počelo se i na PP
??
uvedi me u situaciju,nisam upoznat sa razmjerom teme 
počelo se i na PP
??
počelo se i na PP
??
počeja sad švarci na PP (isteka mu broj postova) da šta ga napadamo da on nije taj kojeg spominjemo
paki ti se izvuci iz teme,a ti patch nemoj više spamat tamo..to je naređenje
paki ti se izvuci iz teme,a ti patch nemoj više spamat tamo..to je naređenje
ma presta sam tamo pisat
samo je sad dosadan na pp
pametno..ha ugasi ju privremeno dok se stvar ne rasčisti..
ugašena je tako da me više nije ni briga
Šta se kod tebe radi
ništa, pratim onaj fajt i dosađujem se
edit: zed nemoj se petljat, imaš svoju bandu..
Jel onaj u kojem multiaccovi vladaju?:)
Eh da imam veće ovlasti bilo bi danas veselo al doći će Miro pa će biti....fešta:)
oće bit kolateralnih žrtvi
Eh da imam veće ovlasti bilo bi danas veselo al doći će Miro pa će biti....fešta:)
ma da,čuj moram prijavit zeda..vrbuje mi ljude da pređu na njegovu stranu..podmićuje pivom
ma da,čuj moram prijavit zeda..vrbuje mi ljude da pređu na njegovu stranu..podmićuje pivom
Koliko je pive u pitanju da i ja razmislim o transferu?
ja ostajem na tvojoj strani
1 i po zvjezdica mi ne može zamijeniti tebe
oće bit kolateralnih žrtvi
Uvijek naje.. i poneki nevin.
Razdvojit ćemo se u klanove,jelda.Oćeš i pola Hrvatske
Koliko je pive u pitanju da i ja razmislim o transferu?
čuj među nama iza ovih multiacc stoji zedova gerila..cilj im je destabilizirat i preuzet forum

ja idem onome tko mi da najviše eksploziva
ti si ko oni maldi indijanci koji je slušaju iskusnog poglavicu i rade pi*darije
U čijoj sam ja vojsci 
ti si ko oni maldi indijanci koji je slušaju iskusnog poglavicu i rade pi*darije
nisam
vi meni ekspoloziva a ja za zahvalu dignem vas
rambox javi se da sazoveš vijeće starih poglavica..zed je već tu,fali vam samo jurra
Pozdrav društvo, evo upravo made by myself ispekao palačinke, mmm, s Nutellom...
Evo i vama probajte jesul' dobre.
By the way - jel' dobar ovaj avatar, iako sam prije već dva dana promijenio na onog Tora, on mi se nije svidio, LARS ULRICH RULES!
Evo ljudi ja vas se ponovo javljam iz Zagreba,napokon sam kupio opremu tj. Razer Abyssus i Razer Goliathus Control.Sretan sam ko malo dijete.
Ima li kraja u onoj neodgojenoj raspravi 
Evo ljudi ja vas se ponovo javljam iz Zagreba,napokon sam kupio opremu tj. Razer Abyssus i Razer Goliathus Control.Sretan sam ko malo dijete.
daj slike
ti se nećeš uključit?
ti se nećeš uključit?
Ma kakvi. Pogledaj naziv teme 
Valjda ti je jasno što mislim reći 
ti se nećeš uključit?
joj kako me sad privlači da se ponovno ukljućim ali se nekako suzdržavam da nebi naheba
nemoj,odmori par dana..
Nisam stigao se raspravljati(morao sam suđe oprati da imam kam spremiti friške čvarke),ali ja nisam imao namjeru nikoga preuzimati,niti snage pregrupirati.Davao sam zvjezdicu i pol za 5 piva
,a ne za prelazak u tabor.Za prelazak u tabor su potrebna djela,a detoniranje iza kuće je zadnja opcija
.A što se tiće ovih prepucavanja i multiacc to je zbog toga jer je ljudima potrebna pažnja.Da ga je majka dojila i da su ga više roditelji voljeli i bavili se sa njime,nebi to završilo tako...