po ovom vremenu, jedino jahta na 6-7 milja od obale uz gangbang party, može popravit raspoloženje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UH ljudi moji ova škola je nesnosna!
UH ljudi moji ova škola je nesnosna!
samo uči. kasnije odlikaši kupuju jahte i imaju gangbang zabave na otvorenom.
po ovom vremenu, jedino jahta na 6-7 milja od obale uz gangbang party, može popravit raspoloženje.
torrente jel tebe ovo vrijeme natjeralo u birtiju?
Ma da vidim tko od vas ima kontrolni iz vjeronauka?!
JA MISLIM DA NEMA TAKVIH!
Ma da vidim tko od vas ima kontrolni iz vjeronauka?!
JA MISLIM DA NEMA TAKVIH!
jesi naučio sklapati konfe ??
torrente jel tebe ovo vrijeme natjeralo u birtiju?
ne idem tamo..pucam se doma na balkonu! i vidim jahtaše...mamu im :-)
doma je najljepše
doma je najljepše
tako je druže! 
Posao...Photoshop,Dreamweaver,Notepad,Paint.NET,Chrome... :) ..
A vrijeme je za poludit,prvo mi grom udari negdje kod susjeda (ili u livadu do moje kuće),a sada neko glupo vrijeme 
doma je najljepše
tako je druže! 
Istina,sjećam se kad sam bio na ekskurziji i kako mi je dom nedostajao.
mah, tek kad ulaze u marinu vide se. (obučene)
predaleko su mi na otvorenom dok su gole,a nemam neki paparazi top da ih uhvatim.
mah, tek kad ulaze u marinu vide se. (obučene)
predaleko su mi na otvorenom dok su gole,a nemam neki paparazi top da ih uhvatim.
Imaš teleskop ili dalekozor?
imam olympusa,ali to više ne iznosim na balkon jer su me skužili susjedi.
vjerojatno komentiraju,eno onog masturbatora, čeka jahte da uđu u marinu,pa da ga klepne na jahtašice.
znate kaki su ljudi.
ne treba ti puno da završiš na novoj tv u 19.15.
uzmi čamac,dođi do njih i onda nećeš imati problema s pogledom
Pitaj Ribara(legendu)on je svestran.
Dobar dan!Nikako da pratim forum,terapija,igle,PIVA..
.Vidim da sam postao alkoholičar(taku su neki naveli-nećemo ih imenovati)a da ni neznam za to.
Ma nemrem sjediti za kompom,onda malo prošvrljam po torentima,pa si pustim malo muzike,eventualno pregledam koji film nastojećki i tako.
Nego imam pitanje ima li neki add on za IRC chanel od Firefoxa?Trebao bi nekaj instalirati da poboljšam ratio,nisam baš iskusan u odabiru kaj da skinem pa uvijek imam krive filmove koje seedam,a upload neide baš.Ako netko zna pa ako može link...
Evo piva za to...
kakve veze ima irc kanal sa ratiom?
misliš na karma bodove i slične irc bonuse?
@I.Kk, pogledaj vrijeme posta, ja sam pitao da li torrente ima dalekozor, ali si ti uletio.
izbaciva li vas server? svako malo se moram nanovo logirat.
evo malo pijuckam pivicu i svi se vraćaju sa orgija u marinu. ovo je njihova ura.
Pišem poruku već treći put...
Ma kažu da daju 4MB po satu ako ti je otvoren IRC.Pa zašto to nebi iskoristio ako može.Malo mi fali do 1,0 nekih giga i pol,a komp radi i noću pa dok seeda nek je i taj IRC otvoren.
Imam Firefox 3.6.3 a za njega nema nikaj baš.Ako netko zna molio bih lijepo...
Šef dok bi ja to promijenio i prebacio sve stranice na Operu već bi odavno bio u Jankomiru,ako ne i negdje bliže .Nemogu toliko sjediti,a i iskreno neda mi se baš sad to mijenjati...
malo je gay ali je dobar.
instalaš, upišeš ime #irc.torrenthr.org zatim #thr ili kako se već zove kanal i pičiš.
ovo sa thr je primjer.
malo je gay ali je dobar.
instalaš, upišeš ime #irc.torrenthr.org zatim #thr ili kako se već zove kanal i pičiš.
ovo sa thr je primjer.
FALA...
ništa druže...taj ajs čet je super na xp i visti... mislim da na sedmici malo zablesi.
googlaj za puni mirc.
Meni se teško odvojiti od lisice.
Opera mi se crashala par puta pa je to vjerojatno presudilo.
Koja verzija ti se rušila?