LOCK
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lock
Sa zadovoljstvom prvi put otvaram birc!!
OPEN
Ej ljudi dobro jutro:)
aj pucajte triba mi nesto protiv mamurluka... . oj nixi sta ti vec radis amo......kad si ti sinoc otisa
Kad lik pocne bubat kako je Megane (verzija 2002-2008) auto i pol, suze mi poteknu od jada kolko sam se namucil oko tih auta. Zaspotal bi ga ko kocijas ga pocne tak bubat !
Kad lik pocne bubat kako je Megane (verzija 2002-2008) auto i pol, suze mi poteknu od jada kolko sam se namucil oko tih auta. Zaspotal bi ga ko kocijas ga pocne tak bubat !
megane i ostale renaulte samo dok imas garanciju... iako se tada mucis ali bar besplatno...ova jedna zenska je cak drugi auto dobila... toliko o njima
dobro jutro svima
Pročita san post od Natjecatelja u temi o nezadovoljnim natjecateljima i odmah izgubija volju za ičime... Jer, on je biće i u 8. razredu iša na natjecanje iz informatike, a ja u 8. nisan ima informatiku kako ''Bog zapovida''. A naučija bi nešto, to je sigurno...
:(
Zašto je lovkana tema o battefieldu
edit: evo ponovno otvorena
Zašto je lovkana tema o battefieldu
edit: evo ponovno otvorena
Valjda je Danny pomiješao ''gumbiće''
Dobro jutro
Kako je?
Dobro jutro
Kako je?
evo dobro, kako ti
Dobro jutro svima
ili nekima koji su se tek probudili
šta ima,
Dobro jutro svima
šta ima,
čekamo da završi update MW2 MP još od 1 sat iza ponoći
Dobro jutro svima
šta ima,
čekamo da završi update MW2 MP još od 1 sat iza ponoći
a mene su svi odjeabli po pitanju necega da mi rjesi mamurluk
dan, evo radi se u javi...
šta se radi?
dan, evo radi se u javi...
šta se radi?
a evo vode se ozbiljni razgovori o sinocnjem razuzdanom ponasanju xD
mene zanima gleda li itko od vas sportklub ??
mene bi bila sramtota staviti čovjeka koji pojma nema o košarci da komentira tako plemeniti sport
svi komentatori su im očajni,pola njih ne zna pravila,ama baš svaki komentator nepravilno izgovara ime barem jednog igrača na utakmici,govore gluposti.....
evo baš sam sad pogledao reprizu utakmice Cleveland-Chicago
komentator nije znao pravilo da ne smiješ biti više od 8 sekundi u svojoj polovici terena kad imaš napad ( što zna svatko tko imalo prati nba ) te mi se čini da baš ni zna pravila o koracima....
lik stoji na stajnoj nozi i vrti se okolo,ovaj kaže to su koraci WTF ??
ne znam pratite li vi košarku i razumijete li me što pričam ali ovo je stvarno sramota za jednu sportsku kuću
prije sam utakmice gledao na OBN-u i komentatori su im bili zakon
Ovaj mlađi je znao puuuno o košarci a najbolje od svega je to što su bili zanimljivi pa nisi mogao zaspati dok gledaš utakmicu dok su ovi komentatori sportkluba dosadni te ako hoćeš zaspati najbolje ti je da upališ sportklub i slušaš šta govore...
mene zanima gleda li itko od vas sportklub ??
mene bi bila sramtota staviti čovjeka koji pojma nema o košarci da komentira tako plemeniti sport
svi komentatori su im očajni,pola njih ne zna pravila,ama baš svaki komentator nepravilno izgovara ime barem jednog igrača na utakmici,govore gluposti.....
evo baš sam sad pogledao reprizu utakmice Cleveland-Chicago
komentator nije znao pravilo da ne smiješ biti više od 8 sekundi u svojoj polovici terena kad imaš napad ( što zna svatko tko imalo prati nba ) te mi se čini da baš ni zna pravila o koracima....
lik stoji na stajnoj nozi i vrti se okolo,ovaj kaže to su koraci WTF ??
ne znam pratite li vi košarku i razumijete li me što pričam ali ovo je stvarno sramota za jednu sportsku kuću
prije sam utakmice gledao na OBN-u i komentatori su im bili zakon
Ovaj mlađi je znao puuuno o košarci a najbolje od svega je to što su bili zanimljivi pa nisi mogao zaspati dok gledaš utakmicu dok su ovi komentatori sportkluba dosadni te ako hoćeš zaspati najbolje ti je da upališ sportklub i slušaš šta govore...
Tu se slažem sa tobom svi su im komentatori koma,ne samo u košarci baš su monotoni i dosadniA na OBN-u su im zakon komentatori znam dok sam jednom gledao WWF umro sam od smijeha.
Ljudi naletio sam na TV Grundig u Konzumu, i ima u sebi ugrađen DVD player sa USBom... Jel valja to šta?
Ja od njih imam 2 TV-a na moru,za svoju cjenu su super makar imam i njihov dvd i nisam baš presretan.Ako nije neka divlja cijena ja mislim da možež uzet.
Odo ja uplatit novce za key za BF:BC2, wish me luck!
evo napokon mi se update MW2 i malo odigra i moram reć da mi se sviđa, doša sam do 7 nivoa/levela ili kako se već zove ima 3x3 death strike 1x5 strika i ubilo me 5 puta sa uav
Dan narode!Evo ja doso sa malo krace stanke.
kad ćeš ti više objavit onu temu xD
Uplatija san, valjda je dobro
Uplatija san, valjda je dobro
kad ti triba doć i koliko si ga platija
kad ćeš ti više objavit onu temu xD
Reko sam da ce bit oko ponedjeljka.nVidija ima previse grafa.