Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.355.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
zero cool kaže...
DJECHACHIC kaže...

Pa house it o puštam.Cool

Baš baza, a gdje se može doć poslušat tvoju magiju?

A jučer sam imo nastup,planiram na jubituj objavljivat "magiju".

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...
zero cool kaže...
DJECHACHIC kaže...

Pa house it o puštam.Cool

Baš baza, a gdje se može doć poslušat tvoju magiju?

A jučer sam imo nastup,planiram na jubituj objavljivat "magiju".

Kad objaviš  šalji link pa ćemo promovirat to okolo!

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
15 godina
neaktivan

Može!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
15 godina
I Am Alive kaže...
1.Lovac kaže...

Evo postigao sam bar nešto

http://img31.imageshack.us/img31/8134/every.png

Ova temperatura s 50 pala je na malo manje od 40 (valjda neće narast), a ovo drugo je palo nešto sitno s temperaturom no bolje išta nego ništa.

I da doša mi je neki lik doma šta je serviser/informatičar (šta ja znam šta je) jer mi je ocu krepa laptop i reka mi je da ddr3 ram i matična ne trebaju pogotovo zato šta su skuplje dosta a nisu ništa bolje od ddr2 i posra me samo tako.

postignuće Smijeh

Kad kupuješ novi komp?

Nemam pojma vjerovatno nikad haha ubija me čovik u pojam plačem doma sada :(

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo postigao sam bar nešto

http://img31.imageshack.us/img31/8134/every.png

Ova temperatura s 50 pala je na malo manje od 40 (valjda neće narast), a ovo drugo je palo nešto sitno s temperaturom no bolje išta nego ništa.

I da doša mi je neki lik doma šta je serviser/informatičar (šta ja znam šta je) jer mi je ocu krepa laptop i reka mi je da ddr3 ram i matična ne trebaju pogotovo zato šta su skuplje dosta a nisu ništa bolje od ddr2 i posra me samo tako.

ako je 40 stupnjeva, onda je to u granicama normale, a zujanju se moramo posvetiti malo detaljnije, samo ne u ovoj temi, nego tamo gdje smo započeli, tu je prevelika gužva.

gle ako ti je  "serviser/informatičar (šta ja znam šta je)" rekao da ti ne treba nova matična s dd3 ramom onda je moš mislit sigurno u pravu Izlanuo se  to mu je tvoj stari rekao da ti kaže, kako ga ne bi opeljušio za neku lovu za nove komponente Namigiva

15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Jel dobro da temperature rastu? sad mi se ovo 1. popelo na 41 a ovo 2. na 35°C

15 godina
robisierra92 kaže...

ako je 40 stupnjeva, onda je to u granicama normale, a zujanju se moramo posvetiti malo detaljnije, samo ne u ovoj temi, nego tamo gdje smo započeli, tu je prevelika gužva.

gle ako ti je  "serviser/informatičar (šta ja znam šta je)" rekao da ti ne treba nova matična s dd3 ramom onda je moš mislit sigurno u pravu Izlanuo se  to mu je tvoj stari rekao da ti kaže, kako ga ne bi opeljušio za neku lovu za nove komponente Namigiva

Nije jer moj otac ne zna ništa o tome tako da mu je sve isto jel ddr2 ili 3 nego priča sam ja s tim čovikom pa zato

16 godina
neaktivan

...k vragu i vrijeme i susjedi...nigdje sunca, padaju avioni, a jadranka mislila strpati obamu u veliku crvenu torbu

i kad su je provalili izgubila kompas...kasnije se hvalila da je dobila autogram na jelovniku...ti naši političari su

stvarno gluplji od krca...Belji se

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 18:42 (Jurra).
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

temperature moraju rasti, samo da ne idu preko 50-55 stupnjeva, dok pc miruje u idel modu, to je opasno. a gore sam se šalio, zato su ti tu ovi znakovi  Izlanuo seNamigiva

16 godina

Dobar dan Osmijeh

16 godina
neaktivan
Nitko od vas ne folda? F@H?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
robisierra92 kaže...
1.Lovac kaže...

temperature moraju rasti, samo da ne idu preko 50-55 stupnjeva, dok pc miruje u idel modu, to je opasno. a gore sam se šalio, zato su ti tu ovi znakovi Izlanuo seNamigiva

Ma lako šta si se ti šalio no ako je to istina onda nema smisla kupovat takav komp evo ovo bi ja želio no rekao mi je da mogu kupit puno slabiju grafičku (jeftiniju) da će mi isto bit odlična. Sad razmišljam o svemu tome...

Evo link što sad razmišljam samo neznam za grafičku :(

http://img179.imageshack.us/img179/2672/konfjpeg.png

16 godina
neaktivan

Evo ja naisao u oglasima na Deathaddera za 160kn.Polovan sa garancijom od dvije godine.

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
robisierra92 kaže...
1.Lovac kaže...

temperature moraju rasti, samo da ne idu preko 50-55 stupnjeva, dok pc miruje u idel modu, to je opasno. a gore sam se šalio, zato su ti tu ovi znakovi  Izlanuo seNamigiva

Ma lako šta si se ti šalio no ako je to istina onda nema smisla kupovat takav komp evo ovo bi ja želio no rekao mi je da mogu kupit puno slabiju grafičku (jeftiniju) da će mi isto bit odlična. Sad razmišljam o svemu tome...

Evo link što sad razmišljam samo neznam za grafičku :(

http://img179.imageshack.us/img179/2672/konfjpeg.png

nisam neki stručnjak za slaganje konfiguracija, ali mislim da bi trebao ići na ploču koja podržava ddr3 memoriju i novije procesore, tko kaže da se to ne isplati priča gluposti. jer, tehnika napreduje, ddr2 ram je još malo pred "izumiranjem", i ddr3 će pasti i pada cijena. treba kupovati novije komponente, ako se može (financijski), naravno.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Zar te oly vrbovao?

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Jurra nadam se da ćeš biti zavoljan

...baš ti

...Cool

...kaos...
15 godina
robisierra92 kaže...

nisam neki stručnjak za slaganje konfiguracija, ali mislim da bi trebao ići na ploču koja podržava ddr3 memoriju i novije procesore, tko kaže da se to ne isplati priča gluposti. jer, tehnika napreduje, ddr2 ram je još malo pred "izumiranjem", i ddr3 će pasti i pada cijena. treba kupovati novije komponente, ako se može (financijski), naravno.

Nešto slićno sam i ja rekao no on mi kaže da je istina to šta je ddr3 sad nov no da nije nešto u razvoju previše i da ću se gadno zeznit ako uzmem to jer da premda je malo bolji i malo skuplji da ne vidi veliku razliku tu a ja neznam stvarno

16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
Šef kaže...

Zar te oly vrbovao?

Je

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

ništa od montea.

Morao sam prijeć na jogobelu od 500g, to mi je taman

Samo zamislite da je od višnje jer breskva mi izlazi na uši...

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
zero cool kaže...
Šef kaže...

Zar te oly vrbovao?

Je

hehehehhehehe

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
robisierra92 kaže...

Nešto slićno sam i ja rekao no on mi kaže da je istina to šta je ddr3 sad nov no da nije nešto u razvoju previše i da ću se gadno zeznit ako uzmem to jer da premda je malo bolji i malo skuplji da ne vidi veliku razliku tu a ja neznam stvarno

ma daj, pa i mala djeca znau da je dd3 brži i bolji, proguglaj malo, pa čak ima i nekih tema na forumu o tome.   o tome uopće ne treba raspravljati, ako imaš love prijeđi na ddr3 i to je to. sve ostalo je bacanje novca uludo.

15 godina

To sam i ja rekao da za 300kn neću zažalit. On je rekao da je skuplje a da je možda samo 10% bolji. Pa bolji je ja mu kažem i GOTOVO haha

17 godina
Jurra kaže...
BORG kaže...

Jurra nadam se da ćeš biti zavoljan 

...baš ti

...Cool

nema na čemu, ovi tvoji susjedi su zločesti, nedaju ti ni da si email provjeris često nego moraš čekati da se oni sjete upaliti ruter - sramota.

http://hr-invites.com/register.php?do=signup (chiteri i trejderi nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

To sam i ja rekao da za 300kn neću zažalit. On je rekao da je skuplje a da je možda samo 10% bolji. Pa bolji je ja mu kažem i GOTOVO haha

pitaj tu kojeg god hoćeš, malo iskusnijeg forumaša, razliku između ddr2 i ddr3 pa ćeš čuti odgovor. ma to ti je isto kao da kupuješ auto s 8 ventila u mortoru i 16, zna se koji ide bolje.

15 godina

A hvala lave ;) aj odo off igrat cross fire ovo je dosadno hahaa

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

A hvala lave ;) aj odo off igrat cross fire ovo je dosadno hahaa

ajde, ali sam te dobio u kaladontu he he

16 godina
neaktivan

Kako ti ne dosadi taj Crossfire

Neznam šta da napišem :)
15 godina
Cerina15 kaže...

Ma ja kažem idem igrat haha onda ne igram 1h pa tek počmem haha ali igra je ok jer nemam jaku grafičku pa moram se s nečim zabavit ( ne mogu cod 1 igrat) hahahahaha

16 godina
neaktivan

što nam hardware svima dijeli TD-ove?  Neodlučan

edit: ah, evo, sad smo svi dobili TU-ove, baš ti hvala hardware  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 19:41 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

1.Lovac kaže...
Cerina15 kaže...

Ma ja kažem idem igrat haha onda ne igram 1h pa tek počmem haha ali igra je ok jer nemam jaku grafičku pa moram se s nečim zabavit ( ne mogu cod 1 igrat) hahahahaha

igram već 4mj i još mi nije dosadila!Cool

a imam grafu dovoljnu i para za COD: MW2

Duh Sveti....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice