Oly, a kak to da ti hardwer-fan ne sudjelujes u temi ? Istina je da se na kraju nije bas puno pricalo o samom hardweru :D
Nvidia Fermi?
Pa nisam imao potrebu, tu i tamo bi nešto malo pročitao 
Oly, a kak to da ti hardwer-fan ne sudjelujes u temi ? Istina je da se na kraju nije bas puno pricalo o samom hardweru :D
Nvidia Fermi?
Ma nasao se jedan nvidia fan i poceo trubit kako mu frend ima u SLi-u GTX480 - neko piskaralo da to posjeduje... Onaj neki teo valic/galic, pitaj Boga... Nikako da poslikaju te grafe - kao ne smiju....:D
Nvidia Fermi?
Da, o fermiu se prica...
Pozdrav ljudi..Nego dali netko zna biologiju za 8 razred jer imam par pitanja a nemrem ih nac u udzbeniku a sutra pisemo
BTW odgovarao valove fizike i dobil 5..
Ma nasao se jedan nvidia fan i poceo trubit kako mu frend ima u SLi-u GTX480 - neko piskaralo da to posjeduje... Onaj neki teo valic/galic, pitaj Boga... Nikako da poslikaju te grafe - kao ne smiju....:D
Naravno da ne smiju - šta ti misliš da službeo još neobjavljene proizvode prije službenog predstavljanja možeš slikati i postati po forumima kako god želiš?
Naravno da ne smiju - šta ti misliš da službeo još neobjavljene proizvode prije službenog predstavljanja možeš slikati i postati po forumima kako god želiš?
Ma, puno se toga ne smije. Koliko ima samo primjera di novinari spijuniraju automobile i sl... Kolko njihovih slika se prije otkrije nego sto su sluzeno predstavljeni i jos k tome se sve redovito objavljuje na webu... Ne trebaju nama testovi, nego neka samo poslikaju da dokazu da nesto imaju. Sad mogu ja izvalit da imam troglavog radeona 6990. Je, ali vam ne smijem nista rec niti pokazat jer ne smijem...
Ma, puno se toga ne smije. Koliko ima samo primjera di novinari spijuniraju automobile i sl... Kolko njihovih slika se prije otkrije nego sto su sluzeno predstavljeni i jos k tome se sve redovito objavljuje na webu... Ne trebaju nama testovi, nego neka samo poslikaju da dokazu da nesto imaju. Sad mogu ja izvalit da imam troglavog radeona 6990. Je, ali vam ne smijem nista rec niti pokazat jer ne smijem...
Novinar je plaćen da otkrije tajne od npr. novog mercedesa, a ako mercedesov zaposlenik otkrije novi auto bez dopuštenja - dobiva otkaz. Ista stvar je ovdje - ako prijevremeno otkrije vjerovatno neće dobiti više ništa od nvidie, a možda i od drugih proizvođača jer će ga smatrati nepouzdanim.
Ja ne ulazim u to da li on ima fermi ili ne, ali tako stvari funkcioniraju...
Ne bi previse ulazil u dubinu, ali vec je postano podosta slika od fermi-a... Nema veze, boli me briga.
O nesrećo, opet se nekome spajaš na vezu.
Sram te bilo. 
...nesrećo...opet kriviš mene zbog nesavršenosti windowsa i ostalog software-a...
i ti bi da možeš
saznao sam zasto je zero suspendiran 
...odaj nam tajnu...
???????
why
evo vam na PP
a evo malo me hebe forum pise da sam dostigao limit PP za danas, rekao je rekao je u temi hip hop !"#$%& vam mater idioti glupi
a evo malo me hebe forum pise da sam dostigao limit PP za danas, rekao je rekao je u temi hip hop !"#$%& vam mater idioti glupi
šta postoji limit PP
edit: stiglo
šta postoji limit PP
edit: stiglo
ocigledno... Jurri nisam mogao poslat, evo govori vam preko mene da vas promatra i da preslabo spamate sram vas bilo
Ma taj se limit javlja samo kada par puta za redom u jako malom razmaku pošalješ puno privatnih poruka ( barem meni ). Nakon minute opet normalno.
tko ga hebe
ali stvarno smo zadnjih dan dva slabo spamali
tko ga hebe
zero ti porucuje da cete se razracunat 07.04 
tko ga hebe
u vezi čega
jesi ga to ti nasljedija pa svima daješ TU
jel sutra imaš školu
...evo jedno pivo za sve suspendirane i protjerane, ali pod uvjetom da mi odmah stisnu thumb up...
ok fala ja sam suspendiran...
Večer...neloš dan meni...
tko ga hebe
u vezi čega
jesi ga to ti nasljedija pa svima daješ TU
jel sutra imaš školu
da iman, mi i MIOC hebem ti sve po spisku derpe jedni
jesi in sinja sponzora tamo gori 
Večer...neloš dan meni...
meni nije moga bit gori