još malo produžite citate
Šta te muči patchu 
mogao bi netko da mi odgovori na pitanje
daj reci ga opet
Šta te muči patchu 
daj reci ga opet
Šta te muči patchu 
daj reci ga opet
pošto ću ovog ljeta vjerovatno raditi i zaraditi nešto para zanima me šta bi mi bilo najbolje da kupim nakon njega,točnije krajem 2010. godine
1.planirao sam uzeti ovo
tako ne bi morao mijenjati ama baš ništa,ni matičnu ni ram
2.u slučaju da budem malo više rastrošan mislio sam ići na intel i5,ali u tom slučaju bi moao mijenjati matičnu i rame pa mi se to čini kao loš izbor
3.također sam došao na ideju da prodam ovu matilnu i proc te uzmem ovo i odgovarajuću matičnu,što bi me koštalo oko 1700kn
u slučaju da prodam proc i matičnu za nekih 500kn ukupno bi me došlo oko 1200kn,što je jednako prvoj soluciji
šta mi vi preporučate,znači ne planiram to sada,nego krajem ove godine
morat ćemo pobrisati ove citate inače će biti kartona kad dođe ivo
Dajte hebo ja vas, kratite te citate... Dok dođem do kraja posta, komp mi se pet puta već srušio 
Dajte hebo ja vas, kratite te citate... Dok dođem do kraja posta, komp mi se pet puta već srušio 
drago mi je što si došao,ti mi uvijek odgovoriš na pitanje
pitanje je postavljeno iznad tvog posta + još 3-4 puta negdje drugo
Patch i Domba te citate skratite ne morate čitavu stranicu citirati 
odo ja just cause 2 a nadam se da će netko biti dobar i dati mi savjet
3.također sam došao na ideju da prodam ovu matilnu i proc te uzmem ovo i odgovarajuću matičnu,što bi me koštalo oko 1700kn
u slučaju da prodam proc i matičnu za nekih 500kn ukupno bi me došlo oko 1200kn,što je jednako prvoj soluciji
Ja bi išao na ovu treću soluciju... Prodaj tu ploču i CPU te uštedi nešto para za tog Phenoma (ili koje već bude) i uzmi neku dobru AM3 ploču (ono 8+ faze, CF podrška...
), gledaj da podržava one Thubane i Buldozere (ne pratim baš AMD, ali mislim da će ići na AM3)
Konačno gotovo ovo rippanje!Sad imam .avi film i .srt titl!Ovako dobro ga ni Axxo nebi rippao
Kad dođe vrime onda gledaj šta ćeš kupit jer ćeš još puno puta promjenit mišljenje
Kad dođe vrime onda gledaj šta ćeš kupit jer ćeš još puno puta promjenit mišljenje
To sam mu ja napisao nekoliko dana prije
veliki umovi slično razmišljaju ili tako nekako
veliki umovi slično razmišljaju ili tako nekako
D'kaj
Ja bi išao na ovu treću soluciju... Prodaj tu ploču i CPU te uštedi nešto para za tog Phenoma (ili koje već bude) i uzmi neku dobru AM3 ploču (ono 8+ faze, CF podrška...
), gledaj da podržava one Thubane i Buldozere (ne pratim baš AMD, ali mislim da će ići na AM3)
bi li morao mijenjati napajanje za phenoma x4 955 ???
troši li puno više od e6300 ??
imam sad jedno solidno napajanje ( assu 450 ili 500W )
don kihoty mi ji rekao da je solidno,nije neko šrot
nadam se da može držati i phenoma
a ovaj komp mi je u planu koristiti još 2 i po godine
tako da vjerujem da bi mi phenom x4 955 i ova grafa trebale potrajati dovoljno (ako uspijem pronaći crossfire ploču onda bih probao naći neku polovnu 4890 pa staviti u crossfire)
ne date čovjeku ni da mašta 
bi li morao mijenjati napajanje za phenoma x4 955 ???
troši li puno više od e6300 ??
imam sad jedno solidno napajanje ( assu 450 ili 500W )
don kihoty mi ji rekao da je solidno,nije neko šrot
nadam se da može držati i phenoma
a ovaj komp mi je u planu koristiti još 2 i po godine
tako da vjerujem da bi mi phenom x4 955 i ova grafa trebale potrajati dovoljno (ako uspijem pronaći crossfire ploču onda bih probao naći neku polovnu 4890 pa staviti u crossfire)
Nećeš morati mjenjati napajanje zbog Phenoma
Nećeš morati mjenjati napajanje zbog Phenoma
onda sam miran
ako nađem posao za 1 mjesec rada mogu kupiti phenom x4 955,matičnu,2gb rama i još mi ostane para
ali samo ako nađem posao,ako ne nađem onda sve pada u vodu
neka mašta ali neka pita kad za to dođe vrime
neka mašta ali neka pita kad za to dođe vrime
pa bolje pitat prije i onda imam puno vremena za razmisliti o svemu tome
zamisli odlučim sve kupiti i pitam vas šta ću kad saznam da mi napajanje to ne može držat 
Dobra večer,evo me iz škole.
Ovo
http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Imperium
http://darkwristband.deviantart.com/art/Imperial-Eagle-125563314
Da baš vidim kako bi trekievci bili hrabri kad bi se našli u ovom svemiru.
Neču onda uzimati GTS250 nego ču sačekati ljeto pa uzeti XFX HD 5770.
Vecer!
Evo tek toliko da napravim jedan post ;)
Neču onda uzimati GTS250 nego ču sačekati ljeto pa uzeti XFX HD 5770.
Što čekati ljeto,kupi nama 
vecer...pitanje-povezan sam hdmi kablom na monitor i na full hd rezi monitora(1920*1080) slika je "obrubljena" crnim trakama...kako da bude preko cijelog ekrana kao kad je 1680*1050?
LOCK
Go Away...
Jutro.Školarci i radni narode.Kava i rakija,pa put pod noge...
hah.. ja neam prvi sat..
al aj idem ranije malo... peace..
Jutro.Školarci i radni narode.Kava i rakija,pa put pod noge...
rakija prije škole..