Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.341.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
I Am Alive kaže...

Ljudi imam problem sa MW2! Sve mi je na XPu bilo uredu, al sad kak sam prešo na Sedmicu, počeli problemi! Kada igram, sve je kao da je na max postavkama (znači FPS 40-50), dok je na XPu bilo 70-80! Sve sam isključio opet! Sve je nekako razmazano, kao da je na najnižem ali najvišem! Neznam kako da to objasnim.. I da, još nešt.. Zašto sam ja host cijelo vrijeme??

Zato kaj je igra u DX10 a xp nema dx10 pa si igrao na dx9 koji ne trosi tolko resursa grafickih i sad kad igras na sedmici onda ti se game pokrece u dx10 i uzima dost grafickih resursa i to ce ti tak sa svim igrama bit.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Pa rekao sam ti da prodaš nekom drugom
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

BUG forum je oficijalno otiso u onu stvar... Stalno me baca van...

16 godina
neaktivan
Mene je 'bacio van' jednom dok sam bio na kompjuteru, ali sad je stari pa sam ja na mobitelu.
To nas Domagoj zafrkava, 1.4. je
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Zato kaj je igra u DX10 a xp nema dx10 pa si igrao na dx9 koji ne trosi tolko resursa grafickih i sad kad igras na sedmici onda ti se game pokrece u dx10 i uzima dost grafickih resursa i to ce ti tak sa svim igrama bit.

Srecom pa jos malo (19 dana) stiže 5770...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan

Se vama promijenio youtube? I kako ga vratiti na stari izgled?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

Mene je danas dva tri puta bacio.Dečki tražim neki auto za buraza zamolio me da bude do 3000 eura pošto ga starci sufinanciraju i sad naletim na ovo.Jeli do realna cijena?

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
DJECHACHIC kaže...

Mene je danas dva tri puta bacio.Dečki tražim neki auto za buraza zamolio me da bude do 3000 eura pošto ga starci sufinanciraju i sad naletim na ovo.Jeli do realna cijena?

Bome ja stvarno puno pratim trziste automobila i novih i rabljenih, al za ovog stvarno neznam... Al to je meni jedini ruzan Audi... Neka uzme starog Golfa III i neka dere.

16 godina
neaktivan
Paolo, bio sam jednom danas i bio je drukčiji. A izgled mi nije bitan, ali ovaj mi je malo ''moderniji'' :)
16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Kakvo ti auto buraz hoce?Nađem ti ja nest.Namigiva

15 godina
neaktivan

O tome sam ja napravio temu i je stvarno se promjenio... meni vec par dana ovako je novo i puno mi je bolje staro bar meni ali sta cemo naviknit cemo se na ovo kao i na sve ostalo :)

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko
15 godina
neaktivan
Gman kaže...
DJECHACHIC kaže...

Kakvo ti auto buraz hoce?Nađem ti ja nest.Namigiva

Ma nešto malo ušminkano ništa posebno.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
15 godina
neaktivan

rezultati testova koje sam proveo na farcry 2 pomoću frapsa
znam da testovi nisu u potpunosti točni,ali snimano je na istoj lokaciji te su više manje precizni

na dijelu na kojem je snimano ovakvi su mi bili fps

max  no AA

minimum fps 38
maximum fps 72
avg fps 54.8

max 2xAA

minimum fps 36
maximum fps 70
avg fps 52.9

max 8xAA

minimum fps 35
maximum fps 69
avg fps 50.2

mislio sam da ću imati ogroman gubitak prelaskom na 8xAA,ali ugodno sam se iznenadio

15 godina
eXodus kaže...

O tome sam ja napravio temu i je stvarno se promjenio... meni vec par dana ovako je novo i puno mi je bolje staro bar meni ali sta cemo naviknit cemo se na ovo kao i na sve ostalo :)

Meni je također puno bolji stari izgled, baš sam se navikao a i bio im je krajnje funkcionalan dizajn, ali jedno mi nije jasno čemu potreba za toliko čestim mijenjanjem izgleda Youtube-a nekad ne mijenjaju baš cijeli izgled nego samo neke funkcije, jest da su najpopularniji video servis i jedna od web stranica uopće, ali pretjeruju.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 17:48 (SwaggerBeast).
16 godina
neaktivan
Pa i Facebook isto svako malo mijenja izgled
15 godina
neaktivan

Dobar dan ljudi evo me nazad. Danas puno lemija, spaja i psova.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
Šef kaže...
Pa i Facebook isto svako malo mijenja izgled

Tamo fala Bogu nisam...

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
15 godina

Jao ljudi šta sve radite

16 godina
neaktivan

Meni je novi izgled Youtube-a bolji nego stari

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Ma ja sam na Facebooku da mogu nekog nešto pitat kad treba, inače mi je bezveze
16 godina
neaktivan

POzz!Da li netko zna kako očistiti mrlje od Domestosa na majici??Stara će me ubiti kad dođe....Shebo sam novu majicu...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan

Šta ste utihnuli?Ja mislio da će sad kad nema nastave birc biti aktivniji a ono quracSmijeh

Fućkaj ga!
16 godina
Tomislav95 kaže...

Šta ste utihnuli?Ja mislio da će sad kad nema nastave birc biti aktivniji a ono quracSmijeh

izgleda da svi igraju igre

My xf.mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
Tomislav95 kaže...

izgleda da svi igraju igre

I ja bi sad CS 1.6 al nisam na svom kompu,hebigaMršti se

Fućkaj ga!
17 godina
http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Stvarno LOL! Ajde i mi otvaramo slične teme, samo po pitanju razdjevičavanja CPU-a (tzv. Overclocking Cool) i onda se hvalimo. Čisto normalna stvar Nevinašce

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Ja samo znam da Bad Company 2 nevoli moj komp :D

Neznam šta da napišem :)
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Mršti se

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Hahahaha!Hvala Bogu da ovdje nema takvih budala(ako ih je i bilo modovi su ih otjeraliSmijeh)

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Moj komp, tj. grafe, ne voli Metro 2033. Nije valjda da mi zub vremena počinje nagrizati grafe Iznenađen

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice