Svi GRID-ovic!
Idem ja napraviti preko privatea jedan hostić za LMP1 kategoriju
Odete u MP > Play Online > Private > Session list > pronađete host > unesete lozinku: 555555
Svi GRID-ovic!
Odete u MP > Play Online > Private > Session list > pronađete host > unesete lozinku: 555555
Svi GRID-ovic!
Odete u MP > Play Online > Private > Session list > unesete lozinku: 555555
ajde
Svi GRID-ovic!
nema šanse stalno mi javlja pogrešku
Domba i ja smo malo igrali... Neću pisati tko je owno
Igrali sad ja i Oly, bokte, igramo drift, iste aute imamo, ja tek krenio on vec ima 188.990! Ja onak gledam si ti na speedu bokte.. One formule das gas sat vremena prije kocis.. Oly me sabio, al ja sam njega isto 2 sabio
Domba i ja smo malo igrali... Neću pisati tko je owno
zna se HDZ
Igrali sad ja i Oly, bokte, igramo drift, iste aute imamo, ja tek krenio on vec ima 188.990! Ja onak gledam si ti na speedu bokte.. One formule das gas sat vremena prije kocis.. Oly me sabio, al ja sam njega isto 2 sabio
Pa skromno iskustvo iz GRID-a
Najbolje je bilo kada sam sa nekim proovima igrao... Preko 35 milijuna dobivaju, a ja jedva 10 milijuna
Pa skromno iskustvo iz GRID-a
Najbolje je bilo kada sam sa nekim proovima igrao... Preko 35 milijuna dobivaju, a ja jedva 10 milijuna
meni je rekord u SP oko 350 000
Meni oko 8 milijuna. Na MP-u postoje razne varijacije na temu pa ako se potrefi staza i dužina driftanja dobijaš dosta
Meni oko 8 milijuna. Na MP-u postoje razne varijacije na temu pa ako se potrefi staza i dužina driftanja dobijaš dosta
Jel znaš jel se može "kupljeni" Dirt 2 igrat MP
Treba imati onaj Microsoft Live Game account. Probao sam par puta i nisam uspio napraviti profil
Treba imati onaj Microsoft Live Game account. Probao sam par puta i nisam uspio napraviti profil
šteta jer igra je odlična
kako bi to izgledalo da igra 4-5 igrača po pustinji ili prašumi
Meni je Utah najbolja, valjda zbog lijepog krajolika :)
Meni je Utah najbolja, valjda zbog lijepog krajolika :)
dobra je
a meni su još drage malezija i kina
Ljudi molim vas da mi odgovorite bez zezancije, najozbiljnije moguće. Imam jednu ideju, koja je u stvari genijalna, a provjerio sam ju kod više stručnjaka. Tiče se zvučnih kartica, kako bih mogao te ideje prezentirati/prodati nekim firmama kao što su Asus, CL, Teratec? Ne mislim pod prodati za neke masne pare, barem prezentirati, zanima me kako doći najbolje do njih...
Ljudi molim vas da mi odgovorite bez zezancije, najozbiljnije moguće. Imam jednu ideju, koja je u stvari genijalna, a provjerio sam ju kod više stručnjaka. Tiče se zvučnih kartica, kako bih mogao te ideje prezentirati/prodati nekim firmama kao što su Asus, CL, Teratec? Ne mislim pod prodati za neke masne pare, barem prezentirati, zanima me kako doći najbolje do njih...
ili preko maila, zvat podružnice, ili zvat tvrtku za dogovorit susret
Oljy, čudi me da nisi uhvatio one zečeve na ovoj stranici.
Stae? Zaspali malo huh?
moze se igrat imas onaj teknogods fix
ja sam igrao sa fake_alertom
btw ja sam sve slozio i spreman sam
moze se igrat imas onaj teknogods fix
ja sam igrao sa fake_alertom
btw ja sam sve slozio i spreman sam
probat ću večeras ili sutra
paki, jel mi opet mozes dat ono da mogu MBytes pretvorit u GBytes?
paki, jel mi opet mozes dat ono da mogu MBytes pretvorit u GBytes?
evo ti
http://www.t1shopper.com/tools/calculate/
http://www.convertunits.com/from/MB/to/GB
Daj skontaj ovo! Instaliram Windows 7 na svoj komp i stavim 102400 i ispadne samo 100MB a ja upiso za 100GB ja gledam jesi ti normalan??!
jesi proba sve tri
jesi proba sve tri
ma sve 5, riješio problem.. Nego, imam 300GB HDD i sad idem install Winse i kaze slobodne memorije 298.9GB.. Ta reko dobro..
Bok. Samo da vas pozdravim jer sam novi na forumu. Brat mi je APazinjan. Nadam se da ćemo se slagati...
Vako cemo znaci..
u 19:00 h ko zeli da halamo GRID na 1.3 patchu nek mi da TU a ko nezeli nek mi da TD i nek obrazlozi zasto...
ako bude vise TU onda cemo halat u 19:00 i javite mi se na xfire hole3store.
Bok. Samo da vas pozdravim jer sam novi na forumu. Brat mi je APazinjan. Nadam se da ćemo se slagati...
tko ti i brat
evo, pišem vam sa Sedmice.. Koji preporod..