a šta je sa vrimenom dok on dođe doma
dolazi odma po mene...
dolazi odma po mene...
dolazi odma po mene...
strpi se još sat
mislim da si sada nervozan da je to nemoguće opisati
btw,je li itko vidio zakucavanje LeBrona ???
...nema seneke pa ne znam koga da pitam...kako u VLC media player-u podesiti na central european subtitles...
strpi se još sat
mislim da si sada nervozan da je to nemoguće opisati
btw,je li itko vidio zakucavanje LeBrona ???
ma daj.. ja gledam unboxing te grafičke umjesto da pišem zadaću..
nisam vidio.. imaš link?
BTW: Zvao sam ove pedere u linksu kažu da su dobili Sapphire HD5770 1GB DDR5 (bez g)
kakve su razlike?
BTW: Zvao sam ove pedere u linksu kažu da su dobili Sapphire HD5770 1GB DDR5 (bez g)
kakve su razlike?
GDDR5 jedino i postoji kao takav. G znači da je to memorija optimizirana za grafičke kartice, ima niže vrijeme pristupa i sl. (GDDR3 vs. DDR3).
GDDR5 jedino i postoji kao takav. G znači da je to memorija optimizirana za grafičke kartice, ima niže vrijeme pristupa i sl. (GDDR3 vs. DDR3).
super, sve sam te skonto..
jel imam bc2 na high kao što je patch reko il ne?
evo linka kojeg su mi poslali na mail..
Dobar dan veseljaci.
Imam jednu hardvesku nedoumicu.
Za mjesec dana maksimalno,kupujem procesor.
Imam dovoljno novaca ili za Phenom II x2 550 ili Athlon II x4 630.
Sad ne znam koji bi od tih dvoje uzeo.
Pomno sam pregledavao testove i vidim da dvojezgraš većinom je bolji u današnjim igrama dok x4 tuče u aplikacijama.
S jedne strane me vuku te 4 jezgre dok me s druge odbija dosta mali L3 cache koji je kod 550 čak 3x veći.
S druge strane,6 MB cache-a i 3,1 ghz po jegzri+odlične OC mogućnosti vuku me da 550 uzmem ali ne znam kako će se snalaziti u igrama kad igre počnu prepoznavati sve 4 jezgre.
Znam da se 550 može otključati ali to je lutrija.
Šta da na kraju onda uzmem?
super, sve sam te skonto..
jel imam bc2 na high kao što je patch reko il ne?
evo linka kojeg su mi poslali na mail..
ma na toj rezoluciji imaš bfbc2 bez ikakvih problema na high
Dobar dan veseljaci.
Pomno sam pregledavao testove i vidim da dvojezgraš većinom je bolji u današnjim igrama dok x4 tuče u aplikacijama.
S jedne strane me vuku te 4 jezgre dok me s druge odbija dosta mali L3 cache koji je kod 550 čak 3x veći.
S druge strane,6 MB cache-a i 3,1 ghz po jegzri+odlične OC mogućnosti vuku me da 550 uzmem ali ne znam kako će se snalaziti u igrama kad igre počnu prepoznavati sve 4 jezgre.
Gledaj phenoma u većoj kutiji, taj je ziher da se može otključat..
za 20 minuta.. jooj jedva čekam da dođem doma, napravim unboxing video i poslikam malo, turnem ju (što neću moć sam jel nemam onaj mikro mali šarafciger, jedino ako se dobije u kutijici), turnem ju unutra, i pokrenem BBC2 na sve ultra high, FOV 180, AA 16Q AF 12x.. Pijuu...
za 20 minuta.. jooj jedva čekam da dođem doma, napravim unboxing video i poslikam malo, turnem ju (što neću moć sam jel nemam onaj mikro mali šarafciger, jedino ako se dobije u kutijici), turnem ju unutra, i pokrenem BBC2 na sve ultra high, FOV 180, AA 16Q AF 12x.. Pijuu...
obavezno napravi unboxing video
ako ne budeš snimao otvaranje kartice potpisat ćemo peticiju i biti ćeš banovan (opet)
ako ne budeš snimao otvaranje kartice potpisat ćemo peticiju i biti ćeš banovan (opet)
e a ima li neki hosting di mogu stavit unboxing a da nije youtube jel mi se neda otvarat account?
e a ima li neki hosting di mogu stavit unboxing a da nije youtube jel mi se neda otvarat account?
svagdi tribaš acc
prošlo 4 a još ti nema oca
kad dode doma izlemaj ga zašto kasni
Mogu ja za tebe staviti na Youtube
svagdi tribaš acc
prošlo 4 a još ti nema oca
kad dode doma izlemaj ga zašto kasni
hahahah
oću oću..
aj em alajv se ne javlja više
čini se da mu je došao otac
ipak je online,ili mu otac nije došao ili je od uzbuđenja zaboravio izgasiti komp
vjerovatno i jedno i drugo
Dobar dan veseljaci.
Gledaj phenoma u većoj kutiji, taj je ziher da se može otključat..
Na kakvu to veću kutiju misliš?
Pozdrav svima!
Zanima me je li itko od vas možda ima nekakav stari laptop, kojeg može pokloniti? Laptop uopće ne mora bit dobar, dovoljno je samo da se na njemu može tekst pisati ili eventualno ić na internet. Bio bih vam puno zahvalan.
Dobar dan evo pišem iz škole.
Di si Domba šta je sa grafom?
Jesi dobija srčani kad si je primija u ruke?
...znam da sam stavljao, ali i o grafičkim karticama se je ovdje već sto put pisalo...
edit:nemam vlc nego mpc hc..
...znam da nemaš, ali mislim da bi ti morao znati sve i o VLC-u...a taj mpc ništ' ne valja...
...heh...trebao si pustiti nekaj od sex pistols-a...
jurra kako se tako radi post
jurra kako se tako radi post
višestruko citiraj ??
približavam ti se po broju postova po danu
ti imaš 22,8 a ja 21,3
...jednostavno citat pa onda ctrl+A pa ctrl+C i pišeš...
hah,c/p
sad sam tek vidio da si citirao jedan post a ne više njih
sad sam tek vidio da si citirao jedan post a ne više njih
...pa možeš nakon navedenoga pritisnuti "Odustani", citirati nekog drugog pa tek onda lupiti ctrl + V... i imaš
višestruki citat...
O Jurra.
Kako je?