Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.379.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

LOCK

15 godina
neaktivan

Lock

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina

Sa zadovoljstvom prvi put otvaram birc!!

OPEN

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
15 godina

Ej ljudi dobro jutro:)

16 godina
neaktivan

aj pucajte triba mi nesto protiv mamurluka... . oj nixi sta ti vec radis amo......kad si ti sinoc otisa

17 godina

Kad lik pocne bubat kako je Megane (verzija 2002-2008) auto i pol, suze mi poteknu od jada kolko sam se namucil oko tih auta. Zaspotal bi ga ko kocijas ga pocne tak bubat ! Viče

16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Batista kaže...

Kad lik pocne bubat kako je Megane (verzija 2002-2008) auto i pol, suze mi poteknu od jada kolko sam se namucil oko tih auta. Zaspotal bi ga ko kocijas ga pocne tak bubat ! Viče

megane i ostale renaulte samo dok imas garanciju... iako se tada mucis ali bar besplatno...ova jedna zenska je cak drugi auto dobila... toliko o njima

15 godina
neaktivan

dobro jutro svima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Dobro jutro!
Pročita san post od Natjecatelja u temi o nezadovoljnim natjecateljima i odmah izgubija volju za ičime... Jer, on je biće i u 8. razredu iša na natjecanje iz informatike, a ja u 8. nisan ima informatiku kako ''Bog zapovida''. A naučija bi nešto, to je sigurno...
:(
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

Zašto je lovkana tema o battefieldu

edit: evo ponovno otvorena

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 10:14 (P4k1).
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Zašto je lovkana tema o battefieldu

edit: evo ponovno otvorena

Valjda je Danny pomiješao ''gumbiće''

Smijeh

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Dobro jutro

Kako je?

Neznam šta da napišem :)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
Cerina15 kaže...

Dobro jutro

Kako je?

evo dobro, kako ti

17 godina

Dobro jutro svima

ili nekima koji su se tek probudili

šta ima,

Pitanje u vezi Cookiea ? JAVI !
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 11:45 (Mitch).
16 godina

Dobro jutro. Uspio sam se prije podne probuditi, strašno Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Dobro jutro svima

šta ima,

čekamo da završi update MW2 MP još od 1 sat iza ponoći

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Mitch kaže...

Dobro jutro svima

šta ima,

čekamo da završi update MW2 MP još od 1 sat iza ponoći

a mene su svi odjeabli po pitanju necega da mi rjesi mamurluk Plač

16 godina

dan, evo radi se u javi...

šta se radi?

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

dan, evo radi se u javi...

šta se radi?

a evo vode se ozbiljni razgovori o sinocnjem razuzdanom ponasanju xD

15 godina
neaktivan

mene zanima gleda li itko od vas sportklub ??

mene bi bila sramtota staviti čovjeka koji pojma nema o košarci da komentira tako plemeniti sport Smijeh

svi komentatori su im očajni,pola njih ne zna pravila,ama baš svaki komentator nepravilno izgovara ime barem jednog igrača na utakmici,govore gluposti.....

evo baš sam sad pogledao reprizu utakmice Cleveland-Chicago

komentator nije znao pravilo da ne smiješ biti više od 8 sekundi u svojoj polovici terena kad imaš napad ( što zna svatko tko imalo prati nba ) te mi se čini da baš ni zna pravila o koracima....

lik stoji na stajnoj nozi i vrti se okolo,ovaj kaže to su koraci  WTF ??

ne znam pratite li vi košarku i razumijete li me što pričam ali ovo je stvarno sramota za jednu sportsku kuću

prije sam utakmice gledao na OBN-u i komentatori su im bili zakon

Ovaj mlađi je znao puuuno o košarci a najbolje od svega je to što su bili zanimljivi pa nisi mogao zaspati dok gledaš utakmicu dok su ovi komentatori sportkluba dosadni te ako hoćeš zaspati najbolje ti je da upališ sportklub i slušaš šta govore...

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

mene zanima gleda li itko od vas sportklub ??

mene bi bila sramtota staviti čovjeka koji pojma nema o košarci da komentira tako plemeniti sport Smijeh

svi komentatori su im očajni,pola njih ne zna pravila,ama baš svaki komentator nepravilno izgovara ime barem jednog igrača na utakmici,govore gluposti.....

evo baš sam sad pogledao reprizu utakmice Cleveland-Chicago

komentator nije znao pravilo da ne smiješ biti više od 8 sekundi u svojoj polovici terena kad imaš napad ( što zna svatko tko imalo prati nba ) te mi se čini da baš ni zna pravila o koracima....

lik stoji na stajnoj nozi i vrti se okolo,ovaj kaže to su koraci  WTF ??

ne znam pratite li vi košarku i razumijete li me što pričam ali ovo je stvarno sramota za jednu sportsku kuću

prije sam utakmice gledao na OBN-u i komentatori su im bili zakon

Ovaj mlađi je znao puuuno o košarci a najbolje od svega je to što su bili zanimljivi pa nisi mogao zaspati dok gledaš utakmicu dok su ovi komentatori sportkluba dosadni te ako hoćeš zaspati najbolje ti je da upališ sportklub i slušaš šta govore...

Tu se slažem sa tobom svi su im komentatori koma,ne samo u košarci baš su monotoni i dosadniŠutimA na OBN-u su im zakon komentatori znam dok sam jednom gledao WWF umro sam od smijeha.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Ljudi naletio sam na TV Grundig u Konzumu, i ima u sebi ugrađen DVD player sa USBom... Jel valja to šta?

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
15 godina
neaktivan

Ja od njih imam 2 TV-a na moru,za svoju cjenu su super makar imam i njihov dvd i nisam baš presretan.Ako nije neka divlja cijena ja mislim da možež uzet.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Odo ja uplatit novce za key za BF:BC2, wish me luck!Belji se

15 godina
neaktivan

evo napokon mi se update MW2 i malo odigra i moram reć da mi se sviđa, doša sam do 7 nivoa/levela ili kako se već zove ima 3x3 death strike 1x5 strika i ubilo me 5 puta sa uav

16 godina
neaktivan

Dan narode!Evo ja doso sa malo krace stanke.

15 godina
neaktivan
Gman kaže...

kad ćeš ti više objavit onu temu xD

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Uplatija san, valjda je dobro

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Šef kaže...

Uplatija san, valjda je dobro

kad ti triba doć i koliko si ga platija

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Gman kaže...

kad ćeš ti više objavit onu temu xD

Reko sam da ce bit oko ponedjeljka.nVidija ima previse grafa.Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice