Ti bi samo odustao,ko i od Francuske 'jel!Nema odustajanja.Ima da zatrpam forum problemima
...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan i vama šta se radi?
Dan svima i ovim francuzima iznad.
bok,vidim da si u temi predstavite se novajlijama zaželio dobrodošlicu..lijepo,mene su dočekali kartonima svojedobno
bok,vidim da si u temi predstavite se novajlijama zaželio dobrodošlicu..lijepo,mene su dočekali kartonima svojedobno
A čuj prvo dobrodošlica pa onda karton.
(šalim se)
Ma učinilo mi se zgodnim pozdravit novajlije. Žao mi je što si ti dočekan kartonom:(
pa i ja sam (žutim) pa se ne žalim
I ja sam se predstavio u toj temi, nakon dvije godine...evo maloprije sam se predstavio
Ja sam se isto sad predstavio
A čuj prvo dobrodošlica pa onda karton.
(šalim se)
Ma učinilo mi se zgodnim pozdravit novajlije. Žao mi je što si ti dočekan kartonom:(
..ma početno nesnalaženje i greške,imaš problem..registriraš se i ne čitaš pravila jasno..
to me koštalo pola zvjezdice,al mi je malwarebytes to nadoknadio
edit:i mentor rambox
...ako još netko zna kakvu bajku, nek' se pridruži seneki...
...ako još netko zna kakvu bajku, nek' se pridruži seneki...
..evo ja ću,najviše sam naučio od jurre

bah,znam da nije korektno ali nadam se jurra da se nećete ljutiti što ću staviti ovu vašu fotografiju s fejsbuka
predomislio sam se, evo malo fotosa iz ovogošinjeg okupljališta bikera u daytona beach,pola miliona bikera iz čitavog svijeta
zakon slike...
evo onda još malo
Ja mislio da ti samo spamati znaš

bah,znam da nije korektno ali nadam se jurra da se nećete ljutiti što ću staviti ovu vašu fotografiju s fejsbuka
predomislio sam se, evo malo fotosa iz ovogošinjeg okupljališta bikera u daytona beach,pola miliona bikera iz čitavog svijeta
WOW i tam si bil,ljepo je tebi.
Pozdrav svima.
Evo ja vec sat vremena delam u PowerPointu vodic kroz OC za "svoju dusu",tek tolko da naucim baratati tim programom.
Nema ga smisla pokazivati posto su svi tekstovi pokradeni iz one teme,jedino sto sam sam napravio je da sam umetnuo slike pored teksta
i ukrasio pozadinu raznim dodacima.
Uskoro MOZDA krenem sa recenziranjem igara(ovo mozda nemojte shvatiti kao da cu sigurno to napraviti,sve ovisi...)
Kaj vi delate?
Pozdrav svima.
Evo ja vec sat vremena delam u PowerPointu vodic kroz OC za "svoju dusu",tek tolko da naucim baratati tim programom.
Nema ga smisla pokazivati posto su svi tekstovi pokradeni iz one teme,jedino sto sam sam napravio je da sam umetnuo slike pored teksta
i ukrasio pozadinu raznim dodacima.
Uskoro MOZDA krenem sa recenziranjem igara(ovo mozda nemojte shvatiti kao da cu sigurno to napraviti,sve ovisi...)
Kaj vi delate?
Isto što i ti, samo ja radim prezentaciju o FPSovima za školu...
Lipi bajkeri heh
WOW i tam si bil,ljepo je tebi.
..nisam bil tam,frend je bio..
Dobar dan svima kako brzo spamate 
Za skolu?
Za skolu?
Yap... Informatique 
Evo ja tražim neki USB za bežični internet,ovo smeće trknem nogom dok igram igricu i odma me izbaci van
Za skolu?
Yap... Informatique 
Profesora informatike zanimaju FPS-ovi?

Evo ja tražim neki USB za bežični internet,ovo smeće trknem nogom dok igram igricu i odma me izbaci van
Zasto ne probas zicno se spojiti?
Vise ces uzivati nego preko bezicnog,jer preko bezicnog se signal zna gubiti pa to rezultira laggom.
A znas kako lagg frustrira...
Ako bas ciljas na bezicni,dobar je izbor D Link DWL G-122
Vise ces uzivati nego preko bezicnog,jer preko bezicnog se signal zna gubiti pa to rezultira laggom.
A znas kako lagg frustrira...
Ako bas ciljas na bezicni,dobar je izbor D Link DWL G-122
A već sam mislio al bi moro čuda radit da ga povežem s modemom moram se s tatom dogovorit kako čemo to napravit jer mi stvarno živce to više diže
EDIT:Taj imam od D linka imam doma sam ga nisa koristio prije,bio je kod buraza a sad mu je matična otišla pa ču si ja prisvojit taj.
A već sam mislio al bi moro čuda radit da ga povežem s modemom moram se s tatom dogovorit kako čemo to napravit jer mi stvarno živce to više diže
Kupi UTP kabel i provuci ga po zidovima,najbolje ti je kabel provuci na krizanju vertikalnog zida i stropa,tako ce se najmanje vidjeti i nikome nece smetati.
Tako sam ja rijesio problem oko toga.
UTP kabel puno je jeftiniji od wirelessa(4 kune po metru kabela dode) i bolja ti je veza.
Što čuda ja imam usb modem i treba ti možda 10 minuta da ga povezeš sa kompom a u ti 10 minuta ti spada samo da te drivere instaliraš i ništa više posebno