Jutro ljudi!Idem učiti nakon 30 minutne stanke...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li ko neki link na netu za Odiseju. Trebaju mi kratki sadržaji za 6, 9 i 19 pjevanje. Hitno mi je
dobro jutro svima koji su se sad digli
Ima li ko neki link na netu za Odiseju. Trebaju mi kratki sadržaji za 6, 9 i 19 pjevanje. Hitno mi je
Itko??
Itko??
http://www.lektire.org/ potraži
Hvala paki, ali tu ima samo 19 pjevanje. 
Hvala paki, ali tu ima samo 19 pjevanje. 
upiši u google lektire i lista po stranicama i li upiši točno šta ti triba
Kako učiti:10 minuta učite-30 minuta stanka-9 minute učite-40 minuta stanka (dalje samo smanjujte za 1 minutu učenje,a stanku produljujte za 10 minuta) 

'Trebalo bi'
'Trebalo bi'
trebalo bi ali NEĆEMO
'Trebalo bi'
trebalo bi ali NEĆEMO
ja sam jucer OPET izbjegao kemiju
ali sam zato hrvatski dobio jedan, ali najtragicnije je sta san tog asa daaaaavno dobia i ova ga nije upisala a ja nisam skuzio
HOĆEMO danas mi je lektira a ja blage veze nemam, ubiva me ovi Odisej i 6 i 9 pjevanje
ja sam jucer OPET izbjegao kemiju
ali sam zato hrvatski dobio jedan, ali najtragicnije je sta san tog asa daaaaavno dobia i ova ga nije upisala a ja nisam skuzio
ha ha
evo ja dobija pola zvjezdice veeee
Jutro ljudi!Ja sam "učio",ali naravno ništa nisam naučio samo sa gledao u knjigu i brojao slova...
Nisam ni primjetio da ih nema, možda su ime promjenili, sumnjam da bi tim sa najboljim ripovima tek tako nestao...
I ja bi moga danas koju jedinicu popiti, vrlo lako....nema se volje...
ja trenutno iman samo 3 asa 
A ja bi ovih dana mogao koju zvjezdicu izgubiti.
Vise mi se ne da pisati po 30-tak poruka dnevno.
A predobri su mi njihovi ripovi, samo ekstraktaš u cmd-u (!) i to je to, nema krakanja i sl.
Baš i nemaju više svrhe ripovi kada gotovo svi imaju divlje veze i flat rate...
dan narode!evo ja se malo javljam iz skole,kad dodjem kuci na laptop pada Windows 7 Ultimate x64 i bye bye Vista.

A predobri su mi njihovi ripovi, samo ekstraktaš u cmd-u (!) i to je to, nema krakanja i sl.
ja vise volim kad mi je instalacija, ali moguce da je sa njima ista stvar kao i s axxo-m
Mitsi, što je sa aXXom?
Mitsi, što je sa aXXom?
pa i on je nesto nestao prosle godine
Mitsi, što je sa aXXom?
pa i on je nesto nestao prosle godine
valjda skuzio covjek da se ne zivi od internet slave - treba s necim placat racune
Evo mene opet!Skinio virtual disk za vmware sa Windowsima 98...Nako pola sata korištenja vratio sam se na 7icu.Sada se ne mogu priviknuti...
Mitsi, što je sa aXXom?
Skullptura je nestao nemam pojma zašto
Synergy je još aktivan
ToeD je rekao da će prestati ripati zbog novih obaveza (neki tvrde da mu se rodila kćer)
Dopeman - nemam pojma što je s njim, a iskreno nikada ga nisam n ni volio