Lijep pozdrav svima!
Zamislite, jučer mi je došao usb disketar koji sam prije 4!!! mjeseca naručio iz Kine:)
Lijep pozdrav svima!
Zamislite, jučer mi je došao usb disketar koji sam prije 4!!! mjeseca naručio iz Kine:)
Dobar dan Bugovci.. Ja se taman vratio iz Zadra.. Bilo je predobro (Ujak mi kupio skuter)..
tnx
razumno zboriš tamo na braniteljima
Dobar dan Bugovci.. Ja se taman vratio iz Zadra.. Bilo je predobro (Ujak mi kupio skuter)..
bok, ima se :)
Lijep pozdrav svima!
kako odlučite koju temu zaključati ?
zanima me s obzirom da je ovo kompforum pa kako to onda selektirate
a opet forum je pa kao sloboda izbora i to
A nema se bas previse.. Kupio polovni, al bolje ista nego nista.. Vise-manje skuter leti (Makar je Baotian)..
A nema se bas previse.. Kupio polovni, al bolje ista nego nista.. Vise-manje skuter leti (Makar je Baotian)..
glavno da vozi
Okupimo se jednom tjedno (obično ponedjeljkom) u nekom parkiću, Miro uzme American i u lokalnom dućanu uzme par gajbi pive i neke žestice da nam riječi lakše dolaze. Miro se popne na granu i onako s visoka nam naređuje (a ponekad maše i dugom devetkom) tko će šta i kako radit. Ako želimo neku temu zaključat moramo priložit opširni esej na tu temu u dva primjerka od kojih jedan ide Miri a drugi u Sabor na daljnje izglasavanje. Naravno kako većina kaže tako mi radimo. Nije lako zaradit ovih 1000+ eura i te sve dodatne benificije koje modovi imaju (a drugi su ljubomorni).
Okupimo se jednom tjedno (obično ponedjeljkom) u nekom parkiću, Miro uzme American i u lokalnom dućanu uzme par gajbi pive i neke žestice da nam riječi lakše dolaze. Miro se popne na granu i onako s visoka nam naređuje (a ponekad maše i dugom devetkom) tko će šta i kako radit. Ako želimo neku temu zaključat moramo priložit opširni esej na tu temu u dva primjerka od kojih jedan ide Miri a drugi u Sabor na daljnje izglasavanje. Naravno kako većina kaže tako mi radimo. Nije lako zaradit ovih 1000+ eura i te sve dodatne benificije koje modovi imaju (a drugi su ljubomorni).
duhovito
ugodan dan svima
Deaktivirao sam profil na Facebooku!!!Kako dobar osjećaj
kako si se odlučio na to?
Bezveze mi troši vrijeme!Ima boljih stvari koje mogu radit na kompu
Došli su rezultati :)
http://www.os-brestje-zg.skole.hr/?news_hk=1&news_id=54&mshow=290#mod_news
možete me naći u pdfu,u sheet "basic..."ja sam vam Mihovil Mandić
nisi se baš proslavio
ali nisi ni loš ^^
ja sam iz engleskog po rezultatima općinskih natjecanja bio u top10 u županiji
na županijskom sam malo slabije napisao
nisi se baš proslavio
ali nisi ni loš ^^
Daj patch kad si vec tu jesi vidio kako je onaj lik iz toronta polomio nogu?
kako si ga deaktrivira
nisi se baš proslavio
ali nisi ni loš ^^
Daj patch kad si vec tu jesi vidio kako je onaj lik iz toronta polomio nogu?
link
kako si ga deaktrivira
Otišao u one korisničke opcije i tamo ga deaktivirao
Dobar dan svima ;)
Dobar dan svima ;)
dobar danćek
Jel može netko preporučit neki dobar triler?Ne mora bit novi film a ne ni da bude neki prastari
Echelon Conspiracy
Echelon Conspiracy
Nisam mislio na takav triler nego nešto između trilera i horora,nešto kao Mothmanova proročanstva(parapsihološki triler)
link
ma nemam ga, gledo na sportklubu...
E jel postoji nešto kao monte ali u većem pakiranju?
Sad sam bratu pojeo jedan u 2 žlice, a ne želim mu pojesti cijeli paket.
Super je to za djecu jer obično ne pojedu cijeli jogurt ali meni treba neš ono bar 200g.
Super je to za djecu jer obično ne pojedu cijeli jogurt ali meni treba neš ono bar 200g.
Hahahahhahhahaha
kakve ti probleme imaš....
Jooooj moram ić čistit ovaj komp puno mi zuji
ja sam pojeo svojoj sestri 2 paketa pa mi tata kupio 4 a njoj još 2.. Bilo na sniženju... Ova njegova žena (moji starci se rastali) rekla: a mogo si i meni kad si vec tamo bio.. ja crko.. Monte FTW!
Eo mama mi ošla kod frendice po neku vulu pa mi bude kupila monte kad se bude vraćala