dobar dan svim evo ja iz škole i cili mi je dan otiša u *urac
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro! evo mene iz skole
Nego generale,stari mi donio pleksiglas 40x150 cm pa planiram stavit to na bok al nis sjec nego cijelu stranicu na bok a ostatak maknem.Nego imam pitanje,kak da napravim rupe za bocni vent a da pleksi ne pukne? I kako da zasarafim pleksi cijeli za komp a da mogu ja to lagano micat to jest tu stranicu kad idem cistit komp il slicno?
Hvala
Jutro! evo mene iz skole
Nego generale,stari mi donio pleksiglas 40x150 cm pa planiram stavit to na bok al nis sjec nego cijelu stranicu na bok a ostatak maknem.Nego imam pitanje,kak da napravim rupe za bocni vent a da pleksi ne pukne? I kako da zasarafim pleksi cijeli za komp a da mogu ja to lagano micat to jest tu stranicu kad idem cistit komp il slicno?
Hvala
bušilicom tako što ćeš pleksi stavit na komad drveta i bušit u njega, pa ako hoćeš baš 12cm rupe ubodnom pilom lagani ispilaš ostatke i turpijom izbrusiš rubove
vidama sa maticam tako šta ćeš matice zavarit/zalemit/zalipit za nosaće sadašnje stranice i na njima probušit rupe debljine vida kojimA ĆEŠ SVE ZAVIDAT
Jutro! evo mene iz skole
Hvala
bušilicom tako što ćeš pleksi stavit na komad drveta i bušit u njega, pa ako hoćeš baš 12cm rupe ubodnom pilom lagani ispilaš ostatke i turpijom izbrusiš rubove
vidama sa maticam tako šta ćeš matice zavarit/zalemit/zalipit za nosaće sadašnje stranice i na njima probušit rupe debljine vida kojimA ĆEŠ SVE ZAVIDAT
Hvala za ovo kako bi stavio str to sam i tak mislio al kako da dio pleksija zavrnem? da ga topim ili?
Hvala za ovo kako bi stavio str to sam i tak mislio al kako da dio pleksija zavrnem? da ga topim ili?
misliš iskriviš ili smotaš
to ćeš napravit tako da ćeš jedan dio pleksija uklještit nečim za stol ili sl. i fenom pošto sumljam da imaš građevinski grijač ili nećim drigim vručim šta imaš lagano prelaziš poviše površine pleksija gdje ga želiš smotat i lagano ga milimetar po milimetar kriviš u smjeru kojem hoćeš
evo sad ću ti nacrtat kako bi trebalo izgledat
misliš iskriviš ili smotaš
to ćeš napravit tako da ćeš jedan dio pleksija uklještit nečim za stol ili sl. i fenom pošto sumljam da imaš građevinski grijač ili nećim drigim vručim šta imaš lagano prelaziš poviše površine pleksija gdje ga želiš smotat i lagano ga milimetar po milimetar kriviš u smjeru kojem hoćeš
evo sad ću ti nacrtat kako bi trebalo izgledat
Netrebas,skuzio sam..hvala ti 
Bude to sad malo prek praznika gotovo 
Dobar dan!
Jel zna netko koliko je velik Battlefiel Heroes?Ja ga idem skidat a ne piše ništa,samo vrti onaj instaler
Dan!
FAQ-F*ck you!
Dobar dan!
Jel zna netko koliko je velik Battlefiel Heroes?Ja ga idem skidat a ne piše ništa,samo vrti onaj instaler
380 mb
jel tko za partiju grida?
Dobar dan!
380 mb
Kako se igra Battlefield Heroes,preko browsera ili ...?Čudno mi je što ne skida nego odmah instalira na komp
Dobar dan!
380 mb
Kako se igra Battlefield Heroes,preko browsera ili ...?Čudno mi je što ne skida nego odmah instalira na komp
mislim da nije preko browsera nego kao normalna igra ali preko neta kao crossfire
Dobar dan!
380 mb
mislim da nije preko browsera nego kao normalna igra ali preko neta kao crossfire
Pa kako je onda normalno skinit,jel netko zna?Meni je skida ovako
onda se valjda igra preko browsera
Kako vam ide kupovanje GRID-a i ostali popratni sadržaj. Imali još zainteresiranih
To je normalno Tomislav
Pozdrav svima...lagano na trening!
Kako vam ide kupovanje GRID-a i ostali popratni sadržaj. Imali još zainteresiranih
ima
ja sam sve kupija i isproba i radi savršeno
Pozdrav svima...lagano na trening!
Pa kolki ti kvadrić i straznju lozu imas kad non stop na treninge ides.
U pm, datoteka s stranim pjesmama je jednostavno isparila s harda... Koji program za vracanje podataka bi bio najucinkovitiji ?
jacu ga slozit il sutra ujutro il danas navecer 
btw sa cim cete igrat (tipkovnica,gamepad,volan?)
ja sa tipkovnicom a ti
javi kad ga složiš
dan, evo me s fesba, nakon 4-5 miseci popravili su all in računala,
pa da se javim, igrali smo tekmu dobili 6:1, još jedn i polufinale je tu.. šta se radi?
ja sa tipkovnicom a ti
javi kad ga složiš
igrat cu sa ps3 controlerom (neznam na tipkovnici a nemam nist drugo )
budem javio ....imas xfire mozda?
ja sa tipkovnicom a ti
javi kad ga složiš
igrat cu sa ps3 controlerom (neznam na tipkovnici a nemam nist drugo )
budem javio ....imas xfire mozda?
da ja sam P4k1
provala u nespavalice
lol
di ste mi svi nestali
umirem od dosade
Dan narode!Evo mene P4k1.