ma već sam je 100 puta rekao haha
joj ti samo o kompu
a mene boli srce zbog suprotnog spola
ma već sam je 100 puta rekao haha
joj ti samo o kompu
a mene boli srce zbog suprotnog spola
reci im da ces se ubit ak ti nedaju da kupis novi komp...
reci im da ces se ubit ak ti nedaju da kupis novi komp...
eto ja i ti se nađemo pa se napijemo i ubijemo
LOL koji ste vi bolesnici ali stvarno hahaha
I usput pitanje. Jel može na procesor phenom x4 925 ić ddr2 ram ili mora ić ddr3?
I usput pitanje. Jel može na procesor phenom x4 925 ić ddr2 ram ili mora ić ddr3?
svejedno ;)
@Oly, drago mi je da ti sad radi kak spada :)
Ovisi o matičnoj.Postaj koju matičnu misliš,pa ćemo putem slike ti pobliže objasniti kaj ne kužiš i kaj te zbunjuje...
Recite mi za neki njemacki portal za zaposljavanje.
Pa neznam koju bi matičnu onda u tu kombinaciju stavio :( zato pitam
i ovako je Oly napisao i meni se isto tako čini
Oly_E3 kaže...
Recimo ovako: DDR2 koji radi na 1066MHz i letencijama 5-5-5-18 je brži od DDR3 koja radi na 1333MHz uz letencije od 9-9-9-24. Tako je bilo i sa DDR naspram DDR2 dok se nisu pojavile DDR2 memorije od 800, 1066, 1200MHz. DDR3 je isplativ jedino ako se ide na veće brzine od 1600MHz
svejedno ;)
@Oly, drago mi je da ti sad radi kak spada :)
Za sada mi se srušilo samo prilikom dizanja OS-a kada sam stavio Gainwardicu. Igrao sam malo Metro i radi OK. Sutra ću raditi još neke testove.
Dobra večer.
Se može uštekati samo microfoon u kopm a od sluška ostaviti isključen i slušati muziku na zvučnike?
Dobro veče!Kaj se dela?
Wazzap momci! Evo mene nakon stanke malo krace! Hebiga al nisam htio doc sa virtualnom tipkovnicom jer nema smisla
I sta se dela kod vas u zadnje vrijeme?
Ja se bas pripremam skupit neke parice i kupit pravo kuciste i jos neke preinake napravit jer kad dodem u srednju onda moj novcanik nezeli cut za komponente od kompa,jednostavno cu sam o curama brinut i o skoli a dok sam u osnovnoj sam komp komp i komp,nema cura
Bas gledam HTZ i primjetio sam da na fitnessu koriste Genius-ove zvucnike kao ja... Samo ih ja ne koristim za fitness... xDD
Bas gledam HTZ i primjetio sam da na fitnessu koriste Genius-ove zvucnike kao ja... Samo ih ja ne koristim za fitness... xDD
HTZ-ovac
prebacio sam se na žični miš,nedostatak baterije xD
Se može uštekati samo microfoon u kopm a od sluška ostaviti isključen i slušati muziku na zvučnike?
Može pomoć.
HTZ-ovac
Ma nisam ja HTZ-ovac, gledam to samo zbog one male Helene... ;)
HTZ-ovac
pedofil ??
Može pomoć.
može brother...
HTZ-ovac
pedofil ??
Ako i on ima 16-17g i 364 dana onda je njegovo ponašanje sasvim normalno ponašanje napaljenog "teenagera". Štoviše takvo ponašanje je i pohvalno.
Dobro veče!Kaj se dela?
Žali
HTZ-ovac
pedofil ??
Ne pricaj bedastoce....
HTZ-ovac
pedofil ??
Ako i on ima 16-17g i 364 dana onda je njegovo ponašanje sasvim normalno ponašanje napaljenog "teenagera". Štoviše takvo ponašanje je i pohvalno.
Di su te godine...
Di su te godine...
Brojka nije bitna bitno je ono što osječaš u duši
evo obadvije kartice koje sam prodao stigle vlasnicima i rade im uredno :)
sad u petak ja idem po 5770 sapphire ... i bacam se na bc2 ...
FUCK love
Hebemti, pa taj majmun sramoti ljudski rod... -.-`
Hebemti, pa taj majmun sramoti ljudski rod... -.-`
koji?
Lock
FL