nemaju svi para:P
ili ne zele dat na takvo nesto
nemaju svi para:P
ili ne zele dat na takvo nesto
pozz sta ima ljudi tj dobro vecer jos malo pa u nespavalice 
Pozdrav!
Šta se radi?
Pozdrav i tebi ,pričamo o routherima 
Ludi moram vam ovo ispricat.Sad tamo u Rijeci ima jedan moj bratic PC i net,ja se veselim toooo moci cu na forum
,kliknem ja na mozillu i cekam negdje oko 3minute i onda je otvori,onda u google Bug forum i cekao sam jedno 15min nije se otvorio,pitam ja njega kakav ti je to komp,ima Intel 3D,Powercolor 6mb grafu,8gb hard....

Umjesto da si njega pitao mogao si i sam to na brzinu provjeriti
,da ne koristiti dial up 
al to je do neta ne do kompa...pa ja na 0,7ghz...128mb...8mb grafa i 4gb hdd surfam normalno...par puta sam bio na bugu pisao
Ludi moram vam ovo ispricat.Sad tamo u Rijeci ima jedan moj bratic PC i net,ja se veselim toooo moci cu na forum
,kliknem ja na mozillu i cekam negdje oko 3minute i onda je otvori,onda u google Bug forum i cekao sam jedno 15min nije se otvorio,pitam ja njega kakav ti je to komp,ima Intel 3D,Powercolor 6mb grafu,8gb hard....

Da nije na CARnetu?
ma glano da je barca prva, sve drugo nek čeka!!!!!!!!!!!
al to je do neta ne do kompa...pa ja na 0,7ghz...128mb...8mb grafa i 4gb hdd surfam normalno...par puta sam bio na bugu pisao
kako je do neta kad treba 3minute da ude u mozillu,net ima MaxAdsl 1mbps sto je dovoljno brzo za otvaranje google searchova i stranica....
ma glano da je barca prva, sve drugo nek čeka!!!!!!!!!!!
Sad će Perez opet morati čitati po novinama koji je igrač dobar, kul, zgodan i ljepši od Beckhama (khm Ronalda), na koje će opet iskeširati buđet Bocvane.
Messi ga je otpi*dio, ali Mourinho nije mogao odoliti.
Makar mislim da mu je bolje da je lovu potrošio na suce :)
Ajmo seilte u nespavalice........
Rano jutro, pola šest, svakog dana putujem...
Dobro jutro!
jutar! Eo mene malo ucio sad to jest ponavljao za fiziku,matematiku i kemiju.Moram odgovarat fiziku,pisem matematiku i pisemo kemiju
Pozelite mi srecu da sve odlicno prode 
Dobro jutro.
jutar! Eo mene malo ucio sad to jest ponavljao za fiziku,matematiku i kemiju.Moram odgovarat fiziku,pisem matematiku i pisemo kemiju
Pišete 2 testa u 1 danu?Osim ako to nije mini-test popularno zvan 5ominutni
Mrzim 5 minutne testove,osobito one iz njemačkog pošto iz njih uvjek 1 dobijem.
Također!Samo što mi nikada ne pišemo 5 minutni iz Švabije :D
Osobito mrzim ih iz Matematike... grr..ponavljamo test bilo je 15 jedinica (a nas 28 u razredu)
Ja sam imao sjajnih 5/25!! 
Također!Samo što mi nikada ne pišemo 5 minutni iz Švabije :D
Osobito mrzim ih iz Matematike... grr..ponavljamo test bilo je 15 jedinica (a nas 28 u razredu)
Ja sam imao sjajnih 5/25!! 
Ma iz običnog testa iz njemačkog dobijem 3 ili 4,ali gramatika je užas,ali izvučem -2.
Kad nam je blic iz matematike dobijem 4(obično).
Sutra neki trčeći diktat iz Ingliša..
Ja i moja ista ekipa iz prošlog trčećeg iz kojeg smo sva trojica dobili 5!
Ma diktat je meni mačji kašalj.
i kakav je film, daj neki spoiler... :P
Ma diktat je meni mačji kašalj.
Meni također!
Iz svakog dobijem 5!
Ali ovo je nekako bedasto..Tražiš papirić na kojem nedostaju ključne riječi (obično glagoli ili pridjevi u komparativu ili superlativu)
I onda ti moraš napisati..Mi ćemo opet dobit´ 5
Mene počinju od ovog tjedna rešetati testovima,godspeed to everyone u međuvremenu igrat ću Mount and Blade:Warband.
i kakav je film, daj neki spoiler... :P
Bizaran. Majka i otac drze djecu(sina i dvije kcerke) u kuci opkoljenoj velikom ogradom i ne daju im van(u filmu nije objasnjeno zasto). Usadili su im u glavu da je zombi zuti cvjetic i da su avioni igracke.
Kraj je cudan i nedefiniran. Necu vise spojlat :P
Osobno mi je to najodbojniji jezik. Engleski znam dosta,a volio bih francuski naucit...
Njemački mrzim.Kako im je to izgovaranje višeznamenkastih brojeva?Prvo drugi pa prvi??
Ili u nekim gl.vremenima glagoli na kraju rečenice?
Ma ja najviše mrzim one rodove,das,der,die u njemačkom.