Ja baš slažem pileću juhu,pečeno meso-piletina,prilog rizi-bizi,salata cikla.Poslije pivčuga i keksi ko oće...
Ja popio dvije limenke Slinavko Cole... Keksi može ali kasnije...
Ja baš slažem pileću juhu,pečeno meso-piletina,prilog rizi-bizi,salata cikla.Poslije pivčuga i keksi ko oće...
Ja popio dvije limenke Slinavko Cole... Keksi može ali kasnije...
Ja se sad napravio čevape i pljeskavice s lukom i lepinjama i sad sve to zlio s jednim gemištom
Briši ovaj post,nedaj Bog da te Oly vidi.
ja lipo juha od poma(rajcica), sniceli, pljeskavice, manistra s mesom i krumpiri u pecici ^^
podsjeti me koji je cilj zadatka
Heh, trebam otiči u ured šefa, ali nemam blage kako i šta tamo trebam raditi
zeero gdje nam je mile... trebali bi mu koju pivu platit 
Heh, trebam otiči u ured šefa, ali nemam blage kako i šta tamo trebam raditi
vjerojaatno zadatak kad trebaš krivotvorit radni nalog
pričekaš da ti čuvari odu i moraš uć u sobu ( može bit ta sa slike) i uđeš u ventilaciju koja te vodi do prostorije di je maketa one građevine
iz nje se tribaš išuljat tajnici iza leđa u poopov ured i doć mu do stola da krivotvoriš nalog te se odmah moraš sakriti u ormar da pop i tajnica izađu iz prostorije te im se ponovno iz leđa prošuljat nazad kuda si doša
mene nema, a priča se o balunu
pravi potez, čistokrvnog golgetera,
odavno ne pratim hnl, jer je kao šta vidite
tragedija, samo gledam utakmice i pratinm klubove
iz lige petice...
@cerina15 sorry ako sam u krivu mozak mi usporeno danas radi
Ako su to oni RIP-ani filmovi sa torrent trackera onda se nema sta zaliti,to su videi u vrlo niskoj rezoluciji tako kada se gledaju u full screenu izgledaju katastrofa.
Sve vrste filmova,ripane,originale,ukratko sve...
Fala,to mi je i Oly preporučio.Budem probao,pa ak nebu šljakalo javim...
Bok svima kaj se dela, ne trebaju mu nikakvi codeci bezvezni to je skroz nepotrebno pogotovo ne ovaj K-lite ćuspajz.
Nek skine i instalira MPCHC ili Splayer odlican programcic za video gledat, a odlican je zato kaj u njemu radi motor od MPCHC.
Splayer samo bolje izgleda od ovog prije spomenutog programa no u stvari to su isti programi ispod haube. Oba dva koriste DXVA i UVD video procesor na grafickim karticama automatski, pa mos gledat Full HD video bez frke. Od hrpe instaliranih codeca mos samo napravit problem na kompu, a uz ova dva programa ne trebas nist drugo osim njih i nema frke. Ja preporucam nek instalira MPCHC jer je trunkicu brzi u otvaranju videa kad ne mora trosit vrjeme na sminkeraj i ak ti ne trebaju neke dodatne finese.
http://mpc-hc.sourceforge.net/
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/SPlayer.shtml
http://i40.tinypic.com/b4x0nb.jpg
zeero gdje nam je mile... trebali bi mu koju pivu platit 
Ma tko će ga znat, nesta je prid neko vrime, kaže u potragu za novi stvarima za lager, pa kad naleti štagod, ja ti javin, ali sad je sezona suše...
Upravo sam malo zaigrao igru nakon dugo vremena, al nema u meni vise one zelje za gamer-stvom.. Odigrao sam 15-20 min i uninstall...
ja bia kod prijatelja malo na ps3
bacia dva dema...
god of war3 i heavy rain tako nešto
bump
dva dana san izdrža, treći nisam moga bez spize...
ma bacia se na meso, pa kvragu i jezk, no dobro je
šavovi nisu popucali,
šavovi nisu popucali,
koliko dugo moraš imat šavove
Ohaaaaaaaaaaj,di ste spammeri???? 35k postova???? Impresivno...svaka vam čast:)
Evo zato jedna runda:
Ti bokca pa di si ti ja sam mislil da te neko otel mozda kak je kod tebe.
Preporučite mi dobar-jednostavan program za snimanje na diskove,al da ima mogućnost snimanja na 2 diska.Mislim da ima opciju da sam prepolovi datoteke i da ih snimi na 2 diska,ako ne stane na 1.To se odnosi na programe koje nemoš bilo ,kako odrezat i presnimit na disk...
šavovi nisu popucali,
koliko dugo moraš imat šavove
dva tjedna, ako ne ispadnu sami onda moram na skidanje...
Codeci nula bodova.Playeri nula bodova.Sve isto ko i prije ništa ne pomaže.I dalje slika i zvuk brejkaju.Ima li nekih drugih ideja?
Razmišljam da pokrenem klan. Gamerski. O ćemu sve trebam razmišljat, Logo, Ime, Sajt, trebo bi prijavit na onaj site clanbase.ggl.com.... Što još?
Sad već imam oko 10 članova, ugl se svi poznajemo u RL. da svejedno pozivamo i druge?
I još me zanima kakve su nagrade na velikim Eventima i natjecanjima?
Di ste mi svi nestali?
Otisli na cevape 
Codeci nula bodova.Playeri nula bodova.Sve isto ko i prije ništa ne pomaže.I dalje slika i zvuk brejkaju.Ima li nekih drugih ideja?
..odustani
..odustani
Seneka pa di si ti?
sinoć sam se vratio iz francuske,nenaspavan i sheban od puta..
inače pozdrav svima
Dan svima....