Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.545.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
DJECHACHIC kaže...
Gman kaže...
4ucker kaže...
Gman kaže...
rider15 kaže...
Gman kaže...

Zna li ko dali ima kupiti zutih led ventova?

Hmmm žutih valjda misliš sa žutim led diodama ili ? Namigiva

Bilo gdje u Zg.U Liksu cini mi se da nema.

Nema žutih. Samo crvene, plave i zelene.

A razmisljam koje boje da stavim ovaj znak na kucistu,cini mi se da ce biti plavi ili cak crveni.Namigiva

Koji znak?

Grave Danger.

@Gman, stavi crveno, ljepše izgleda ;)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
4ucker kaže...
DJECHACHIC kaže...

Koji znak?

Grave Danger.

@Gman, stavi crveno, ljepše izgleda ;)

Što nije ovako praktičnije citirati. :)

Znam da je birc, ali moramo se brinuti da nam birc bude čist i uredan, da nas konobarica ne izbaci.

Da pokažem dobre namjere evo pive za sve. :)

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
Znam da je birc, ali moramo se brinuti da nam birc bude čist i uredan, da nas konobarica ne izbaci.

Da pokažem dobre namjere evo pive za sve. :)

Ovo je za crveni jer pive nisu uredno složene:)

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
17 godina
F1-IVO kaže...

Ovo je za crveni jer pive nisu uredno složene:)

op je da se ne vidi koliko ko pije :)

Ali tebe ćemo pratiti, svi znamo da si čudan kad popiješBelji se

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Zadnju sam maznuo prije 4 i pol godine. Sad sam na tabletama:)

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
17 godina
F1-IVO kaže...
wyks kaže...

Zadnju sam maznuo prije 4 i pol godine. Sad sam na tabletama:)

Da,da...

Javna je tajna incident s prošle redakcijske božične zabave, kad si pretjerao s punčem pa si pokušao protjerti Miru s foruma :)

za ozbiljno,

ja sam se skinuo prije par dana s antibiotika, taman da Ligu prvaka pošteno odgledam.

17 godina
neaktivan
wyks kaže...
za ozbiljno,

ja sam se skinuo prije par dana s antibiotika, taman da Ligu prvaka pošteno odgledam.

Ja sam godinu dana žderao Klavocin bid od 1000mg + još šaku ostalih:)

Zamisli da sam još maznuo pivicu...fijuuuuu:)

18 godina
Tomislav95 kaže...

Tek sam sad skužio da Opera troši i do 200 mb RAM-a a firefox samo 50 mb.

A ja koristim OperuIzlanuo se

Bok svim birtasima, je kak da ne samo 50 mb da trosi Firefox malo sutra. Ak nemas nit jedan addon u njoj mozda i ak imas samo jedan tab ili dva otvorena, ali ak imas 9 aktivnih addona i sad trenutno 11 tabova vidis dole kolko trosi memorije kod mene a zna potegnut i 300mb.Belji seNevinašce

17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

@Ivo

To nikad nije bilo pametno, čak ni u srednjoj :)

@ostali

meni ff troši oko 130mb

16 godina
protjeran

a vama ff troši puno....gle crome s 2 taba otvorena......al šta kad mi je on najbrži i najpouzdaniji....moram se malo i žrtvovat

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
18 godina
kanta kaže...

a vama ff troši puno....gle crome s 2 taba otvorena......al šta kad mi je on najbrži i najpouzdaniji....moram se malo i žrtvovat

I usput voli spijunirat i slat svakakve stvari nazad Googlu ne fala,  isprobaj ti ovaj dole Iron koji je baziran na Chrome ali nije spijun u slobodno vrjeme uglavnom pisu razlike imas za skinut i Portabilnu verziju.Nevinašce No kad smo kod potrosnje memorije, eto kaj se dogodi kad poludi totalno audio komponenta tj glavni proces na 7 i Visti za zvuk brutalno tak nekaj na XP nisam nikad dozivil.NevinašceCool

http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php

Sitnih 800 mb pa kaj je to sitnica koje budalastine do daske! Sitnih 800 mb pa kaj je to sitnica koje budalastine do daske!
17 godina
neaktivan

Rambox možda se sjećaš kad sam pisao da nakon kopiranja s jednof na drugi hard ili externi tj. nakon kopiranja hashevi nisu bili jednaki? Rješio sam to jednim super programčićem: TeraCopy.

18 godina
F1-IVO kaže...

Rambox možda se sjećaš kad sam pisao da nakon kopiranja s jednof na drugi hard ili externi tj. nakon kopiranja hashevi nisu bili jednaki? Rješio sam to jednim super programčićem: TeraCopy.

Ne sjecam se bas pozabil sam fuckaj ga sad.Nevinašce

16 godina
neaktivan

Da li Amazon.at dostavlja u HRV?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
18 godina

Ti bokca koja glupost vjetar srusil fasadu, a kaj cemo s lose napravljenim poslom onih koji su to radil koji bananizam.Nevinašce

http://www.vecernji.hr/vijesti/olujni-vjetar-odlomio-procelje-osmerokatnice-vukovaru-clanak-141209

17 godina
protjeran

Probaj staviti nešto u Korpe pa vidi kad odrediš Adresse da li može? To ti ovisi o vrsti robe, neku da neku ne, a ugl taj .at je susjed nam tako da mislim da bi trebao dostavljati sve u HR

sticky boredom with a book:S
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Probaj staviti nešto u Korpe pa vidi kad odrediš Adresse da li može? To ti ovisi o vrsti robe, neku da neku ne, a ugl taj .at je susjed nam tako da mislim da bi trebao dostavljati sve u HR

Mislim za X360 Elite

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan

oj ljudovi... hir ajm bek from slovenija Smijeh znan da vas puca qrac al mora san rec Belji se

18 godina

Aloha muchachosi, konacno sam se rijesio gostiju... :) Sta sad... Hm... svrljat po forumu... :)

16 godina
protjeran
rambox kaže...
kanta kaže...

I usput voli spijunirat i slat svakakve stvari nazad Googlu ne fala,  isprobaj ti ovaj dole Iron koji je baziran na Chrome ali nije spijun u slobodno vrjeme uglavnom pisu razlike imas za skinut i Portabilnu verziju.Nevinašce No kad smo kod potrosnje memorije, eto kaj se dogodi kad poludi totalno audio komponenta tj glavni proces na 7 i Visti za zvuk brutalno tak nekaj na XP nisam nikad dozivil.NevinašceCool

woooow taj iroj je jednako brz ko i crome..... a taj kao ništa nešalje googlu el????' i još mi troši jedva 100 mb rama

17 godina
neaktivan

pozz :D

do 5 radio na pametnim sobama :P

jel prodaje ko razer periferiju?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan

voZdra ljudi, šta se radi.

Um caruje, snaga dobro dođe :P
18 godina
kanta kaže...
rambox kaže...
kanta kaže...

woooow taj iroj je jednako brz ko i crome..... a taj kao ništa nešalje googlu el????' i još mi troši jedva 100 mb rama

Pa to i je zapravo Chrome ali je dorađen, uglavnom bez onih glupandarija kaj se tice povrede sigurnosti i privatnosti sve ti fino pise imas usporedbu.Cool

17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

pozz :D

do 5 radio na pametnim sobama :P

jel prodaje ko razer periferiju?

prodaje ko?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
neaktivan

Opera je najbolja!

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Ljudi sta je ovo sad, kisa pada cijeli dan, nemogu izac iz kuce.......

The quieter you become, the more you are able to hear...
16 godina
protjeran

upravo imam novi najbolji browser

16 godina
protjeran

žao mi je ovih na hipodromu većeros......blato će bit do koljena....osim ak su prekrili travu

17 godina
neaktivan

A meni bude mučno dok se vozim autom...

HINT: Pogledajte video 

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

A meni bude mučno dok se vozim autom...

HINT: Pogledajte video 

Uuu, što čovjek radi (ma ovo nije čovjek ovo je BORG).

Takvo nešto ne mogu ni sanjati.

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice