Paki, provjeri to sve odma, jesi čuja! :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Paki, a u... Stipe! Imal još koji dućan u Zadru?
hgšrot, robot, linx, ima onaj nec na smiljevcu(ako to još postoji), imaš zove se kompjuter od trga livo prema pet bunara..
ugl slabo...
u hgšrota nema ništa od coolermastera
u hrvatskoj imaš jedino u feniks kompjuteri 130 kn
Dobar dan 
Bog pozivi E-bay !
Da covjek prati sam oglase, more zivjeti od E-baya... 
jedino sam ti to naša u hrvatskoj jedino da pitaš u linksa dali mogu naručit
Dajem acc neiskorišteni na IPTorrents-u za Heroes of Newerth key, ako ko ima
dobro jutro sljakeri
Jedva cekam da vam predstavim svoj 128 GB stick :)
hg spot ti radi, ali ne virujem da imaju tako dobru robu, također i nec i kompjuter.
Hg spot ti je kod mrkve, nekih 300 m ispod mene, na putu bokanjca.
Nec nemam pojma, bia sam u njemu prije godinu i par miseci radia je.
U kompjutera sam ja kupio svoj komp prije 6 godina, ali ne znam u kakvom su stanju sada.
hg spot ti radi, ali ne virujem da imaju tako dobru robu, također i nec i kompjuter.
već sam mu reka
ljudi evo meni opet pada kiša
Dobar dan spameri, što ima?
Ne mogu doćekati 28.5....
u čemu je kvaka sa tim datumom?
Dobar dan spameri, što ima?
Sjetio sam se kupiti PC Chip pa ga malo čitam 
O Oly, pa ima se vremena za čitanje?neka neka
sve razmisljam, mozgam, cak sam bacio oko na net, ali nikako mi nije jasno sta je to bitno 28.5
Skunk Anansie u zagrebu?
sve razmisljam, mozgam, cak sam bacio oko na net, ali nikako mi nije jasno sta je to bitno 28.5
Skunk Anansie u zagrebu?
Ne,ne...switching (ili kako li već) to a mac....Dobivam MacBook Pro!
Tu se nema što jedva čekat
Nakon xx pokušaja instalacije OS X na PC nikako,stari mi ga donosi iz Australije (ne brinite sve je riješeno).
Nakon xx pokušaja instalacije OS X na PC nikako,stari mi ga donosi iz Australije (ne brinite sve je riješeno).
fino
cak i ja planiram ubost jednog, samo moj bi trebao da dodje iz singaprura za jedno 50%cijene u nas - toliko vrijedi
fino
cak i ja planiram ubost jednog, samo moj bi trebao da dodje iz singaprura za jedno 50%cijene u nas - toliko vrijedi
moš meni sredit jednog pa kad budem ima para da naručiš
fino
moš meni sredit jednog pa kad budem ima para da naručiš
prvo da ja sebi sredim jednog od kapetana a onda se mozemo dogovarat
supak svaki put mi obeeca da ce mi javit kad pristanu tamo a onda ko fol nije bilo vremena, premda more bit da sve vrijeme potrose na kurve 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa j*bem ti cure i sve! I njihovo hebeno neznanje za komp!!!!!!!
Treba mi dobila virus i tak je virus hebeno slozen da mi je napisala "Srce daj pogledaj ovu sliku" i stavi mi neki razvaljeni link od facebooka i ja kliknem i ja brijo aj treba valjda skinut sliku i ja pokrenem kad ono hebeni virus a tulava avira coha jaja pokraj njega i sad mi je zarazio msngr.exe koji stoji u windws folderu i reinstalirao sam par puta msn i pocistio registery i sve i nezeli se sign inat aaaaaaaaaaaa..Cak sam i ja taj virus slao ljudima i to sam cak paolu poslal pa vam on moze potvdit..Poludit cu.
Cijeli hebeni dan se zezam sa Super Anti spyweom,malwarebytesom,avirom..Sam avira nije nis detektala a ovo ostalo je..
Jel se isplati sad uzet MaxTV? Daju 3 mjeseca besplatno, uređaj za 50 kn, 3 mjeseca Snimalica i HBO, Cinemax i Digital isto besplatno, bespl. instalacija i sve...
Bolje mi se čini od drugih sad (60 kn vs 120 kn kod BNeta)
Dok ga ja dobijem izat će novi vjerovatno onaj sa i5 mobile procesorom,još se nezna....Ako cijena bude ista ili za A$50 do 99 viša stari mi ga kupuje...