znam ali kako je gman reka opet će biti njih
Onda molim vašu pomoć i prijavite takve a ja ću ih preusmjerit tamo:)
Ja sam uvijek spreman prijavit
BTW,dobar dan!
znam ali kako je gman reka opet će biti njih
Onda molim vašu pomoć i prijavite takve a ja ću ih preusmjerit tamo:)
Ja sam uvijek spreman prijavit
BTW,dobar dan!
Ovih dana razmisljam da otovrim temu o grafama,o tome koliki su napredak dozivjele.
Bilo bi fora napisat tako nešto. Znači od samih početaka (naravno sa slikama) pa do danas. Eh kad sam imao ZX Spectrum to je bila grafika:)
Spojen na Ei Niš crno bijeli tv, kasnije na Gorenje u boji...jaooo:)
Ovih dana razmisljam da otovrim temu o grafama,o tome koliki su napredak dozivjele.
Zašto ne!Ako imaš volje,materijala i znanja počni odmah
Potruditi cu se ovih dana pa ako Bog da zdravlja biti ce gotova do ponedjeljka.
Ljudi, kako da na Win7 vratim lp na engleski? Nesnalazim se na Hrvatskom al nikako
Ljudi, kako da na Win7 vratim lp na engleski? Nesnalazim se na Hrvatskom al nikako
Control Panel > Clock,Language and Region > Change Display language
Preskocim jos 26 forumasa i imam zvijezdicu i pol.
Preskocim jos 26 forumasa i imam zvijezdicu i pol.
Ja moram još 23 za 2,5 zvjezdice
Nesviđa mi se ova sedmica... Kako da obrišem patcheve koje sam instalirao u CoD4?
Nesviđa mi se ova sedmica... Kako da obrišem patcheve koje sam instalirao u CoD4?
majke ti mile deinstaliraj sedmicu i vrati se na xp ili vistu
Stigao novi BUG.
Stigao novi BUG.
Tek sad
Prodam ti ja kod za nagradnu igru za 20 kuna
Kako da obrišem patcheve koje sam instalirao za CoD4? Frend ima RIPanu verziju na XPu, i kad mu idem installat patch kaze da vec ima jedan instalirani, ja uđem u igru i piše da je patch 1.0.523.. Gledam jesi ti normalan?
pomaganjem drugima
E pa skup je BUG Vjerojatno u tiskari imaju neki bug pa umjesto 25 tiska 35
Dobro da ste me podsjetili da moram kupiti PC Chip i Digital Foto i Foto MAG i što se nađe uz to
Dobro da ste me podsjetili da moram kupiti PC Chip i Digital Foto i Foto MAG i što se nađe uz to
A VIDI. Imaju par dobrih tema
VIDI je isto informatički časopis? Ili nešto erotsko?
evo ti si mene na njega posjetija i evo i mrežu i dr.
a sad dosta reklamiranja
VIDI je isto informatički časopis? Ili nešto erotsko?
A tko će ga znat. Ima svega pomalo.
Nisam još stigao sve prolistat, tako da
Ima ih dosta, al zna se koji je najbolji ^^ 35 kuna ako je previše pogledaš prije teme koje su u njemu i odlučiš da li kupit ili ne
hahahaha, Oly kralj, erotsko ahahahaha
hahahaha, Oly kralj, erotsko ahahahaha
VIDI se zove... Šta ti ga ja znam, tj. što da vidim
Ima ih dosta, al zna se koji je najbolji ^^ 35 kuna ako je previše pogledaš prije teme koje su u njemu i odlučiš da li kupit ili ne
Ja Bug redovito kupujem. I kad bude 99 stranica reklama + 1 naslovnica ja bum ga kupio Sad sam malo pretjerao