Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.178.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Neznam di je račun..... Inače ako pogledaš sliku vidiš da garantna naljepnica nije micana Osmijeh

evo vidio sam.

Btw, trebao si staviti popust ako se netko odluči za Intela, matičnu i rame u kompletu.

Evo okruglo Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 775/1000 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Zašto bi sla u kuverti s mjehurićima, kad je to podloga? Pa nije porculanska

Tako ja i on sve šaljemo međusobno osim paketa.

Svejedno, nema ti u čemu drugome poslati, ovo je najpraktičnije...

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Evo okruglo Cool

AJDE OBJASNI MI NEŠTO

frekvencija memorije grafičke je 1000MHz

ako je tip memorije GDDR5 onda je efektivna frekvencija 4000MHz

ako je tip memorije GDDR3 onda je efektivna frekvencija 2000MHz

Kolika je efektivna frekvencija ako je tip memorije GDDR2 ???  

1500MHz ili drugačije ??

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Evo okruglo Cool

Šta čistiš podrum?Belji se

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Evo okruglo Cool

To sam i mislio...

sad bi ti mogao prodati nešto jer je tržnica na PCE zatvorena, možda ekipa dođe na bug trgovati...Cool

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

AJDE OBJASNI MI NEŠTO

frekvencija memorije grafičke je 1000MHz

ako je tip memorije GDDR5 onda je efektivna frekvencija 4000MHz

ako je tip memorije GDDR3 onda je efektivna frekvencija 2000MHz

Kolika je efektivna frekvencija ako je tip memorije GDDR2 ???  

1500MHz ili drugačije ??

GDDR2 memorija ne postoji, postoji samo DDR2, a da će DDR2 raditi na 1000MHz, neće (možda efektivno, ali tada je prava frekvencija 500MHz (duplo manja))... Inače o efektivnoj frekvenciji ovisi još i širina sabirnice (512 bitna GDDR3 @ 1000 = 256 bitna GDDR5 @ 1000MHz)

F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

Evo okruglo Cool

Aha... Da se riješim hardvera koji ne koristim više Cool

stipica_zd kaže...

To sam i mislio...

sad bi ti mogao prodati nešto jer je tržnica na PCE zatvorena, možda ekipa dođe na bug trgovati...Cool

Da baš sam se jučer ulogirao da stavim oglas, a ono čorak... Predhodni dan mi je na tržnici net pucao Neodlučan

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 775/1000 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo šefe pa prostudiraj šta triba minjat i šta triba dodat

Opera

Opera je započela svoj život davne 1996 godine kao jedan od browsera koji je imao samo jednu namjenu, prikaz internetskih
stranica. Opera je do danas napredovala u diva koji svakim danom ima sve više korisnika koje pridobiva svojom
inovativnošću. Postala je multifunkcionalan alat koji može obavljat zadaće drugih programa poput slanja i primanja e-maila,
chatanja na IRC-u, downloadanja datoteka preko BitTorrenta, i čitanja web vijesti. Besplatna je te je u ponudi za dvije
platforme: za kompjutere i za mobilne telefone.

U njoj se još nalaze razne mogućnosti koje pomažu samom korisniku. Tu spadaju: zumiranje stranica, korištenje gesti pomoću
miša, integrirani download menager, uključenu zaštitu od phishinga i malwarea te jaku enkripciju za sigurnije surfanje.

Iako je dosada kaskala za konkurencijom u novoj 10.50 verziji donosi mnoge nove mogućnosti, veću brzinu i nove alate koje
će još više privući nove korisnike.
Ugrađen je novi JavaScript engine, Carakan koji je čini najbržim browserom. Te je potpuno prilagođena novim windowsima 7.
Stariji korisnici će primijetiti da je MenuBar sakriven i zamijenjen spuštajućim menijem koji nam daje opcije u obliku
stabla. Novost je i podrška HTML5 videa.
Opera je poznata da dolazi sa mnogo ugrađenih alata i opcija, a nova verzija to proširuje na još veću ugodnost i korisnost.
U alate i opcije koje treba izdvojiti spadaju:

Speed Dial – Od sada je speed dial stranica uvijek početna, kad god se otvori prazna stranica. Ideja je takva da se
korisnicima omogući pregled svih najdražih stranica na jednom mjestu. U početku je devet kutija, te ih korisnik može
raspodijelit u raznu mrežu sa drugačijom vrstom oblika polja.

Opera Link – Sinkronizacijski proces spomenut poviše zove se Opera Link. Koristeći ovaj servis korisnik može sinkronizirati
sa Speed Dialom, Bookmarksima, tipkanom poviješću i povijesti pretraživanja, ali prije toga korisnik se mora registrirati.

Opera Turbo – je nova opcija koju donosi Opera.Tvorci tvrde da je uz ovu opciju moguće višestruko povećati internetsku
brzinu na sporim mrežama koristeći Operine proxy servere da kompresira podatke i slike da bi oni brže stigli do browsera.

Opera je sada bogatija i sa dodatnim pluginovima od kojih posebno treba spomenuti Operu Unite. Opera Unite je aplikacija
koja omogućava hosting stranice, dijeljenje datoteka i slika, razgovore preko chat soba i streamanje raznih podataka.
Aplikacija je vezana uz Operin Community account koji nam pruža mnoge druge mogućnosti te se samoj aplikaciji može
pristupiti sa bilo koji bowserom.

Opera trenutno drži oko 8% tržišta, ali uz novu verziju koja donosi veću brzinu, bolju podršku za razne sadržaje, razna
proširenja koja pomažu korisniku svakako će preuzeti još veći dio.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
A zašto su na PCE maknuli pijacu?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
A zašto su na PCE maknuli pijacu?

Valjda zbog muljatora... Tako barem stoji (ne u tom obliku, ali ukratko rečeno....)

17 godina

Kolko PSP ima interne memorije ?

16 godina
neaktivan

I šefe

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

I šefe...

... možel povišica?

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
protjeran

Bok svima.

Šteta ka jje propo PCE plac.

Imao sam nedavno uspješnu trgovinu...nadam se da ću tka ovdje nastavit.

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Evo šefe pa prostudiraj šta triba minjat i šta triba dodat

Opera web browser Belji se

Opera je započela svoj život davne 1996 godine kao jedan od browsera koji je imao samo jednu namjenu, prikaz internetskih
stranica.
- Tu si počeo o povijesti Opere, pa si sta, napola, nedovršeno - s '96.-e godine odmah na sadašnjost. Opera je do danas napredovala u diva koji svakim danom ima sve više korisnika koje pridobiva svojom
inovativnošću. Postala je multifunkcionalan alat koji može obavljat zadaće drugih programa poput slanja i primanja e-maila,
chatanja na IRC-u, downloadanja datoteka preko BitTorrenta, i čitanja web vijesti. Besplatna je te je u ponudi za dvije
platforme: za kompjutere i za mobilne telefone.

U njoj se još nalaze - malo bezveze sročeno razne mogućnosti koje pomažu samom korisniku. Tu spadaju A to su: zumiranje stranica, korištenje gesti pomoću miša, integrirani download menager, uključenu zaštituA od phishinga i malwarea te jakuA enkripcijuA za sigurnije surfanje.

Iako je dosada kaskala za konkurencijom u novoj 10.53 verziji donosi mnoge nove mogućnosti, veću brzinu i nove alate koje
će još više privući nove korisnike.
Ugrađen je novi JavaScript engine, Carakan koji je čini trenutno najbržim browserom, te je potpuno prilagođena novim windowsima 7.
Stariji korisnici će primijetiti da je MenuBar sakriven i zamijenjen spuštajućim menijem koji nam daje opcije u obliku
stabla. Novost je i podrška HTML5 videa.
Opera je poznata da dolazi sa mnogo ugrađenih alata i opcija, a nova verzija to proširuje na još veću ugodnost i korisnost.
U alate i opcije koje treba izdvojiti spadaju:

Speed Dial – Od sada je speed dial stranica uvijek početna, kad god se otvori prazna stranica. Ideja je takva da se
korisnicima omogući pregled svih najdražih stranica na jednom mjestu. U početku je devet kutija?!, te ih korisnik može
raspodijelit u raznu mrežu sa drugačijom vrstom oblika polja.
koje korisnik može prilagoditi po vlastitom ukusu.

Opera Link – Sinkronizacijski proces spomenut poviše zove se Opera Link. Koristeći ovaj servis korisnik može sinkronizirati
sa Speed Dialom, Bookmarksima, tipkanom poviješću i povijesti pretraživanja, ali prije toga korisnik se mora registrirati.

Tu dodaj još malo, da je to ''alat'' s kojim se na više računala mogu imati (malo bezveze sročeno, ali ti to možeš bolje) isti bookmarci, linkovi, bla bla.

Opera Turbo –je nova opcija koju donosi Opera. Tvorci tvrde da je uz ovu opciju moguće višestruko povećati internetsku
brzinu na sporim mrežama koristeći Operine proxy servere da kompresira podatke i slike da bi oni brže stigli do browsera. Isti princip koji se koristi na Operi Mini i mobile.

Opera je sada bogatija i sa dodatnim pluginovima od kojih posebno treba spomenuti Operu Unite. Opera Unite je aplikacija
koja omogućava hosting stranice, dijeljenje datoteka i slika, razgovore preko chat soba i streamanje raznih podataka.
Aplikacija je vezana uz Operin Community account koji nam pruža mnoge druge mogućnosti te se samoj aplikaciji može
pristupiti sa bilo koji bowserom.

Opera trenutno drži samo oko 8% (jesi siguran?) tržišta, ali uz novu verziju koja donosi veću brzinu, bolju podršku za razne sadržaje, razna
proširenja koja pomažu korisniku svakako će preuzeti još veći dio.

Tu još dodaj kako je Opera jako dobar browser, da je ne-fer ta raspodjela korisnika, bla bla...Belji se

Samo za tebe riskiram svoj život i pišem s tetkinog kompjutera :D

Onda još malo napomeni da je jako moćan alat, da ima dosta već ugrađenih ''stvarčica''...

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Hvala šefe

16 godina
neaktivan

samo nigdi nemogu nać koliko je točno korisnika koristi

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

samo nigdi nemogu nać koliko je točno korisnika koristi

Onda nešto smuljaj, nešto da je koristi relativno malen broj korisnika, ali bla bla bla...

E, i stavi negdi da prolazi sve testove, acid3 i što ti ja znam...

16 godina
neaktivan

Ok evo baš popravljam

16 godina
neaktivan

Evo samo početak i kraj

Opera- web browser

stranica, te se postepeno razvijala u moćan program koji je danas napredovao u diva koji svakim danom ima sve više
korisnika koje pridobiva svojom inovativnošću.

Opera trenutno drži mali postotak tržišta, ali uz novu verziju koja donosi veću brzinu, bolju podršku za razne sadržaje,
razna proširenja koja pomažu korisniku svakako će preuzeti još veći dio. Opera je jako dobar browser koji je nezasluženo
potisnut  od korisnika naspram ostalih browsera.  Opera je  među rijetkima koja prolazi i poznati Acid3 test koji još i
danas muči mnoge druge.

16 godina
neaktivan

može li mi netko pomoći oko bootabilnog dvd-a

spržio sam .iso file pomoću neroa i sad imam problem

1.kada ubacim dvd windowsi mi ga odmah prepoznaju i započne autoplay 

2.na virtualnoj mašini stavim da je prvi boot device cd7dvd rom ali on opet neće da se boota

3.na starom kompu iste postavke kao i na virtualnoj mašini ali neće da se boota

može li mi netko reći je li ovaj dvd bootabilan ili nije

ako jest,gdje ja griješim prilikom odabiranja bootanja

da ponovim

recorder-burn image-xxx.iso-burn

JE LI OVO BOOTABILNO ILI NIJE ??

16 godina
neaktivan

Sve poslano

držite fige

17 godina
F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

Evo okruglo Cool

Samo da nije ispalo s nekog kamiona onak usput kak se to zna reci.Smijeh

17 godina

xD

HAHA HAHA
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Nego, Paki, hm, hm, da se dogovorimo za plaćanje usluga :D
Recimo, ti meni osiguraš besplatni primjerak časopisa (sorry dečki, poslovna tajna, nesmijem reći koji je :D) svaki mjesec, a ja tebi svaki tekst prekontroliram i ispravim. :D

Šalim se :P
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nego, Paki, hm, hm, da se dogovorimo za plaćanje usluga :D
Recimo, ti meni osiguraš besplatni primjerak časopisa (sorry dečki, poslovna tajna, nesmijem reći koji je :D) svaki mjesec, a ja tebi svaki tekst prekontroliram i ispravim. :D

Šalim se :P

hebale te šale,pomagaj

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/bootabilan-dvd/54979.aspx?page=0&jumpto=953488&sort=asc&view=flat

15 godina
protjeran

Evo mene pišem sa Force3D..

šiloman, ja nebi neonke..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
A neznan peč o čemu je riječ. Jesi ponovo pržija, ali na manjoj brzini?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

1.nemam 100 dvd-ova

2.otiđi na onu temu koju sam otvorio,ima novih informacija koje čine situaciju još luđom (barem meni)

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Šef kaže...

1.nemam 100 dvd-ova

2.otiđi na onu temu koju sam otvorio,ima novih informacija koje čine situaciju još luđom (barem meni)

Luda je na kvadrat. :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice