao i ovo tvoje 
Def nije isti domet s AP-om i ovakvom karticom na istoj anteni - isprobano :)
Def nije isti domet s AP-om i ovakvom karticom na istoj anteni - isprobano :)
Znam da si ti isprobao,btw jesil ustanovio šta ti je sa routherom