Haha i ja još imam ti yugi-oh karti 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliki mi daješ ??
a imam i boljih karata od plavookog
ako hoćeš mogu ti uslikati neke od jačih karata koje imam pa ako te koja zanima prodam
koliko tražiš reci na pp
i nije za mene nego za rođaka
Slyfer ako se ne varam
Imam i ja plavookog,al ne igram se više s tim
koliko tražiš reci na pp
i javim jel rođo želi po toj cijeni
naravno
ali pusti sad yu-gi-oh pofajtali se na utakmici
lik pokazao 3 prsta i bacio bocu na cibonine navijače
Kaj si ti na tekmi?
Kaj si ti na tekmi?
prijenos na HTV2
koliko tražiš reci na pp
kako kad ti je isključen pp
Lol imali ko Obleliska,ja imam dva ili tri orginala 
Sad mi izbacilo poruku "there is an ip address conflict with another system on the network"!Jel to znači da mi netko pokušava upast na net?
koliko tražiš reci na pp
kako kad ti je isključen pp
evo uključen
lol svi su yu gi oh fanatici xd ma neigram se vise sa time lol vec prodajem jednom klincu iz ulice pa onda necu nista obecavatina njemu sam vec 100 kn zaradio
mali je lud
Sad mi izbacilo poruku "there is an ip address conflict with another system on the network"!Jel to znači da mi netko pokušava upast na net?
Ne nužno nama da nisi podešavao drugi router u kući sa istom ip adresom,da li si zaštitio router? 
Ne nužno nama da nisi podešavao drugi router u kući sa istom ip adresom,da li si zaštitio router? 
Imam samo jedan routher i ja mislim da nije zaštićen,kako da to znam?
ajmo šaljite ponude
Predopostavljam da koristiš windows 7 os ,odi u network conection i na available networks ako ti pored te tvoje mreže stoji žuta zvjezdica onda je zaštitia veza,a možeš provjeriti i u postavkama routera 
ajmo šaljite ponude
Ja neću prodavat,dat ću ih bratu kad bude dovoljno velik da ih ne strga
Predopostavljam da koristiš windows 7 os ,odi u network conection i na available networks ako ti pored te tvoje mreže stoji žuta zvjezdica onda je zaštitia veza,a možeš provjeriti i u postavkama routera 
Trenutno sam na XP-u
ajmo šaljite ponude
poslano
Trenutno sam na XP-u
Koji router imaš
Vidite ovo
Trenutno sam na XP-u
Koji router imaš
Thomson Speedtouch 780
ja bi mu ban da
ja bi mu ban da
Pa treba mu oduzet moderatorsko pravo(vjerojatno čovjek nema vremena) a postavit nekog drugog
Koji router imaš
Thomson Speedtouch 780
Moraš konfigurisati router da ti bude zaštit .
Držite fige da cibona partizan ostanu izjednačeno i sve vas častim ako tako ostane
Thomson Speedtouch 780
I jel ti je zaštićena mreža? Ako je ,i ako je na WPA-PSK ,ne znam ko ti može ući.
E ,ali ako nije ,ili je na WEP-u ,onda se pobrini da se zaštitiš ,idi u router ,Home network ,prebaci se na WPA ,ukucaj neku lozinku od 20 znakova i bit ćeš miran.
Koji router imaš
Thomson Speedtouch 780
Moraš konfigurisati router da ti bude zaštit .
Ma nema veze,nema potrebe,nisam na wirelless-u
Sretan rođendan, meni je u utorak :)
LOL!
Ja neman nijednu Yu-Gi-Oh kartu 
Ma nema veze,nema potrebe,nisam na wirelless-u
Ako nisi ,zakaj ga uopće držiš upaljenog?!
Držite fige da cibona partizan ostanu izjednačeno i sve vas častim ako tako ostane
58-57 za partizan
Thomson Speedtouch 780
I jel ti je zaštićena mreža? Ako je ,i ako je na WPA-PSK ,ne znam ko ti može ući.
E ,ali ako nije ,ili je na WEP-u ,onda se pobrini da se zaštitiš ,idi u router ,Home network ,prebaci se na WPA ,ukucaj neku lozinku od 20 znakova i bit ćeš miran.
Kako se prebaciti na WPA?Ne vidim te opcije