Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.572.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...

Loto? Baci se u reinstaliranje Prozora susjedima. Zarada garantirana.

Od lota sam odusta

a susjedima sam u više navrata reinstalira winse i instalira razne gluposti po želji ali da ti daju pare nema šanse

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Od lota sam odusta

a susjedima sam u više navrata reinstalira winse i instalira razne gluposti po želji ali da ti daju pare nema šanse

Ja imam drugačiju metodu. Komp obavezno donesu meni doma, ja napravim ali nema uzimanja natrag dok pare nisu na stolu. Možda je bezobrazno ali ja trenutno živim od toga i ne želim da me vuku za nos.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Nabavio mi je brat još jedan zyxel ruther, jel se sad može spojiti da imam 2 ruthera?

Da Cool

RIDER-Što je predizborna šutnja? - Jedini dan kada političari ne lažu! :D
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
P4k1 kaže...
Od lota sam odusta

Ja imam drugačiju metodu. Komp obavezno donesu meni doma, ja napravim ali nema uzimanja natrag dok pare nisu na stolu. Možda je bezobrazno ali ja trenutno živim od toga i ne želim da me vuku za nos.

nije uopče bezobrazno

nego je mene stari zaheba par puta dok ja nisam bija doma on im vratija komp i reka da netriba ništa platit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Jebasu123 kaže...

Neodlučan sta ce ti od 750wŠutimbolje si uzmi novi procesor i neko malo slabije napajanje a ne toliko skupo i mora radit mislim bezveze je 750w koji ce ti

edit:zaboravio pozdravitNevinašce POZZ

Šta će mi 750w?

Da vidimo:

HD5770x2

Atholn x4

ASUS M4A79 Delux

namjeravam uzet 8GB RAMa kasnije nadogradnja

Pusti ti, ja sam njemu reko to i to i on je reko dobro, dakle, ja ni lipe neću potrošit a to će mi ujedno biti i dar za rođendan pošto od njih nisam ništa dobio..

de tisina lol hd5770 trosi jako malo procesor 95w huh? maticna i ostale stvari ne trose puno rami isto... mislim ono bezveze ali kako oces bacanje para

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

de tisina lol hd5770 trosi jako malo procesor 95w huh? maticna i ostale stvari ne trose puno rami isto... mislim ono bezveze ali kako oces bacanje para

ma kakvo te bacanje para spopalo ja ni lipe neću dat..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
rider15 kaže...
BORG kaže...

Nabavio mi je brat još jedan zyxel ruther, jel se sad može spojiti da imam 2 ruthera?

Da Cool

moguće da to složim ukoliko nađem dobar adapter ako ne nema veze, barem imam rezervni ak ovaj kihne slučajno,

a ugovor sa tšrot-om mi je istekao tako da nisam ovisan o njima više :D

Želite upasti na hr-invites? Javite se na IRC interview: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
18 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Bok svim birtašima, eto kaj ti je mladost ludost alkohol i frajerisanje s hebenom brzom voznjom. Koja budaletina taj ce se kad tad ubit ak sad vec nije kaj mu je i preostalo drugo.NeodlučanMršti se

http://www.vecernji.hr/vijesti/otac-poginulog-da-sam-barem-ja-umjesto-sina-otisao-nebo-clanak-131044

17 godina
neaktivan
Eh, da, Paki, to je najgore kad stari kaže da netriba ništa platit. Kako netriba?! Bome triba!

Iden učit...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Šta će mi 750w?

Da vidimo:

HD5770x2

Atholn x4

ASUS M4A79 Delux

namjeravam uzet 8GB RAMa kasnije nadogradnja

Pusti ti, ja sam njemu reko to i to i on je reko dobro, dakle, ja ni lipe neću potrošit a to će mi ujedno biti i dar za rođendan pošto od njih nisam ništa dobio..

LOL ! Kao prvo zašto ti treba 8 gb rama ako misliš igrati samo igrice,kao drugo pa netreba ti 750 w napajanje za to što ti misliš kupiti,bolje bi ti bilo da si uštedio na napajanju Izlanuo se

16 godina
protjeran
rider15 kaže...

LOL ! Kao prvo zašto ti treba 8 gb rama ako misliš igrati samo igrice,kao drugo pa netreba ti 750 w napajanje za to što ti misliš kupiti,bolje bi ti bilo da si uštedio na napajanju Izlanuo se

Pa ljudi ste vi pijani ili šta? Već 7 post pričam o tome kako ja ni lipe neću dat!!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

moguće da to složim ukoliko nađem dobar adapter ako ne nema veze, barem imam rezervni ak ovaj kihne slučajno,

a ugovor sa tšrot-om mi je istekao tako da nisam ovisan o njima više :D

Pređi na drugog ISP ako ti je istekao ugovor,možeš i povezati i u repeater mod Smijeh

17 godina
neaktivan

Veselo,veselo.Eto odradio i nedjelju,sad idem malo pregledati filmske novosti.Evo piva uz ručak koji još nisu ručali.Ja idem sad,nemojte svu pivčugu polokat dok se vratimSmijeh...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
rider15 kaže...

Pa ljudi ste vi pijani ili šta? Već 7 post pričam o tome kako ja ni lipe neću dat!!

svejedno reci mu da ti kupi slabije napajanje ustedit ces njemu novac... ili nek ti kupi proc ili nesto sasvim trece al boli me uvo radi kako oces samo bezveze jeNeodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
18 godina
I Am Alive kaže...
Jebasu123 kaže...

ma kakvo te bacanje para spopalo ja ni lipe neću dat..

Spusti se malo na zemlju kaj ce ti dvije HD 5770 danas je Crosfire nepotreban. Uzmes jednu ovu dole i ovo napajanje recimo i to je to nist ti ne bude falilo uopce, a svoju sadasnju HD 5770 prodas to ti je pametnije a ne delat gluposti s nepotrebnim komponentama.NevinašceCool

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=8328

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=4488

16 godina
protjeran

Daj Ivo briši ovo znam šta mi je u planu nemojte me ubijat u pojam

17 godina
rider15 kaže...

Pređi na drugog ISP ako ti je istekao ugovor,možeš i povezati i u repeater mod Smijeh

Hebe me još jedino maxtv ugovor, onda kad se toga rješim vjerovatno budem na iskon ili tak nešto.

Želite upasti na hr-invites? Javite se na IRC interview: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Očito neznaš,činiš pogrešku ali shvatićeš i sam toCoolEdit:Borg i mislio sam ti reći da pređeš na Iskon !

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 14:31 (rider15).
16 godina
protjeran
rider15 kaže...

Očito neznaš,činiš pogrešku ali shvatićeš i sam toCool

pustite me, plakat ću!

17 godina
I Am Alive kaže...
rider15 kaže...

pustite me, plakat ću!

plači!PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Belji se

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
rider15 kaže...

pustite me, plakat ću!

PlačPlačPlačPlačhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gifhttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif

16 godina
protjeran

Belji se

ak dobijem tih 1k na ruke ko zna šta ću sa tim (još produžit za 700 kuna pa da mogu novu matičnu.. i onda za proc počinje skupljanje...)

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
rider15 kaže...

pustite me, plakat ću!

ja ću te udarit pa ćeš imat zašto plakat

17 godina
16 godina
protjeran
BORG kaže...

jbg kad niko neće više ništa.. nikoji tutorial...

17 godina
I Am Alive kaže...
BORG kaže...

jbg kad niko neće više ništa.. nikoji tutorial...

znam ali svejedno moraš paziti 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 14:47 (BORG).
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Čekaj...koliko ono ćeš platit napajanje?Belji se

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Čekaj...koliko ono ćeš platit napajanje?Belji se

1k

ako dobijem na ruke pare, neću ga ni kupovat

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
1k

ako dobijem na ruke pare, neću ga ni kupovat

Malo te zezam:)

Stavio sam ti sticky za onu temu.

17 godina
neaktivan

haha:D

prcate ga u mozak :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice