Meni danas fen pregorio dok sam sušio kosu ja se zasro iskre počele frcat ja ga bacio na pod i isključio iz struje,poslje sam ga popravio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni danas fen pregorio dok sam sušio kosu ja se zasro iskre počele frcat ja ga bacio na pod i isključio iz struje,poslje sam ga popravio
Ne laži...
Eo mene malo sa preuredivanja sobe i dio di je komp malo kablove izvana pocistio to jest poslozio i komp malo ispuhal i da se pohvalim malo temperaturom mada neznam kakva je bila prije
Btw nekuzim zasto mi nezeli detektat koja je maticna a sve drivere sam skinuo za nju
hoce nekad nesto da se desi!??
Eo mene malo sa preuredivanja sobe i dio di je komp malo kablove izvana pocistio to jest poslozio i komp malo ispuhal i da se pohvalim malo temperaturom mada neznam kakva je bila prije
Btw nekuzim zasto mi nezeli detektat koja je maticna a sve drivere sam skinuo za nju
Bok svima au odma po kantu vode i zalij komp, Everest ti pokazuje 79 za proc spašavaj se dok mozes.
Senzori na maticnoj su to losi ocito pa ocitavaju svasta zato prst-senzor ne laže, a koji je model maticne ionak nije bitno kaj pise ak sve radi normalno.
Ne laži...
100%
Ne laži...
100%
haha
Uuuu pozdrav!
Al sam se najeo!Evo vam ostatke,poslužite se
Daj Bog se zagutil ! 

Uuuu pozdrav!
Daj Bog se zagutil ! 

Nemoj tako!
BTW,jel zna netko kako se na engleskom zove film Obarač(Stallone glumi,ne obarač na pištolju nego obarač ruku)?
Uuuu pozdrav!
Nama ostatke sram te bilo 
Uuuu pozdrav!
a gdje je ovde coca-cola?
Uuuu pozdrav!
Ma nemislim tako!Nisu ostaci nego je to ostalo.Cijele su šnicle
a gdje je ovde coca-cola?
Na stolu je
Uuuu pozdrav!
Pa ako su tebi ovo ostaci onda vi na tom rođendanu niste ništa jeli 
Uuuu pozdrav!
Pa ako su tebi ovo sotaci onda vi na tom rođendanu niste ništa jeli 
To je prije nego sam počeo jesti
Cekajte kad vam General poslika svoja pašta-šutu
, vidjet cete kaj je klopa !
Jel itko zna neki dobar način kraćenja vremena ili neku plemenitu stvar koju se može napraviti, evo 2 dana me F@H zaokupio pa sad gledam dalje... Pokrećem portal al nije to to...
Jel itko zna neki dobar način kraćenja vremena ili neku plemenitu stvar koju se može napraviti, evo 2 dana me F@H zaokupio pa sad gledam dalje... Pokrećem portal al nije to to...
Ja kad neznam šta ću uređujem desk ili optimiziram sistem,skeniram gamad...
Ma sve je već učinjeno, najbolje nešto kreativno...
otidji nam po pivu...mozda ti se usput nesto lijepo desi :)
Pa normalno da ga nema kad bi trebao častiti...
Evo jedna runda, ostalu platite sami 
hvala ivane!
birtijasi zivjeli!
hvala ivane!
birtijasi zivjeli!
nazdravlje vama a ja se jos osjecam ka govno koliko sam sinoc popio... 
Dođi meni TV popravit ak imaš dijelove za LG.Mislim da je otišla ona lampica koja ide u ekran,nema slike,a nakon paljenja se čuje zvuk.Nakon 30tak sek.nestane i zvuka.Sad mi bu žena krv popila kad dođe doma,a TV neradi,a ona se nesluži kompom...
e neda se proci na ovoj hebenoj kladionici...od svih parova ja igram bologna.sampdoria oba daju go a oni 0-0....strasno
hvala ivane!
birtijasi zivjeli!
nazdravlje vama a ja se jos osjecam ka govno koliko sam sinoc popio... 
E stari moj... Kada sam samcat popijes bocu Stocka i ostanes na nogama (ko ja
) onda si na visokom levelu :). Ako ti je mucno - moja medicinska preporuka ti je da popijes mineralne vode, a u nju iscjedis limun. Vjeruj - pomaze, znam... :)