Dugo te nisam vidio pa sam pomislio da je avatar nov.
Vise sam navikao na onu macku.
Dugo te nisam vidio pa sam pomislio da je avatar nov.
Vise sam navikao na onu macku.
Dobar dan!Dobio sam danas novi DVD player,kupio u Konzumu za 179 kn!Stavio film i ono na titlovima nema slova č,ć,ž,đ i š nego su neki znakovi!Jel netko zna kako to riješit?DVD je Telefunken TLF2001
Narode!Evo javljam vam se sa 7-ice,ma cudo,odlicna je.Sad slijedi instalacija potrebnih programa,ovaj IE je brz neznam dali instaliram Chrome uopce.
Narode!Evo javljam vam se sa 7-ice,ma cudo,odlicna je.Sad slijedi instalacija potrebnih programa,ovaj IE je brz neznam dali instaliram Chrome uopce.
Kakav IE???Opera je puno bolja,Firefox isto,a za Chrome neznam,nikad ga nisam koristio!
Kakav IE???Opera je puno bolja,Firefox isto,a za Chrome neznam,nikad ga nisam koristio!
Oprobo sam sve browsere i odlučio sam se za Apple Safari (4.0.5 najnovija)
Opera mi se nije svidjela, malo mi je čak i konfuzna bila. Firefox me hebao u zdrav mozak. Chrome sam koristio dosta dugo na laptopu, ali imao je neke stvari koje su me smetale. IE, što je to??? 
Dobar dan!Dobio sam danas novi DVD player,kupio u Konzumu za 179 kn!Stavio film i ono na titlovima nema slova č,ć,ž,đ i š nego su neki znakovi!Jel netko zna kako to riješit?DVD je Telefunken TLF2001
Ja sam kupio philipsov dvd za 600 kn i isto mi se pojavljuju ti znakovi.
Stavljao sam razne firmware-ove i nista. Stavljao sam od službenih do neslužbenih.
Za IE se nadam da se salite,a Safari mi je na kompu koji je dosta spor,a Chrome mi najvise odgovara
EDIT : ako netko ima key za Ashampoo Burning Room 9 nek mi posalje na PM,Hvala!
Ja sam kupio philipsov dvd za 600 kn i isto mi se pojavljuju ti znakovi.
Stavljao sam razne firmware-ove i nista. Stavljao sam od službenih do neslužbenih.
kod nekih playera pomaze update firmware-a(npr slucaj s mojim starim Philipsom) ako ne pazi na formate u kojem su ti tilovi - ovo vrijedi za divx
Oprobo sam sve browsere i odlučio sam se za Apple Safari (4.0.5 najnovija)
Opera mi se nije svidjela, malo mi je čak i konfuzna bila. Firefox me hebao u zdrav mozak. Chrome sam koristio dosta dugo na laptopu, ali imao je neke stvari koje su me smetale. IE, što je to??? 
safari hackeri na onom svojem godisnjem okupljanju redovito razvale za manje od dvije secunde
Dobar dan,evo pišem iz škole.
dan dobra ti škola kad imaš komp mi smo pisali na pločicama i radili papirnate avijone
sa porukama,znaju ti roditelji kaj delaš
eto mene kaj velite na pesmu....
Slabo, slabo se spama...
kakva je igra ovaj Batman Arkham Aysulum?Znam sta je ali da mi netko malo opise radnju?
Dobra večer ljudi evo mene iz škole sa peticom iz matematike
Šta ima kod vas kod mene kiša'
Koji su to n00bovi došli da nam pokvare birc
Dobra večer ljudi evo mene iz škole sa peticom iz matematike
Šta ima kod vas kod mene kiša'
Koji su to n00bovi došli da nam pokvare birc
A evo i u Splitu cili dan sipi i još nije stala. Meni ne smeta jer volim ovako vrijeme...
Večer...pizza i cola za večeru...
i ja bi jednu JUMBO pizzu
Dobar tek! ;)
Hola! Kako smo!
Idem ja updatati liste (Heaven, Tropics, Sanctuary, Everest. Uhvatila me neka neopisiva želja, inače mi je to zadnja stvar koja mi se da raditi u životu
)
BTW. Zna li netko nekakav program kojim bi mogao snimati video dok radim u Sketchupu?
Dobro večer!Ja sa šljake.Prazan birc,slabo pive,samo opušci u pepeljarama.Idem malo odigrat Bioshocka da se isšokiram i odmorim...
Hola! Kako smo!
Idem ja updatati liste (Heaven, Tropics, Sanctuary, Everest. Uhvatila me neka neopisiva želja, inače mi je to zadnja stvar koja mi se da raditi u životu
)
BTW. Zna li netko nekakav program kojim bi mogao snimati video dok radim u Sketchupu?
Cam studio,Hypercam (ima glupi natpis u lijevom kutu ak ga ne regaš inače je dobar)
Pozdrav svima kaj se dela.
Evo ja jos uvijek zaluden cijenom ovih novih Phenoma.
Ako bu cijena 1055T-a bila pisljivih 200 dolara kupujem ga kad skupim pare.
Samo me brine ako nece biti kompaktibilan sa mojom plocom.
A valjda bude,ipak je to s.AM3 a moja maticna ih podrzava.
Kaj vi mislite kolko ce ta zvijer kostati kod nas?
E Oly ti si cijeli u nekakvim reziltatima.
ti
Samo me brine ako nece biti kompaktibilan sa mojom plocom.
A valjda bude,ipak je to s.AM3 a moja maticna ih podrzava.
Kaj vi mislite kolko ce ta zvijer kostati kod nas?
Neće biti kompatibilan s tvojom matičnom.
razjasni ja sam stupido