- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kažu da uspoređuju robu sa katalozima kojih nemaju
u kutiji stavljene one pahuljice od stiropora da se roba ne ošteti oni robu nakon pregleda stavili na dno kutije i na nju nabacilo taj stiropor
gleda mobitel i skoro ga cilog rastavilo, miće one naljepnice za zaštitu ekrana i sl. koja korist od toga
kome ćeš ih tužit
kad je sve to mafija
baš me zanima kako bi prigledavali nekoliko 1000 komada ledica šta bi naručija i steper motore
evo ja jesam
ja radim rodici neki elektromotor za tehnički
Dobro jutro svima, ja malo prije ustao, nije bilo škole zahvaljujući Svetome Duji. 

Dobar dan.Više nije jutro,prošlo je podne.Ja evo doma,ostao uklješten(opet),pa od doktora moram od ponedjeljka opet na terapiju.Nemrem ni sjedit dugo,pa ću samo povremeno gledat kaj se dešava.
Šef da ti ne šaljem pp u ponedjeljak ti ovi budu faxirali ponudu,pa kad buš doma ili već na kompu pp mi broj faxa.Veli susjed da nisu uzeli broj,pa me bude kontaktirao u ponedjeljak...
Dobar dan.Više nije jutro,prošlo je podne.Ja evo doma,ostao uklješten(opet),pa od doktora moram od ponedjeljka opet na terapiju.Nemrem ni sjedit dugo,pa ću samo povremeno gledat kaj se dešava.
Šef da ti ne šaljem pp u ponedjeljak ti ovi budu faxirali ponudu,pa kad buš doma ili već na kompu pp mi broj faxa.Veli susjed da nisu uzeli broj,pa me bude kontaktirao u ponedjeljak...
haha, neka ti malo...
haha, neka ti malo...
Fala Makić,al u zadnje vrijeme me malo prečesto to pogađa.
Nažalost to se odražava na financijsku i životnu situaciju.Ne samo da nemogu zbog drugih bolesti nastaviti sa radnim vijekom već se stvari nadovezuju,pa sam ugrožen.
Neželim se žaliti,al eto situacija mi je *ebena i svakim danom sve gore ide.Previše je godina na grbi da se mijenja profesija...
Dobar dan svima,malo kasnim ali nema veze
.Dečki moželi mi tko reči dal je ovaj moj PC dovoljno dobar za novije igre np:BBC2,Cod 6 itd...Hvala!
EDIT:Upisao sam od kompjutera konfu, a mislio sam na laptop.Sada ču promjenit.
braticu se na mx518 ogulila sva ona guma :P
dal da saljem slike logitechu?
sta bi mogo s tim dobit?
.Dečki moželi mi tko reči dal je ovaj moj PC dovoljno dobar za novije igre np:BBC2,Cod 6 itd...Hvala!
nije
moras imat i7 980x
gtx480
12gb rama
hx1000w
ssd 128gb corsair raid 0
Evo i mene.Paki ja sam mislio da je koštalo 350 kn kad sam došo tamo rekla mi je žanska da je 340kn.
nije
moras imat i7 980x
gtx480
12gb rama
hx1000w
ssd 128gb corsair raid 0
Hvala puno dali mi možeš reči za laptop dal je dovoljno dobar.
tvoj laptop je sasvim dovoljan za igre na med postavkama...a ni gamer storjcek nije za odbaciti :)
toliko od mene
e moj Zed, nije dobro,
mene stra šta će mi bit za kojih 20god,
sad sam polomljen, al guramo... izdžat ćeš ti
to nije čovik zaništa najveća žiotinja...
A evo meni nema nastave danas.
Hola ljudovi! Sta se radi?
Dobio sam 4 iz kontrolnog iz Informatike :))
A meni jučer profesor dao 4 iz informatike(usmeno),a sve zna samo neku malu pogrešku napravio.
Srami se
.Mi ni nemamo kontrolne,samo na kompovima rješavamo zadatke i naravno iz toga imam sve petice.
Srami se
.Mi ni nemamo kontrolne,samo na kompovima rješavamo zadatke i naravno iz toga imam sve petice.
Čekaj dok dođeš u srednju.
Srami se
Čekaj dok dođeš u srednju.
Jedva čekam informatiku(ili računalstvo) u srednjoj.Baš mi je zabavno ono što moja sestra uči u gimnaziji