pozdrav, skuhati ručak pa u školu...do spamanja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan evo još malo pa u školu.
Di ste curice i dječaci? 
Frend mi je reko da mu se ženska počela skidat i da je on pobjego a meni ruka odletila na njegov obraz.. Uff...
Kontam da laže.. Idem sad negdje.. Gdje me nitko neće naći... Pa onda idem odnjet komp tamo kod onih u shop jer su bezobrazni i nevjeruju mi da grafa nevalja, a kad skontaju da nevalja pa ću im tu grafu u usta nagurat.. Kako su drski..
q
jutro...nije mi jasno što će vam tako skupi miševi...?
ni meni
ni meni
Pa za ono čemu su i namjenjeni.
-Za igranje.
ni meni
da bi iskorisrili punu snagu svojih mački
-Za igranje.
znam ja zašto oni služe ali ja ne vidim neku razliku između takvih i običnih miševa,posebno ne toliku razliku da je taj miš toliko skuplji od običnog
ja nikad ne bih sebi uzeo neki gamerski miš ili tipkovnicu
jednostavno bi potrošio te pare na nešto drugo
Nije samo bitan mis vec i podloga, ak nemas solidnu podlogu nevrijedi ti bilo koji mis, ja sam imao mx518 na shit podlozi i to je bilo katastrofa za gaming.
Otkad imam gigabyte ghost podlogu + g9 puno bolje mi ide ciljanje.
ja bi ubija za miš koji bi moga pomicat za 1/4 milimetra a da se ne makne za 5 mm
-Za igranje.
znam ja zašto oni služe ali ja ne vidim neku razliku između takvih i običnih miševa,posebno ne toliku razliku da je taj miš toliko skuplji od običnog
ja nikad ne bih sebi uzeo neki gamerski miš ili tipkovnicu
jednostavno bi potrošio te pare na nešto drugo
Pa naravno,ako koristiš miš za surfanje internetom tebi ne treba miš skuplji od 20 kn.
U igranju ćeš osjetiti bitnu razliku između nekoga jeftinog i skupog miša.
Dobar dan!Zvuk me opet hebe na Windows-u 7 pa tražim drivere
Šta se kod vas radi?
Dobar dan svima 
Šta se kod vas radi?
bok, najgore mi je kad zvuk prca, sve drugo mogu podnesti ali to ne.
Šta se kod vas radi?
bok, najgore mi je kad zvuk prca, sve drugo mogu podnesti ali to ne.
Jedva sam ga naredio,a sad mi nisu pjesme radile(samo stoji) pa sam izbrisao drivere a nemam one koje sam instalirao.Morat ću neki recovery napravit,teško da ću nać prave
Šta je rideru? Ja ću teško izdržat huh? Polako ti zvijezdice odlaze.. A meni si se rugo u početku.. Kako te samo sram nije? 
Šta je rideru? Ja ću teško izdržat huh? Polako ti zvijezdice odlaze.. A meni si se rugo u početku.. Kako te samo sram nije? 
WTF o čemu ti pričaš kad sam ja tebi rekao nešto u vezi zvjezdica neda mi se prepirati sa tobom boli me glava,ja barem ne otvaram duple acc i neželim da se spustim na tvoj nivo ,i na kraju briga me za zvjezdice meni je bitno da mi je dobro na ovome forumu a koga briga za zvjezdice sigurno tebe 
Šta se kod vas radi?
Ja moram pohvalit 7-icu. Od prvih beta verzija pa do sad nikad problema niti bsodova.
WTF o čemu ti pričaš kad sam ja tebi rekao nešto u vezi zvjezdica neda mi se prepirati sa tobom boli me glava,ja barem ne otvaram duple acc i neželim da se spustim na tvoj nivo ,i na kraju briga me za zvjezdice meni je bitno da mi je dobro na ovome forumu a koga briga za zvjezdice sigurno tebe 
Koji ti je bokte? Ja se zae*avam on namene nasrgnio..
Šta se kod vas radi?
Ja moram pohvalit 7-icu. Od prvih beta verzija pa do sad nikad problema niti bsodova.
I ja je moram pohvalit!Izgleda da nije problem u njoj nego u mom kompu,tj.zvučnoj kartici jer ni na XP-u nemam zvuka
Samo neznam kako da ispitam da nisu možda zvučnici otišli?
EDIT:Nije,zagasio sam komp(ne restartirao) i sad radi!Ne znam koji mu je vrag bio
hahah
jesi sredio grafu
jesi sredio grafu
ne.. danas ću vjerovatno...
jesi sredio grafu
ne.. danas ću vjerovatno...
znači nije došao čiko
Koji ti je bokte? Ja se zae*avam on namene nasrgnio..
Haha pa ja sam ti rekao samo ono što je istina ,nije meni ništa samo nevolim kad mi tako neko izbija šale o vezi ti zvjezdica i toga