Malo te zezam:)
Stavio sam ti sticky za onu temu.
too ivek ljubim te 

Malo te zezam:)
Stavio sam ti sticky za onu temu.
too ivek ljubim te 

Čekaj...koliko ono ćeš platit napajanje?
ako dobijem na ruke pare, neću ga ni kupovat
to ti je preslabo, jedva vrti p4 i intergiranu graficku 
kupi si ovo :D
wauč... puno jeftinije i bolje..
Al ga kenjamo na²
Vidim vi nešto o routherima. Da li mogu povezat dva routhera, žični i bežični i da sa tog žičnog mi ide signal za MaxTv?
Ovako: ''kabel sa internetom'' ide u žični (neka Kasda) pa iz njega kabel u bežični (neki thomson) iz kojeg ide bežični signal od interneta i žicom povezat ga sa MaxTv-om. Jel bi to valjalo?
Al ga kenjamo na²
hahaha.. malo da birc postane popularniji od nesplavalica...
nego, jesi ti dao onom liku uber konfu?
Čekaj...koliko ono ćeš platit napajanje?
ako dobijem na ruke pare, neću ga ni kupovat
Ovo je za tebe napajanje ak si navalil bas u Links, a onih 300kn viska sa 750W si prebaci na hladnjak za novi proc recimo u buducoj konfi tak se to radi.
nego, jesi ti dao onom liku uber konfu?
Nisam još. Sve sredim i onda skužim da je hard na izdisaju. Grebe i krči i komp se smrzne. Probao sam sa jednim drugim (zamisli od čak 8gb) i sve radi ok. Nabavit ću mu neki od bar 80gb.
Haha sticky za onu njegovu temu o tome kako napraviti dedicate server čisti copy/paste 
Haha sticky za onu njegovu temu o tome kako napraviti dedicate server čisti copy/paste 
nije!
Kako se usuđuješ? Idi molim te nađi odakle sam to mogo copy/paste... Kako si.. arghh..
nije!
Kako se usuđuješ? Idi molim te nađi odakle sam to mogo copy/paste... Kako si.. arghh..
Ok.Ja samo kažem ,a za sticky si barem mogao ispraviti greške kod tog tvog "tutoriala"
Ok.Ja samo kažem ,a za sticky si barem mogao ispraviti greške kod tog tvog "tutoriala"
pa sve je ispravljeno na CSu i CoDu 2
A da mu obrišem temu.
Vidim vi nešto o routherima. Da li mogu povezat dva routhera, žični i bežični i da sa tog žičnog mi ide signal za MaxTv?
Ovako: ''kabel sa internetom'' ide u žični (neka Kasda) pa iz njega kabel u bežični (neki thomson) iz kojeg ide bežični signal od interneta i žicom povezat ga sa MaxTv-om. Jel bi to valjalo?
Šefe šta tebi tačno treba ti bi iz tog sad routhera spojio pomoću crossover kabla sa još jednim bežičnim wireless routerom pa da pomoću tog bežičnog routhera pristupaš internetu ,nisam te najbolje razumio 
A da mu obrišem temu.
Ne samo nek se isprave greške sa portovima 
Šefe šta tebi tačno treba ti bi iz tog sad routhera spojio pomoću crossover kabla sa još jednim bežičnim wireless routerom pa da pomoću tog bežičnog routhera pristupaš internetu ,nisam te najbolje razumio 
Pravim shemu Paintu 
Ne samo nek se isprave greške sa portovima 
greške sa portovima?
Koji još nedostaju?
nisam ni sumnjao 
nisam ni sumnjao 
U šta 
nisam ni sumnjao 
U šta 
pa da je sve ''prepisao'' :D
Evo sheme:
Znači stari komp da povežeš sa routherom žičanim pa onda da pomoću crossover kabla ga povežeš sa bezičnim wireless routerom a da max tv spojiš zajedno sa max tv,a ovi krugovi su predpostavljam da su domet ako hoćeš da bežični router spojiš sa kompom treba će ti wireless bežična kartica, jel tako misliš
pa da je sve ''prepisao'' :D
Borg? Zar i ti odes protiv mene?
Borg? Zar i ti odes protiv mene?
Svi smo protiv tebe osim ako i nama ne užicaš napajanje:)
Ekipa kaj slušate inače?
Svi smo protiv tebe osim ako i nama ne užicaš napajanje:)
heh... da imam para pa bi vas častio sa i7 x3m... crysis..