- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mmm...kako bi lijepo pasala u unutrašnjost mog Purea:(
Opce pa ne... Al je cijena visoka, radje bi dodao jos 300+ kn i uzeo Crosshair IV...
Ja sam dugogodišnji fan Gigabajtica:)
Imao sam i Asusica ali Asrock nikad.
Volim ove plavo crne kombinacije a bome ni po specifikacijama nije loša. Jel ima kakvih Gigabajtica serije 890? Našao sam samo jednu.
Baš lijepo..upadneš ko šerif i odma vrijeđanja!
Spameri???

E kad ti dođe šef pričat ćeš drugu priču.
Ne zadugo
nemam HDMI kabel....
zato i pitam koliko košta VGA kabel
Imam ti ja jedan Bandridge kabal HDMI - DVI za utopit 
Samo nije 60 kn..hehehehe....ipak je malo veca cijena, a kabal je novi... 
voZdra spameri, šta se radi.
dobio sam majicu na nabava.net
juhu
napokon neka nagradna igra dobro ispala :)
Dobar dan svima
opet reklame usred foruma
Dobar dan! sta ima ? ivo ak ti nije problem samo da mi kazes koliko poruka imam moze i na pp necu nista spamat neg samo radi radoznalosti posto vidim da mozes mati i svima vidit pa onda 
Ah, da vi niste na m.bug.hr....... :P
Ekipa....trebam pomoć: Pošto sam instal Win 7 sad bih trebao nekakav alat za učitavanje image-a oliti slika....
Ako ima kakvo pouzdano besplatno riješenje...po mogućnosti da nije trial.
Nekad sam koristio Alcohol 120% Black&Blood edition...no nije mi kompatibilan sa 7-icom:(
Unaprijed zahvaljujem...
Dobar dan! sta ima ? ivo ak ti nije problem samo da mi kazes koliko poruka imam moze i na pp necu nista spamat neg samo radi radoznalosti posto vidim da mozes mati i svima vidit pa onda 
750 poruka
Primjetio sam nešto u vezi foruma...ili je do mene i mog browsera (IE 8) ili je nešto se promijenilo na forumu
tu su reklame
Nema ništa bolje.........
Ekipa....trebam pomoć: Pošto sam instal Win 7 sad bih trebao nekakav alat za učitavanje image-a oliti slika....
Nekad sam koristio Alcohol 120% Black&Blood edition...no nije mi kompatibilan sa 7-icom:(
Unaprijed zahvaljujem...
Provjereno radi na 7-ici 32 i 64 bitnoj.
Unaprijed zahvaljujem...
Provjereno radi na 7-ici 32 i 64 bitnoj.
kakva je razlika izmedu 52% i 120%?
kakva je razlika izmedu 52% i 120%?
120% može pržit image fajlove na cd-dvd a free nema tu opciju i limitirana je na 8 (nisam siguran) virtualnih pogona odjednom.
ok to...al sta je on dosta slabiji?
EDIT: hvala :)
nego...glupo je sta nemoze iso fajlove przit :P
recimo ashampoo 6 je free pa moze :P