Ej ljudi, znate slučajno koliko košta ugradnja bluetootha u komp ak je to ikak moguće... Ili na laptop..
hebo te bluetooth,šta je sa grafom ??
Ej ljudi, znate slučajno koliko košta ugradnja bluetootha u komp ak je to ikak moguće... Ili na laptop..
ma neam blage zovem ih vec 3 dana nejavljaju se..
pa ajde kod njih
još će ispast kad dođeš da su zatvorili tvrtku jer je u stečaju
jutro
to sunce opako prijeti vani 
pa šta ih imaš zvat,AJDE DO NJIH I NASERI IH
reci im da će završiti u novinama,da ćeš podignuti tužbu
nema finog govora:ok,pričekat ću molim vas nabavite mi....
to ne prolazi
prijeti tužbom i nabaviti će ti u roku 3 dana
jutro
jutro i tebi
da nažalost sunce prži
jutro
jutro i tebi
da nažalost sunce prži
Mah neka prži već mi je pun k kiše, http://xn--ef-kta.bruno1211.operaunite.com/shefov_chat/lounge.html PP za password.
ok je sunce, ugodno
Borg, nebih hvala
šta mislite dokle će se u prodaji moći pronaći
a)quad procesori za 775 socket
b)amd matične za ddr2 ram
trenutno mi ne treba novi procesor ali mislim na ljeto da uzmem nešto
računam da bi najbolje bilo pričekati i kasnije ga uzeti ali bojim se da neću nigdje moći pronaći core2quad kao i matične sa ddr2 ramom koje podržavaju amd quadove
nezz
ali sve brže nestaju ili ih je teško nabavit
nezz
ali sve brže nestaju ili ih je teško nabavit
ne znam koliko će me ovaj dualac moći još držati
gledao sam malo i athlon x4 630 nije skup,ali bi za njega morao mijenjati matičnu
q8400 je poskupio,sada je 1300kn
ako njega odaberem ne moram mijenjati matičnu ali je po meni stvarno preskup
za koliko bih mogao prodati ovaj procesor (i matičnu ako netko bude htio)
za cijenu ti neznam provjeri po oglasnicima pa mi javi možda budem ima kupca
za cijenu ti neznam provjeri po oglasnicima pa mi javi možda budem ima kupca
ne vjerujem da ću baš sad prodavat
ako se bude radilo ovo ljeto onda vjerovatno uzimam neki bolji procesor a ovog prodajem (čim primim plaću
)
pa nisam ni mislija sad već tamo tijekom ili nakon ljeta
phenomi su mi malo preskupi
q8400 - 1325kn
Athlon x4 630 - 755kn + 500kn matična = 1255kn
Phenom X4 955 BE = 1190kn + 500kn matična = 1690kn
jest da je dosta bolji od ova 2 procesora ali je opet 400,odnosno 300kn skuplji
phenomi su mi malo preskupi
q8400 - 1325kn
Athlon x4 630 - 755kn + 500kn matična = 1255kn
Phenom X4 955 BE = 1190kn + 500kn matična = 1690kn
jest da je dosta bolji od ova 2 procesora ali je opet 400,odnosno 300kn skuplji
Bolje athlon da, nije velika razlika u igrama (par fps) a uvijek ga mozes oc malo i otkjucati l3 cache.
nadam se da mi ova matična neće nestati do ljeta
podržava čak i phenome x6,podržava crossfire i ddr2 ram
a tako je jeftina
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=7034
inače sam zadovoljan ponudom am2+ matičnih u adm-u
ima više nego što sam očekivao
čini se da na ljeto prelazim na amd
jutar, bar po meni...
nesto se o kupovini prica... jbga ja
sigurno necu jos tako da, ce ova
kobila gurat jos
aaaaa,ne radi mi bitgamer
Pozdrav!
Evo me s tekme,zgubili smo 1:0.Cijelo vrijeme smo bili bolji i primili gol 2 min prije kraja,fućkaj ga!
Pozdrav!
Evo me s tekme,zgubili smo 1:0.Cijelo vrijeme smo bili bolji i primili gol 2 min prije kraja,fućkaj ga!
kao hajduk
Pozdrav!
jesi ono ti golman ??
Pozdrav!
jesi ono ti golman ??
da
kako su ti ga zabili ??
je li u rašlje ili su ti ga kroz noge turnili 
Pozdrav svima.
Pomagajte ako znate,muči me ovaj procesor.
Jučer ga kupio,poslikao kao što ste već vidili,spojio sam ga prema uputama i kad upalim,proc samo turira a na monitoru no signal.
Do BIOS-a nije,vidio sam da je proc kompaktibilan sa svim BIOS-ima.
Spalio ga još svom srećom nisam jer nema nikakvih fizičkim oštečenja(osim ako postoje neka druga,nevidljiva
).
Već sam 10x spajao svog Athlona x2 4000+ i bez problema je sve išlo a ovaj neće da upali.
Imate kakav prijedlog?
P.S ovaj tekst tipkam sa laptopa.
Pozdrav svima.
Jučer ga kupio,poslikao kao što ste već vidili,spojio sam ga prema uputama i kad upalim,proc samo turira a na monitoru no signal.
Spalio ga još svom srećom nisam jer nema nikakvih fizičkim oštečenja(osim ako postoje neka druga,nevidljiva
).
Već sam 10x spajao svog Athlona x2 4000+ i bez problema je sve išlo a ovaj neće da upali.
Imate kakav prijedlog?
LOL..brijem da trebas imas 2x 4 pin za maticnu,ja imam na napajanju to i na maticnoj a i obadva pina sam ubacio tak da me ne dira dali mu treba 1x 4 pin ili 2 x4 pin,nek si sam uzme.Mozda ni tebi to ne sljaka jer na napajanju moguce da nemas 2x 4 pin za proc.
Izvadi CMOS bateriju i ponovno ju vrati nakon kraćeg vremena. Tako ćeš resetirati BIOS
Pozdrav svima.
).
Imate kakav prijedlog?
Bok svim birtašima, jesi ti nadograđival bios na maticnoj jel ak nisi tj ak nemaš Bios 1.40 verzije to bi mogel bit problem.
Vjerojatno si kupil tj dobil ovu novu C3 verziju pa ti zato ne radi, ak nemas nadograđen bios drugo mi ništ ne pada ko pravi razlog ak je proc ispravan. Provjeri nožice na procesoru ispod usput i ovaj serijski broj, koji pise na toj slici ili na kutiji od tog proca jel to C3 verzija zapravo.
Bok svim birtašima, jesi ti nadograđival bios na maticnoj jel ak nisi tj ak nemaš Bios 1.40 verzije to bi mogel bit problem.
Vjerojatno si kupil tj dobil ovu novu C3 verziju pa ti zato ne radi, ak nemas nadograđen bios drugo mi ništ ne pada ko pravi razlog ak je proc ispravan. Provjeri nožice na procesoru ispod usput i ovaj serijski broj, koji pise na toj slici ili na kutiji od tog proca jel to C3 verzija zapravo.
Moj proc je ovaj gornji na slici označen,znači pašu svi BIOS-i tak da nije do toga.
Serijski broj je ADX630WFGIBOX a ako to googlaš dobit ćeš ovaj na slici tvojoj.