Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.506.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
stipica_zd kaže...

Tako se sjećam kad je Luxx odlazio pa su poludili i lockali temu.

Sad će i ovu, do 22h maximum.

Pa da,nema se kaj vise pricat.

Jedino jos neki mogu dati cestitke novom modu ali kad to prode onda pocinje spam.Mršti se

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Tako se sjećam kad je Luxx odlazio pa su poludili i lockali temu.

Sad će i ovu, do 22h maximum.

Luxxa više ne viđam po forumu. Samo se tu i tamo ulogira, ali da sudjeluje u nekoj benchmark temi, baš i ne (kao u dobre stare dane, dok Olya nije bilo kao takvog na forumu Cool)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Čitao sam negdje da čak 8800 Ultra u nekim igrama prestigne 4870 karticu Cool (The Way it is, mean to be played... vjerojatno u takvim igrama Nevinašce)

Eh ultra je priča za sebe.Imao sam priliku malo se igrati snjome i grafa je bila brža u prosijeku za 12% posto od 8800GTX.8800Ultra je prva grafa koja je imala odvojen radni takt GPU-a i shadera(što je i najviše pridonjelo porastu preformansama),al grijanje HD2900XT je bila mila majka prema ovoj.Toj garfi je 100°c bilo čist normalno(zato je maska rađena od metalnih dijelova).I uopšte ne sumnjam da je Ultra u nekim igrama ista ili čak bolja od HD4870.Jer ak gledaš sve sljedeče Nvidijine High end Single GPU grafe imaju temelj upravo te ultrice sa naravno pripadajučim optimizacijama.To je Nvidiji i postao največi problem jer do nadolazečeg fermija svi su GPU-ovi bili ili klonovi ili pak klonovi na steroidima odlične 8xxx serije.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

@I Am Alive za moda se trebas dobro potruditi,nitko od njih nije dobio taj naziv tek tako vjeruj mi,a Ribar bi trebao biti mod u Bircu i Nespavalicama.Smijeh.Narode vidimo se u Nespavalicama,idem ponovo Winse intalirati,nesto me 7-ica zahebaje,sta god instaliram,kada restartam komp izbaci mi blue screen i nece da se upali.Izlanuo se

16 godina
protjeran
Gman kaže...

@I Am Alive za moda se trebas dobro potruditi,nitko od njih nije dobio taj naziv tek tako vjeruj mi,a Ribar bi trebao biti mod u Bircu i Nespavalicama.Smijeh.Narode vidimo se u Nespavalicama,idem ponovo Winse intalirati,nesto me 7-ica zahebaje,sta god instaliram,kada restartam komp izbaci mi blue screen i nece da se upali.Izlanuo se

I know man, I know... Reko sam, I can only dream about it Plač

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Eh ultra je priča za sebe.Imao sam priliku malo se igrati snjome i grafa je bila brža u prosijeku za 12% posto od 8800GTX.8800Ultra je prva grafa koja je imala odvojen radni takt GPU-a i shadera(što je i najviše pridonjelo porastu preformansama),al grijanje HD2900XT je bila mila majka prema ovoj.Toj garfi je 100°c bilo čist normalno(zato je maska rađena od metalnih dijelova).I uopšte ne sumnjam da je Ultra u nekim igrama ista ili čak bolja od HD4870.Jer ak gledaš sve sljedeče Nvidijine High end Single GPU grafe imaju temelj upravo te ultrice sa naravno pripadajučim optimizacijama.To je Nvidiji i postao največi problem jer do nadolazečeg fermija svi su GPU-ovi bili ili klonovi ili pak klonovi na steroidima odlične 8xxx serije.

Znači od ultre su oni počeli odvajati shadere od corea. Mogli bi to i na ATIju polako primjenjivati (je da ATI ima daleko veći br. shadera, ali performansa nikada dosta Cool)

Nakraju se možda odlučim i za neki Fermi (ako to bude sve OK, jer mislim da niti Nvidia na kraju nezna što je napravila), ali žao mi je ploče, tj. gledati prazan drugi PCIe 16x slot Nevinašce

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
protjeran
Gman kaže...

E al znaš što je sad najgore, napravih onu temu ,,Kako napraviti svoj Dedicated server - TUTORIAL", no naravno, modovi ni neznaju da to postoji ... Možete ju zbumpat da ju modovi check outaju jel onda ću stavit za CoD2 i CoD4... Znam da ja jednom temom nemogu ništa postić, ali vjeruj, bit će mojih tema na milion koje možda neće bit sticky ali će bit korisne, to ti ja tvrdim svojim kompom...

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina

Domba,s kojeg foruma krades te" sticky" teme?Smijeh

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 21:49 (luckyluke).
16 godina
neaktivan

Stipe znaš neki bic do 4k za mtb,freeride i downhill trebam biti krizmani kum sad u 5 mjesecu.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Domba,s kojeg foruma krades te" sticky" teme?Smijeh

Bijahu nekada ovisnik o csu... Admini su mi dali nick c.S_0v1sn1k zato što sam cijelu noć visio na serveru i dopiz*dio im ja već i banaju me.. Reko sad ćeš ti vidit kad ja napravim svoj server za 7 ljudi pa si ti mamu bannaj.. I bilo puno i jedan dan nestalo struje i sve propade, a sad mi se neda opet radit...

17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Stipe znaš neki bic do 4k za mtb,freeride i downhill trebam biti krizmani kum sad u 5 mjesecu.

Za FR i DH teško. XC bicikala bi se našlo, ali obavezno pazi na:

Barem Deore/SRAM X7 mjenjač i sustav prijenosa. Mogu i mehaničke disk kočnice (ja više preferiram hidraulične). Vilica sa barem 90mm hoda

Uglavnom ovako nešto bi bilo dobro za XC, a za FR, DH bi se trebalo malo više izdvojiti

16 godina
neaktivan

luckyluke imaš isti avatar kao kero

Neznam šta da napišem :)
16 godina
neaktivan

dobra večer ljudi

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Znači od ultre su oni počeli odvajati shadere od corea. Mogli bi to i na ATIju polako primjenjivati (je da ATI ima daleko veći br. shadera, ali performansa nikada dosta Cool)

Nakraju se možda odlučim i za neki Fermi (ako to bude sve OK, jer mislim da niti Nvidia na kraju nezna što je napravila), ali žao mi je ploče, tj. gledati prazan drugi PCIe 16x slot Nevinašce

Da ultra je bila prva sa odvojenim taktovima GPU-a i Shadera,što se pokazalo punim pogodkom jer upravo shaderi(ili kod ATI-a streeam-ovi) rade najvažniji posao.E i ja se pitam zašto ATI nije sljedijo tu tehniku,šuškalo se da bi (tada tek pred izlazom) nova serija HD5xxx mogla imati odvojene taktove GPU-a i streeam-ova no evo pokazalo se da ništa od toga.PlačTko zna možda je upravo problem veliki broj streeam-ova.Što se fermia tiče najbolje bi bilo pričekati da Nvida pokaže sve svoje karte i planove pa tek onda u kupnju.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
Cerina15 kaže...

Ako mogu primjetiti moj ima tamnije tonove crne boje.Neodlučan

Keep this topic alive!
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Cerina15 kaže...

Ako mogu primjetiti moj ima tamnije tonove crne boje.Neodlučan

tako je...

17 godina
neaktivan
microman kaže...

Da ultra je bila prva sa odvojenim taktovima GPU-a i Shadera,što se pokazalo punim pogodkom jer upravo shaderi(ili kod ATI-a streeam-ovi) rade najvažniji posao.E i ja se pitam zašto ATI nije sljedijo tu tehniku,šuškalo se da bi (tada tek pred izlazom) nova serija HD5xxx mogla imati odvojene taktove GPU-a i streeam-ova no evo pokazalo se da ništa od toga.PlačTko zna možda je upravo problem veliki broj streeam-ova.Što se fermia tiče najbolje bi bilo pričekati da Nvida pokaže sve svoje karte i planove pa tek onda u kupnju.

Nadajmo se da će HD6000 donjeti nešto tako. Ako ne onda barem duplo veći br. streemova (kako im je krenulo ne bih se čudio Smijeh)

16 godina
neaktivan

A koliko od prilike ako znaš,vidim da puno ljudi po tim forumima spominje Konu Stinky a nisam vidio cijenu makar mislim da to mali milijun košta.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 21:59 (DJECHACHIC).
16 godina
protjeran

LOCK!

Trk u nesplavalice ;)

16 godina
neaktivan

OPEN

Dobro jutro svima

evo kavica

Tko gleda kvalifikacije?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan

Jutro narode!Evo ja ponovo instalirao 7-icu jer me nesto zahebavala,zasad sve ide ok.

odmaranje uz kaficu odmaranje uz kaficu
16 godina
neaktivan

Jutro ljudi!Kaki lijepi proljetni dan 8 sati-10 stupnjeva (Slav.Brod)

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 7:55 (_Dangerous_Lickz_).
17 godina
neaktivan

Evo zvijerki! Nvidia GeForce GTX480 i GTX470 Cool

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

big disappointment

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Oly_E3 kaže...

big disappointment

Toliko od Nvidijinog pre*eravanja da će GTX380 (tj. 480) pregaziti 5970 Šutim LOOOL!

16 godina
neaktivan

Ajmo tko će mi bit frend na Xfireu nick mi je P4k1

18 godina

Dobro jutro. Evo svima Coca Cola za popit pošto sam dobio posao u Coca Coli kao TP! Ako netko hoće može bacit malo viskija unutra, ja hoću Smijeh

Za viski kolu :) Za viski kolu :)
ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

dodaj mene Izzy904.

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dobro jutro. Evo svima Coca Cola za popit pošto sam dobio posao u Coca Coli kao TP! Ako netko hoće može bacit malo viskija unutra, ja hoću Smijeh

Čestitam na dobivenom poslu

Gman kaže...
P4k1 kaže...

dodaj mene Izzy904.

evo jesam

16 godina
protjeran

Jutro spammers... Šta se radi?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice