Napokon!
Evo me kući!
Napokon!
Evo me kući!
ajde seneka, reci nam...
Nema boljeg za veceru od pola kile sladoleda :D
Evo ljudi zamjenio sam grafičku i sve je dobro za sada... Jedino me pate slušalice.. Pukle su... 
napokon....
kako bfbc2 ??
kako bfbc2 ??
pa isto na 60-70 FPSa, kada sam u tenku padne na 30-40, a kada nas roknu sa tenkom 20-30
borg kaže:ajde seneka, reci nam...
ne znam ali znam da bi lakše odgledao taj srpski horor "srpski film" nego ovaj trenutno od čorka na htvu..
edit.u stvari znam henry miller u r obratnici
Večer svima 
kako bfbc2 ??
pa isto na 60-70 FPSa, kada sam u tenku padne na 30-40, a kada nas roknu sa tenkom 20-30
na kojoj rezoluciji igraš ??
gleda li itko HTZ ??
kako je onaj ivan zahebao antoniju na početku 
borg kaže:ajde seneka, reci nam...
ne znam ali znam da bi lakše odgledao taj srpski horor "srpski film" nego ovaj trenutno od čorka na htvu..
edit.u stvari znam henry miller u r obratnici
...heh...već sam ti htjel napisati da opet pričaš bajke, ali editirao si...
a kakve to čorke gledaš i od kud ti ideja
da uopće pališ TV...
ha novi hrvatski film..mučno,dosadno i besmisleno
moj TV ''skuplja prašinu'' manje više :D
Paki, naša san Lovru Badurinu na fejsbuku, posla san mu rekvest pa ćemo vidit ako me se sića
Bravo za Cibonu :)
Jedva cekam sutrasnju utakmicu, i nadam se pobjedi Partizana ;)
Bravo za Cibonu :)
Jedva cekam sutrasnju utakmicu, i nadam se pobjedi Partizana ;)
prebaci se u nespavalice
admin birši postove...
Ljudi, previše ste se napili pa zaboravili LOCK
Jutro.Kava i rakiješina.Dobra je protiv svega,a i koristi se za svašta od ispiranja rana,pa sve do boli od ljubavnih problema.Ipak bi to bio malo poduži popis da sam sve nabrajao.Malo na šljaku,a poslije se možda zaletim po gips,izgleda da sam slomio prst juče.Uopće ga nemogu saviti,a i poplavio je.Jedva pišem,moram nabadati sa drugim prstom po tipkovnici...
jutro..
evo sa cime se ja borim
http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/zekida-games-trazi-programere/51926.aspx?page=1&jumpto=913523&sort=asc&view=flat
Jutro ljudi.. Uh, ja se spremam za krizmu (al od frenda, meni za god. dana).. I imam jedno pitanje.. Kako (ako se moze) rjesit da mi ne dolazi ono dopustenje za RivaTuner (na startupu)? Jer mi vec lagano ide na zivce..
Jutro ljudi, sta se radi pametnog..................
Jutro ekipa...Šta ima kod vas?
Jutro svima 
Jutro svima 
i tebi :)
p*zda materinska (kak bi reko moj susjed) nakon borbe sa virusima izgubio sam explorer.exe obrisan nema ga vise
probo sam ga pokretat preko task managera al javalja da fali
jel se moze on nekak vratit ? hvala
Posto vidim da nema spamera,odoh da jedem :)
Da ne smetam dzabe na forumu 
Dobro jutro.
jutar...