Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.555.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Oly_E3 kaže...
rambox kaže...
Oly_E3 kaže...

Jel to AMD ima OC potencijala k'o mrtav konj, ili ja nešto krivo radim?!

Najme Phenom 920 ide na 240MHz FSB bez problema, ali niti mrvicu više! Isto tako memorija ne može raditi na frekvenciji većoj ili nižoj od 800MHz (Supertalent OC-erska). Za 3.36GHz traži 1.4V (ajde to shvaćam). Da li trebam mjenjati još neke voltaže (NB i sl.)?

A na kojoj to maticnoj klokas taj X4 920 zapravo koji model.Cool

Gigabyte GA-MA770-UD3 Cool (rev 1.0)

Mislim želio bi vidjeti koliko može potegnuti (cilj mi je preko 3.6GHz)

Evo ti pa vidi tu kak je to proslo no s tim naponom koji imas sad to je to i on su zastali na 240 FSB. Za vise treba dizat napon na 1.5, a i tu u testu je koristena znatno bolja maticna ploca za klokanje tak da znas onda okvirno kaj mos postic s tim kaj imas. A fuckaj ga sad vidim da je Makic dali isti link nist ode ga ja prijavit jer me zeznul.NevinašceCool

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/phenom-ii-x4-920-overclocking_4.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 19:22 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Evo ti pa vidi tu kak je to proslo no s tim naponom koji imas sad to je to i on su zastali na 240 FSB. Za vise treba dizat napon na 1.5, a i tu u testu je koristena znatno bolja maticna ploca za klokanje tak da znas onda okvirno kaj mos postic s tim kaj imas.Cool

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/phenom-ii-x4-920-overclocking_4.html

Hehe to je i Makić postao, ali naravno hvala ti! Ostaje mi se jedino igrati s postavkama Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
18 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

America, here Zero comes!!!!!!1

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
16 godina
neaktivan

Ideš na UCLA ili nešto drugo.

xRALEx-BFBC2
18 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Ne znam, toliko dobar još nisam, možda harcum ili tako nešto, ali tek dogodine

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Bogme tvrdi orasi su ovi AMDići Izlanuo se

Neznanje OljyBelji se...moj je sada na stoku na 3,4...Cool

16 godina
zero cool kaže...
DJECHACHIC kaže...

Ček šta ti misliš da ćeš stvarno završit u Americi na sveučilišnoj košarci ali ono stvarno?! Jel ti to maštaš onako ili stvarno ti je npr trener već rekao da će te poslat ili ti misliš samo kupit kartu za SAD i postat novi Dražen? Ajd odgovori baš me zanima :D

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
18 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...
zero cool kaže...
DJECHACHIC kaže...

Ček šta ti misliš da ćeš stvarno završit u Americi na sveučilišnoj košarci ali ono stvarno?! Jel ti to maštaš onako ili stvarno ti je npr trener već rekao da će te poslat ili ti misliš samo kupit kartu za SAD i postat novi Dražen? Ajd odgovori baš me zanima :D

Gle, da nisam dobar ne bih ništa govorio, trener je rekao da ako želim da me može poslat tamo da igram, i razgovarao sam sa dosta trenera sa collega, i sa dosta ljudi, naravno da maštam o tome i da su mi noge čvrsto na podu, ali šanse su dobre u moju korist da ću otić tamo, prvo na NJCAA ako Bog da, ako ne onda u neku drugu ligu...

16 godina
neaktivan

Čekaj šta si ga ti napo ne mora značiti ako ti ne znaš igrat košarku da ne zna ni on.

xRALEx-BFBC2
16 godina
zero cool kaže...

Gle, da nisam dobar ne bih ništa govorio, trener je rekao da ako želim da me može poslat tamo da igram, i razgovarao sam sa dosta trenera sa collega, i sa dosta ljudi, naravno da maštam o tome i da su mi noge čvrsto na podu, ali šanse su dobre u moju korist da ću otić tamo, prvo na NJCAA ako Bog da, ako ne onda u neku drugu ligu...

A slušaj i ja sam to htio pa na kraju nisam. Jedan moj poznanik je otišao i vratio se nakon godine dana tamo ništa nije postigao, jednostavno se nije snašao i plus toga je izgubio jednu školsku godinu. Tak da ono pametno, nije tamo med i mlijeko kao u filmovima npr Coach Carter :P ali vjerujem da to znaš sigurno. Tako da pamet u glavu, u svakom slučaju sretno!!

P.S. Pratit ću tvoj slučaj, baš me zanima šta će bit :P ;)

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
17 godina
neaktivan
Evo da malo zaspamam, nikako uvatit slobodan kompjuter (od 2 koja su spojena na internet)
Zero, super da ideš (ako ideš), pa ćeš nam nabavljat jeftinije i bolje komponente ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Tako je šefe!

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
Dječaćiću jesi ti reka da ideš u ili u London ili u Amsterdam?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
DJECHACHIC kaže...

Čekaj šta si ga ti napo ne mora značiti ako ti ne znaš igrat košarku da ne zna ni on.

Kao prvo nije mi bila namjera napast ga mada znam da je tako ispalo. A ko kaže da ja ne znam igrat košarku. Btw mogli bi ja i zero jedan na jedan :P

17 godina

idem ja napravit pancakes with cheese...

i ne dam nikom ni komada

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina

idem ja napravit pancakes with cheese...

i ne dam nikom ni komada

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan

Moj bed...Nezzz di ću ić.. Može pomoć?

xRALEx-BFBC2
16 godina
DJECHACHIC kaže...

Moj bed...Nezzz di ću ić.. Može pomoć?

A opcije su?

Ako su Amsterdam ili London ja bi definitvno u London...

16 godina
neaktivan

I Berlin idem za rođenda.

xRALEx-BFBC2
16 godina

Pozdrav momci!

Evo nevjerujem da nisam cijeli dan bio na forumu radi SAMPA RP-a!Plač nesto me toliko mamilo tome da od 2 do sad igrao  s frendom... al dobro,necu vas napustitCool

A sad se bacam na ajron menaSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Dječaćiću, odi u Amsterdam i napuši se travurine :D
Ovaj glumac je odličan, Robert Downey Jr. (ako je to ovaj što glumi Željeznog čovjeka) :)
16 godina
neaktivan

Mogu se napišit i tu.Nevinašce

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Bogme tvrdi orasi su ovi AMDići Izlanuo se

Neznanje OljyBelji se...moj je sada na stoku na 3,4...Cool

Hehe... Kako god bilo, opet ću te razvaliti, hehehe Cool

Ja sam danas skinuo stock cooler (hebote skužio sam da ga nisam lockao, nego je cijelo vrijeme bio otključan, fail) i stavio sam Coolermaster Gemin II S (isti kao ovaj koji hladi Q9650) sa 120mm crvenim LED Xilence ventom (taj je vent bolji od originalnog Coolermastera, ali je nešto glasniji, mada mi to ne smeta).

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
A, možeš li ovdje kupit čokolade sa travurinom?
17 godina
neaktivan

Dobra večer!

Veselje,spojio svoj stari hard disk i otkrio da na njemu imam sve svoje stare igre,epizode south parka,pjesme itd....

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
18 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...
zero cool kaže...

A slušaj i ja sam to htio pa na kraju nisam. Jedan moj poznanik je otišao i vratio se nakon godine dana tamo ništa nije postigao, jednostavno se nije snašao i plus toga je izgubio jednu školsku godinu. Tak da ono pametno, nije tamo med i mlijeko kao u filmovima npr Coach Carter :P ali vjerujem da to znaš sigurno. Tako da pamet u glavu, u svakom slučaju sretno!!

P.S. Pratit ću tvoj slučaj, baš me zanima šta će bit :P ;)

Hvala! Ali tko spominje jednu godinu, idu dvije godine junior collega, pa university pa NBA!!hehe

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
A, možeš li ovdje kupit čokolade sa travurinom?

E to ne...Lijep je taj Amsterdam a i jeftinije me dođe,a i htio sam probat lizu s kanabisom.

xRALEx-BFBC2
18 godina

Ak jos neko nije gledal ovaj odlicnu komediju Caddyshack iz 1980 godine nek navali, pogotovo mlađa generacija rođena pod kraj 80-desetih ili kasnije bas mi je maloprije pal na pamet taj film.Cool

16 godina
neaktivan

Gledo sam taj film prije odličan jeSmijeh

xRALEx-BFBC2
16 godina
zero cool kaže...

Hvala! Ali tko spominje jednu godinu, idu dvije godine junior collega, pa university pa NBA!!hehe

Ok, ali ovaj se pogubio odmah nakon prve... Ajde, ajde ti nećeš!! :)

Btw: koji si klub?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 21:14 (SwaggerBeast).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice