oce li ko kupit logitech media keyboard i sharkoon fireglider?
300kn :P
placeno 450kn, ima garu,mis sigurno iz linksa a tipkovnica u logitech
šefe kako je?
i am alive---sta je sa grafom :P
kita, neam pojma...
za koliko fireglider?
oce li ko kupit logitech media keyboard i sharkoon fireglider?
300kn :P
placeno 450kn, ima garu,mis sigurno iz linksa a tipkovnica u logitech
šefe kako je?
i am alive---sta je sa grafom :P
kita, neam pojma...
za koliko fireglider?
ma ja bi ako to moze ikako skupa :P
tipkovnica je super...i za igre i za nekog ko puno pise...ima multimedijalne tipke
ma ja bi ako to moze ikako skupa :P
tipkovnica je super...i za igre i za nekog ko puno pise...ima multimedijalne tipke
usb ili ps/2
Dobar dan!
Šta se radi kod vas?
USB
pa zelim da odu mis i tipkovnica skupa jer ako ode jedno opet neam nis od toga :P
ako ko oce...300kn mis i tipk...ako mi se ko javi,sutra ti šefe saljem podlogu...ko da ce skuzit
Dobar dan.
dan sinko
Dobar dan!Ja evo sa injekcija i terapije.Malo sam u zaostatku,nisam pratio ovih dana kaj se događa.Nisam baš sasvim svoj(nisam nikad ni bio-eto sam preduhitrio one koji su htjeli tu nekaj nadodati).Malo bum pratio,al nisam siguran kolko dugo.Bum si spil pivicu i otkačil do kraja.
Evo i za ostale malo pive...
Dobar dan!Ja evo sa injekcija i terapije.Malo sam u zaostatku,nisam pratio ovih dana kaj se događa.Nisam baš sasvim svoj(nisam nikad ni bio-eto sam preduhitrio one koji su htjeli tu nekaj nadodati).Malo bum pratio,al nisam siguran kolko dugo.Bum si spil pivicu i otkačil do kraja.
nemoj piti na terapiju!!
Wtf? Što je bilo? Kakve igle?
Eh da, dobar dan svima mada se osjećam kao da sam imao bliski susret sa FAP-om:(
Bok svim birtašima, tak se covjek moze osjecat da a jos i gore sigurno ak ga udari FAP kljunaš recimo.
http://vukajlija.com/attached_images/0003/9698/fap-milion.jpg
šefe pa da neznaš šta je fap
šefe pa da neznaš šta je fap
ma nisi kul ako ka dite nisi razbija stakla od fapa u solinu 
Ja bi molio pet litara delanca ako moze ima li to u ponudi birca!!!
opet!? a ja mislio da samo zed pije neumjereno
Ljudi imam jednu ponudu za posao samo mi je uvjet da pišem proizvoljno o nekom harwareu ili softwareu(neku recenziju). Neka mi netko nešto predloži o čemu bi moga pisat
...juče' sam u bircu napisal post u 22.01 i već ga je neki pijanac zbrisal...
Možda si ti to mislio da si napisao jer si jučer bio pijan pa si valjda nešto pobrkao 
...ma nisam ništa pobrkao...sjećam se dobro da se margot progurala ispred mene pa sam zakasnil par sekundi...
Ljudi imam jednu ponudu za posao samo mi je uvjet da pišem proizvoljno o nekom harwareu ili softwareu(neku recenziju). Neka mi netko nešto predloži o čemu bi moga pisat
fermi ?
ili 5870vs gtx470 ili monitori ili linux vs komercijala(win i mac)
sta bi radija na poslu??? shema zvuci
Eto opet sam ispal pijandura do daske fuckaj ga sad.
Eto opet sam ispal pijandura do daske fuckaj ga sad.
ha čuj to ti je bila prva poruka u bircu,evo tu sve piše,tak da...
sta bi radija na poslu??? shema zvuci
kao vanjski suradnik