Pozdrav svima. Ja sam na trening malo, a dok sam na treningu ostavit ću proc da se prži malo, testiram nešto lagano...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh meni nedaju moji doma da preuredim sobu :( i ne mogu si nabavit novi stol za komp i novi komp a ni BF BC2 :(
jel mi moze netko rec ako sam imao oc-an sustav,proc,grafa rami,nb itd...i napravim cmos jel mi se sve vrati na staro ili ostane kak je bilo?znam za proc,rame i nb ali me grafa zanima,jel se i ona vrati na staro ili kaj?
jel mi moze netko rec ako sam imao oc-an sustav,proc,grafa rami,nb itd...i napravim cmos jel mi se sve vrati na staro ili ostane kak je bilo?znam za proc,rame i nb ali me grafa zanima,jel se i ona vrati na staro ili kaj?
Nebi trebala jer si nju iz windowsa clockao, preko drivera..
Dobar dan. Što se radi? 
Gdje je Jurra? Sigurno je pobjegao kad je vidio MaxADSL - drugi mi nabili promet, kako ih uloviti? 
Dobar dan. Što se radi? 
Gdje je Jurra? Sigurno je pobjegao kad je vidio MaxADSL - drugi mi nabili promet, kako ih uloviti? 
Dobar dan i tebi evo i ja ko jurra od svojih susjeda(providera)hvaćam signal,šta se radi kod tebe 
Stavio sam na Amd-a 920 Coolermaster geminII S. Idem se igrati malo s cpuom 
Pozdrav svima...
Dobar dan.Onako sam usput nemrem baš pratiti,previše sam nadrogiran od ovih inekcija.Malo su mi slova mutna i nisu iste boje,bar meni tak zgleda.Malo bum gledao al mislim da ću na disable otići
...
Pozdrav!Šta ima?
i'm back, evo malo izora vrta, napravia redove
za kumpire, posadia kapulicu crvenu i salatu,
jos da nikne janje, ma i dva nebi bilo lose...
niko se ne javlja, ja dovrsia i poslove
u polju, sad cu pod vruci tus
A ja otkopao 2 povece ciprese i posadio ih na drugo mjesto i otkrio da sam alergican na njih i to podosta... ://
Ah sad sam se nečeg sjetio ! To su bila dobra vremena !
Kad klikneš desni klik na start traku piše "Lock the taskbar", a meni se pričinilo Rock the Casbah !
Jel to AMD ima OC potencijala k'o mrtav konj, ili ja nešto krivo radim?!
Najme Phenom 920 ide na 240MHz FSB bez problema, ali niti mrvicu više! Isto tako memorija ne može raditi na frekvenciji većoj ili nižoj od 800MHz (Supertalent OC-erska). Za 3.36GHz traži 1.4V (ajde to shvaćam). Da li trebam mjenjati još neke voltaže (NB i sl.)?
Pozdrav svima.
Evo mene da priopcim Sefu jednu odlicnu vijest,a ta je da ce on biti vlasnik MW2.
Neka se javi na PM hitno za dodatne informacije.
Najme Phenom 920 ide na 240MHz FSB bez problema, ali niti mrvicu više! Isto tako memorija ne može raditi na frekvenciji većoj ili nižoj od 800MHz (Supertalent OC-erska). Za 3.36GHz traži 1.4V (ajde to shvaćam). Da li trebam mjenjati još neke voltaže (NB i sl.)?
Daj Oly kralju kompova ja se na ovoj svojoj matičnoj ništa nesnalazim u clocku... Aj ak ti se da da mi nađeš tutorial... plz..
Žuto - HAHAHAHAHA on tu sve zna, najupućeniji je u to, on nas pita HAHAHA
Zna netko kako probit WEP šifre ?
ja upravo obrokovao cokolino,
a najrade bi odojka cilog okrenia
i bar pola ga izija
Daj Oly kralju kompova ja se na ovoj svojoj matičnoj ništa nesnalazim u clocku... Aj ak ti se da da mi nađeš tutorial... plz..
Hehe Intele je izgleda lakše clockati od AMD-a. Intele kužim, ali ovog AMD-a baš i ne, jer nikada nisam njih clockao. Malo ću se još potruditi 
A za tutorijal > pogledaj Overclocking podforum 
Kako je dobar ovaj VLC........
snimam streamove filmova i serija sa raznih programa i onda to uploadam i lako dobivam pozivnice,upload i karmu na THR-u
ma snac ces i meni je malo tribalo, jer
san ima na starom kompu asus-icu, a sad
od gigabyta maticnu i malo su se prominile
stvari....
Hehe Intele je izgleda lakše clockati od AMD-a. Intele kužim, ali ovog AMD-a baš i ne, jer nikada nisam njih clockao. Malo ću se još potruditi 
A za tutorijal > pogledaj Overclocking podforum 
Ah tak sam ja jednom clockao semprona 3800 na 3.20 ghz sa 1.5V
i prođe on sve testove stabilnosti u PRIME-u
i onda se zapali napajanje (Fortron 300W) kad stavim spiderman igricu
Dobar dan spameri, evo mene i mojih žuljeva sa košarke, jutros tekma, dobili...i tako... što ima kod vas?
A na kojoj to maticnoj klokas taj X4 920 zapravo koji model.
A na kojoj to maticnoj klokas taj X4 920 zapravo koji model.
Gigabyte GA-MA770-UD3
(rev 1.0)
Mislim želio bi vidjeti koliko može potegnuti (cilj mi je preko 3.6GHz)
e pa mis da ces tesko...
evo ovde imas nesto, pa pogledaj
Hvala!
Bogme tvrdi orasi su ovi AMDići