Dobra večer!Vratio sam se sa sastanka za krizmu!Šta se kod vas radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim da ovo procitate: KLIK
Bravo,svaka pohvala za tebe što se zauzimaš za druge.Ima i kod mene u školi nekih starih kompova koji nisu za otpad,al neznam šta misle s tim
Već pročitali,svaka čast.Ostalo je na Bugu,mogu dobiti malo reklame,a možda se i konkretno pokrene sve to konačno...
jel mogu ja dobit par komada?
Bravo,svaka pohvala za tebe što se zauzimaš za druge.Ima i kod mene u školi nekih starih kompova koji nisu za otpad,al neznam šta misle s tim
Već pročitali,svaka čast.Ostalo je na Bugu,mogu dobiti malo reklame,a možda se i konkretno pokrene sve to konačno...
Hvala decki. Nadam se da se bude pokrenulo i da mi se bude bug javio. Jer steta je da kompovi samo stoje u kutu i skupljaju prasinu.
Generale, znači nabavija si info?
Hvala decki. Nadam se da se bude pokrenulo i da mi se bude bug javio. Jer steta je da kompovi samo stoje u kutu i skupljaju prasinu.
namjera ti je časna i za pohvalu ali se bojim da to više ne vrijedi ništa....
Nisam,al imam malo boljih vijesti,pa bi to u PP ako moš čitati...
Dobia asa iz fizike 
Dobia asa iz fizike 
haha
koja lekcija?
namjera ti je časna i za pohvalu ali se bojim da to više ne vrijedi ništa....
a nezz budemo vidjeli
Ma neke gluposti, rad, sila, elastična sila.
Bilo je nešto podmornica teška 40t, ima površinu xx. Koliko treba balasnih voda da potone :S
Dobra večer,evo me iz škole.
Cuj drage volje samo neznam za prijevoz.
1. Puno hvala ;-)
2. Pitat ću starog oko toga, dat ću ti ime hotela i broj, ali sutra (možda večeras, ali ne vjerujem) kad sjednem za kompjuter
3. Kako se zove ta firma?
ok
Fućkaš ta Audi,ovo je moja marka...
Nikad, lijep je Mustang, al ipak ostajem pri zdravom razumu...
A šta je sa Pagani zondom, nissan skylinovima
A šta je sa Pagani zondom, nissan skylinovima
Udobnost prije svega
Kakva Zonda... Di budes to servisiral... Kolko ces cekat na rezervne dijelove ako kaj krepa ...
Evo ljudi gledajte moje uratke
kak se zoves na BBc2?