Pozdrav,je li netko za malo GRID-a sada?
nick:luckyluke121
pass:privatematch123
evo ja ću za 5 min
Pozdrav,je li netko za malo GRID-a sada?
nick:luckyluke121
pass:privatematch123
evo ja ću za 5 min
ajmo lucky
HEBEM LI TI WINDOWS 7!!! Neće mi CoD MW2, neće MW1, neće Just Cause 2!! A ŠTA HOĆE??!! Jooj, zašto sam ošo sa XPa...
HEBEM LI TI WINDOWS 7!!! Neće mi CoD MW2, neće MW1, neće Just Cause 2!! A ŠTA HOĆE??!! Jooj, zašto sam ošo sa XPa...
Zato kod mene i jest dual boot! Windows7 surfanje, mjuza, filmovi, a XP za igre ;)))
BTW. zar je Just Cause 2 već izašao?
4ucker izasao je ito davnoo.A on neide na XP.
Zato kod mene i jest dual boot! Windows7 surfanje, mjuza, filmovi, a XP za igre ;)))
BTW. zar je Just Cause 2 već izašao?
Pa imaš i temu Just Cause 2
Fuj piva, kak to nista ne valja - opce sam zaboravil... Nema sanse da ja to vise priblizim svojem nepcu...
Nema do bambusa.
Nema do bambusa.
..pogotovo za jetru
Nema do bambusa.
..pogotovo za jetru
Ne pijem ja tak cesto da se ona ne bi stigla regenerirat :)
ni nemoj,fatalna kombinacija pogotovo za one koji bambus piju svaki dan
Nema do corone
Kada reinstliram GTA IV hoce li mi ostati save game?
Jel zna netko kako da namjestim CoD4 na Win7?? Jednostavno nece, neki problem kao iw3mp.exe je prestao raditi i slikaj se dalje??
Jel zna netko kako da namjestim CoD4 na Win7?? Jednostavno nece, neki problem kao iw3mp.exe je prestao raditi i slikaj se dalje??
Nevalja ti cr*ck!
Nevalja ti cr*ck!
kakav crack Bog te blagoslovi original igra
UPS!Facepalm,probaj namjestiti compatability mode na vistu ili win 7.
I u čemu je problem?
Sala IVO sala..Nemoj se ljutiti.
I u čemu je problem?
Prvo vidiš koliko će tema biti aktivna pa onda daš sticky
Sala IVO sala..Nemoj se ljutiti.
Ja da se ljutim. Ma dajj.
Ma otvorio sam da se ljudi lakše snađu i da na jednom mjestu raspravljaju. Uvijek se može tema maknut ili zaključat ako zaškripi:)
Pa naravno jer se dnevno otvore najmanje dvije teme u vezi napajanja,ali uvijek ce biti "onih" koji ce otvarati teme.
Sticky je stavljen radi toga da padobranci kada misle otvorit novu temu u tom podforumu automatski vide ovu pri vrhu. Sticky uklonim ako zaživi i nije je više potrebno progurat:)
Sticky je stavljen radi toga da padobranci kada misle otvorit novu temu u tom podforumu automatski vide ovu pri vrhu. Sticky uklonim ako zaživi i nije je više potrebno progurat:)
znam ali kako je gman reka opet će biti njih
Onda molim vašu pomoć i prijavite takve a ja ću ih preusmjerit tamo:)
Onda molim vašu pomoć i prijavite takve a ja ću ih preusmjerit tamo:)
normalno da ćemo pomoć
Ovih dana razmisljam da otovrim temu o grafama,o tome koliki su napredak dozivjele.