Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.341.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Oly_E3 kaže...
I Am Alive kaže...

hahahaha, Oly kralj, erotsko ahahahaha

VIDI se zove... Šta ti ga ja znam, tj. što da vidim Smijeh

i sve ćeš znati

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
Ah ove zvijezde se ne miču hahahaha

Nego kako da kupim novi komp bez ičijeg znanja
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

nikako

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

Napokon došli majstori da stave MaxTV i internet, odnosno da spoje modem i ispalo je da ako je modem u dnevnom boravku  (TV je tu i kat iznad sam ja) da nema signala ''ispod škala'', u prizemlju di je kompjuter za račune i sl. i sad smo stavili modem ispod škala, MaxTV je spojen kabelon koji ide kroz pola kuće ALI NEMA SIGNALA NA DRUGOM KATU DI SAN JA!!!! I sad ja predložim da mi malo produže kabel (majstori, imaju alat) ali ne... I sad san ja bez usranog interneta na laptopu na kojem mi nema usranog displeja! I kaže stari da ćemo zvati čovika koji će nam to produžit, a ove majstore smo čekali 30 dana! A njima je to bilo samo 5 minuta posla

LJUT SAM!!!

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 17:19 (Šef).
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ja Bug redovito kupujem. I kad bude 99 stranica reklama + 1 naslovnica ja bum ga kupio Nevinašce  Sad sam malo pretjerao  Cool

BUGofil! Ja ga tu i tamo u birtiji ili brijačnici uzmem u ruke, a inače čitam PC Chip, jer mi je osobno nekako bolji Cool

Sada kada mi se na PM obrati Miro sa otpusnim pismom Šutim

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

Napokon došli majstori da stave MaxTV i internet, odnosno da spoje modem i ispalo je da ako je modem u dnevnom boravku  (TV je tu i kat iznad sam ja) da nema signala ''ispod škala'' di je kompjuter za račune i sl. i sad smo stavili modem ispod škala, MaxTV je spojen kabelon koji ide kroz pola kuće ALI NEMA SIGNALA NA DRUGOM KATU DI SAN JA!!!! I sad ja predložim da mi malo produže kabel (majstori, imaju alat) ali ne... I sad san ja bez usranog interneta na laptopu na kojem mi nema usranog displeya! I kaže stari da ćemo zvati čovika koji će nam to produžit, a ove majstore smo čekali 30 dana! A njima je to bilo samo 5 minuta posla

LJUT SAM!!!

bitno da je gotovo

15 godina
Ma najbolje je krast internet drugima to sam svatia davno ;) samo što je to ne znam :(
16 godina
Oly_E3 kaže...
Ivan M. kaže...

Ja Bug redovito kupujem. I kad bude 99 stranica reklama + 1 naslovnica ja bum ga kupio Nevinašce  Sad sam malo pretjerao   Cool

BUGofil! Ja ga tu i tamo u birtiji ili brijačnici uzmem u ruke, a inače čitam PC Chip, jer mi je osobno nekako bolji  Cool

Sada kada mi se na PM obrati Miro sa otpusnim pismom  Šutim

Oljy, fali ti pola zvjezdice Smijeh

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pomoću trikova.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Ma što je gotovo?! Isti mi ku*ac kao i prije, samo sada imam MaxTV, ali nemam poštenu televiziju (neka zamjensak od 19-ak inča).

A ja mislija ad ću večeras moći igrati COD4 na laptopu!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Ma najbolje je krast internet drugima to sam svatia davno ;) samo što je to ne znam :(

Nema nijedne kuće sa wirelessom oko mene u krugu 200 metara

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Oljy, fali ti pola zvjezdice Smijeh

Ma tko ju hebe... Imam SS kada sam napunio svih 5 pa, ako nište, hvaliti ću se pomoću njega. Samo postoji problem, reinsalirao sam Windowse u međuvremenu Sramim se

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
1.Lovac kaže...

Shvatio je i polančec kako posao ide pa ga eno Cool

Bolje vam je imati svoj internet, nego čekati kad će vam netko pokucat na vrata Izlanuo se

Zato Jurra kad surfa, zaključa sva vrata u kući i prozore pozatvara  Nevinašce

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Shvatio je i polančec kako posao ide pa ga eno Cool

Bolje vam je imati svoj internet, nego čekati kad će vam netko pokucat na vrata Izlanuo se

Zato Jurra kad surfa, zaključa sva vrata u kući i prozore pozatvara Nevinašce

Ja imam onaj minigun koji si mi poklonio tamo negdje davno Cool

15 godina
OĆU NOVI KOMP :(
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
OĆU NOVI KOMP :(

i ja pa se nežalim

15 godina

Mislio sam mijenjat AV ovaj tjedan, al mi se neda skidat i sve to. Iako je avg jedan od lošijih AV-ova, mene jako dobro služi i nisam imao nikakvih problema s njim ikad.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
15 godina
Da ali ja imam novac i želim ga potrošit no nedaju mi moji roditelji
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

trećinu plati nekome da ih kokne

trećinu da se izvučeš i

trećinom kupi komp

15 godina
1.Lovac kaže...

A zašto ti ne daju? Čekaj da pogodim zbog škole, nemaš dobre ocjene? Napravi kompromis popravi ocjene i kupi ga na ljeto.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 17:40 (SwaggerBeast).
15 godina
protjeran

Kako da obrišem patch od CoD4a molim vas, ja se tu dopam s vama a frend šizi!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Kako da obrišem patch od CoD4a molim vas, ja se tu dopam s vama a frend šizi!

deinstalacija igre

15 godina
SwaggerBeast kaže...
1.Lovac kaže...

A zašto ti ne daju? Čekaj da pogodim zbog škole, nemaš dobre ocjene? Napravi kompromis popravi ocjene i kupi ga na ljeto.

Ocjene su u redu nego ja nemam svoju sobu a želim kupit novi stol i komp a sobu ću dobit tek na ljeto a to mi je puno za čekat jer sad bi volio igrat BF BC2 i slične igre a ne mogu :(

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

deinstalacija igre

Probao, kaže da detektira već jedan patch... Poludit ću!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
Ja se u to lave ne razumijem pa ti ne mogu pomoć sorry :(
Nego Šefe ja imam wireless u sobi i u dnevnoj sobi ne mogu uhvatit signal nego na low/very low i ne mogu ništa radit a razlika između moje sobe i dnevne je jedno 15 metara :(
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
P4k1 kaže...

deinstalacija igre

Probao, kaže da detektira već jedan patch... Poludit ću!

system restore

15 godina
1.Lovac kaže...

Ocjene su u redu nego ja nemam svoju sobu a želim kupit novi stol i komp a sobu ću dobit tek na ljeto a to mi je puno za čekat jer sad bi volio igrat BF BC2 i slične igre a ne mogu :(

Strpljen = spašen :) Skupljaj onda još novaca do ljeta, koliko se sjećam imaš 5k za stol i Pc, skupljaj još do tada pa ćeš još bolji komp moć uzet.

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

system restore

nop..

15 godina
neaktivan

čiščenje registry baze

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

čiščenje registry baze

CCleanerom učinjeno, nop..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice