Evo me doma!! Thank God!
ljepše je bilo dok si bio u školi
Evo me doma!! Thank God!
dobro, dobro...
skupih, i ne daju nikakve informacije o njima, i nema slika za 99% njih
ša će biti ako stisnem ovaj gumb prijavi ispod tvog posta
aj isprobaj..
Fizički ili naručija
kome to
meni ništa nije jasno niti ću ikad ovo išta razumit
i kakve ti se čine
Uh Paolo mi se pridružio brojem zvijezdica
Radi li netko u FL studiu?
Prema najnovijim informacijama, Hyperion jedini ima 5 zvjezdina na BOL forumu.
Jep... Izgleda da je zeznuto i teško zadržati 5-aka
Ma boli te briga 4 ipo ili 5.
Nek njega i Oly stave za moderatore i nek završe sa tim,jer vi sad što imate 4,5 zvjezdice stalno se moraš natjecati da bi zadržao 5 zvjezdica
Ja sam jos na jednoj.
Ma boli te briga 4 ipo ili 5.
Ma bitno da sam taknuo nebo, jer ionako preko ne mogu
Nek njega i Oly stave za moderatore i nek završe sa tim,jer vi sad što imate 4,5 zvjezdice stalno se moraš natjecati da bi zadržao 5 zvjezdica
Mislim da više nema potrebe za modove, Danny je popunio prazninu. Uglavnom dok vama traje škola, ovdje vlada mir
Još 2 mjeseca škole, i onda napokon gotovo
Mislim da više nema potrebe za modove, Danny je popunio prazninu. Uglavnom dok vama traje škola, ovdje vlada mir
Hoćeš reći da mi što idemo u školu samo spamamo,ti i Ivan M ste gori od nas
Hoćeš reći da mi što idemo u školu samo spamamo,ti i Ivan M ste gori od nas
Pa baš i ne
Nek njega i Oly stave za moderatore i nek završe sa tim,jer vi sad što imate 4,5 zvjezdice stalno se morašnatjecati da bi zadržao 5 zvjezdica
...priznajem da nikad nisam prisustvovao bilo kakvom natjecanju u kojem pravila zna samo sudac...
&am
...priznajem da nikad nisam prisustvovao bilo kakvom natjecanju u kojem pravila zna samo sudac...
Hehe... Niti sudac ih ne zna, nego viša sila
Pa baš i ne
Onda Oly nisi bio na forumu kad smo svi spamali,a da te pitam kad si se vratio na forum poslje koliko dana 4-5,koliko je bilo stranica od tvog zadnjeg posta
Nek njega i Oly stave za moderatore i nek završe sa tim,jer vi sad što imate 4,5 zvjezdice stalno se morašnatjecati da bi zadržao 5 zvjezdica
Hehe
Pa baš i ne
Onda Oly nisi bio na forumu kad smo svi spamali,a da te pitam kad si se vratio na forum poslje koliko dana 4-5,koliko je bilo stranica od tvog zadnjeg posta
Nisam mislio na to da ne spamate, nego na trollove kojih ima najviše u doba praznika (uglavnom školarci naravno)
Nisam mislio na to da ne spamate, nego na trollove kojih ima najviše u doba praznika (uglavnom školarci naravno)
koji antivirus imaš ?